Здравей Гост

Тао-квадрат

• 26 Отговора
  • 12778 Прегледи
Re: Тао-квадрат
« Отговор #20 -: Март 11, 2014, 03:49:36 pm »
Благодаря Mirabella,
Да има ги налице тези неща. Може би бокс или някакъв екстремен спорт. Благодаря ти, че се включи  :blink:
Cancer, прочетох какво те тормози за това момче...аз имах подобни проблеми...не признавах авторитети(не че и сега признавам де)...Ако правилно съм разбрал идеята, да обуздаеш това дете..Според мен хокеят би му помогнал..Колективен и в същото време тежък спорт...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #21 -: Март 11, 2014, 04:33:46 pm »
 :blink: Мерси Нерил
Проблемна ситуация. Ще дам предложение за хокея, не се бях досещала, а и звучи доста интересно. Обаче е момиче  не знам дали ще може да я убедят.
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #22 -: Март 11, 2014, 08:17:24 pm »
Аз само не разбрах, защо пък трябва да е силов спорта, даже, защо въобще спорт? Марс е ретро, в куинконс със Слънцето - ако въобще това е насока за спорт.

« Отговор #23 -: Март 12, 2014, 11:52:04 am »
:blink: Мерси Нерил
Проблемна ситуация. Ще дам предложение за хокея, не се бях досещала, а и звучи доста интересно. Обаче е момиче  не знам дали ще може да я убедят.
За момиче, само не художествена гимнастика...А за хокея, аз съм тренирал и имах същите проблеми и така...За момиче най добре тенис на корт...бих дал като съвет...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #24 -: Март 12, 2014, 02:01:29 pm »
На Тенис била ходила от много малка, сега обаче нищо не иска да прави...
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #25 -: Март 12, 2014, 07:43:38 pm »
На Тенис била ходила от много малка, сега обаче нищо не иска да прави...
На колко години е това момиче?

« Отговор #26 -: Март 15, 2014, 01:19:21 am »
Слънце опозиция Юпитер и квадрат Уран... Меркурий опозиция Юпитер и квадрат Уран... При мен е това.