Здравей Гост

аромати и знаци

• 74 Отговора
  • 14689 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
аромати и знаци
« -: Януари 21, 2010, 11:43:57 pm »
напоследък съм аромоман ;D ;D ;D ,няма майтап.
в къщи горят по 5 аромалампи , в офиса същото.....
свещи и лампи ииии ,любими миризми.
обонянието е свързано със скорпион.
асц-то ми е скорпион. но вече усеща ,че прекалявам.
не!не! е не! ;D ;D ;D ;D ,не от неаспектирания юпитер.
в момента съм луда по амбър ,мускус , иланг-иланг и жасмин.близък приятел пътува в неделя за дубай.списъка с масла ,който му предадох е ..... :-[ :-[ :-[
срам ме е напРаво.
тааа ,имате ли предпочитания към аромати ,ползвате ли аромалампи и какви миризми.
а защо не и парфюМи? :-\ какво харесвате и предпочитате.
и има ли такива ,които не понасяте..... :blink: ;)
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 11:08:47 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:аромати и знаци
« Отговор #1 -: Януари 21, 2010, 11:51:52 pm »
Парфюмите казват, че са по Нептун, а предпочитанията към определени аромати имат много общо със знака на Луната, макар че дотук в нета навсякъде съм чела да свързват аромата със слънчевия знак. За себе си мога със сигурност да кажа, че не харесвам изобщо ароматите, които са свързани със слънчевия ми знак, по-скоро харесвам по-нежните, ефирни и свежи ухания, с леко тръпчива или пикантна нотка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hanna

« Отговор #2 -: Януари 21, 2010, 11:54:57 pm »
И аз ще отговоря преди да си изтрия профила. Имам цял шкаф с ароматни свещи. Обожавам аромат на ванилия, иланг-иланг, кафе, какао, боровинка, капучино и бамбук.
Всяка вечер си паля свещ с различен аромат и така релаксирам + хубава музика (Cafe del Mar или Buddha Bar). Понякога си се къпя и на свещи - сутрин свещ капучино + душ гел кафе. Това за мен е истинска пилешка супа за душата...  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 21, 2010, 11:57:55 pm »
И аз ще отговоря преди да си изтрия профила. Имам цял шкаф с ароматни свещи. Обожавам аромат на ванилия, иланг-иланг, кафе, какао, боровинка, капучино и бамбук.
Всяка вечер си паля свещ с различен аромат и така релаксирам + хубава музика (Cafe del Mar или Buddha Bar). Понякога си се къпя и на свещи - сутрин свещ капучино + душ гел кафе. Това за мен е истинска пилешка супа за душата...  :blink:

не е нужно да си триеш профила , а да се впишеш в обстановката. можеш го.пробвай!
та какъв ти беше слънчевия знак?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Януари 22, 2010, 12:02:11 am »
а защо не и парфюи? :-\ какво харесвате и предпочитате.
и има ли такива ,които не понасяте.....

От мъжките парфюми харесвам меки, топли, с дървесна нотка или с лек мирис на тютюн...
В избора си на парфюм се влияя много от настроението, обичам да имам по няколко и всеки ден да съм с различен... За мен понятие "моят парфюм" няма, винаги ги сменям, макар че имам два-три любими.

Аромати, които не понасям? Тежки, натрапчиви, ориенталски.
Парфюмът, от който получавам тежко главоболие, е Anaïs Anaïs на Cacharel.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hanna

« Отговор #5 -: Януари 22, 2010, 12:03:04 am »
Марая, благодаря. Аз в такава обстановка не мога да се впиша. Съжалявам!
Сл. знак ми е овен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 22, 2010, 12:04:40 am »
Марая, благодаря. Аз в такава обстановка не мога да се впиша. Съжалявам!
Сл. знак ми е овен.

хайде ,пробвай :blink: ;) ,направи по-меки рогцата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Януари 22, 2010, 12:05:02 am »
Ханна, и аз съм Овен, при това с цял стелиум там.  ;D И вирея в този сайт от 2003 година, от самото му създаване. Но вярно е, че от тогава обстановката е много променена...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 22, 2010, 12:09:20 am »
какви са ароматите на овните? да започнем с тях......,ти си лили ,хана вече каза...

*

Hanna

« Отговор #9 -: Януари 22, 2010, 12:17:13 am »
Марая и Lillie  :88: :88:

Относно парфюмите и аз се влияя от моментното си настроение. Нямам богата колекция от парфюми, но любимо ми е ароматното портфолио на Nina Ricci (Pink & Green Apple). Също и богатия аромат на Deseo by JLo. В момента съм на по-спортна вълна Aqua by Puma и Inferno Pink by Benetton.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Януари 22, 2010, 12:20:41 am »
Марая и Lillie  :88: :88:

Относно парфюмите и аз се влияя от моментното си настроение. Нямам богата колекция от парфюми, но любимо ми е ароматното портфолио на Nina Ricci (Pink & Green Apple). Също и богатия аромат на Deseo by JLo. В момента съм на по-спортна вълна Aqua by Puma и Inferno Pink by Benetton.

интереснооо, в посочения аромат на нина ричи и джей ло ,ми се струва ,че има цитрусови плодове ,които обаче нямат много общо с ароматите който ползваш ,като пръчици и масла.
защо? къде е разликата? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Януари 22, 2010, 12:23:15 am »
Този ми е сред любимите и през последните две години съм се привързала трайно към него  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 22, 2010, 12:27:14 am »
Парфюмът, от който получавам тежко главоболие, е Anaïs Anaïs на Cacharel.

с анаиси приключих по време на едната бременност. мисля ,че с моника.
с всяко дете съм приключвала с по един парфюм.
имам огромна колекция от парфюми.... , но в момента съм болна по черната орхидея на том форд.
няма го у нас и и го носят от вън , уникален аромат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Януари 22, 2010, 12:30:15 am »
И ароматни свещи обичам - ванилия, канела или нещо свежо, като например зелена ябълка, момина сълза и други... Паля ги като ме хване нервата... седя, гледам в една точка и мисля, че медитирам, ама май само мисля... :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hanna

« Отговор #14 -: Януари 22, 2010, 12:33:03 am »
Може би разликата е в добрия микс от аромати, които са подбрани изключително добре и взаимно допълващи се.

Обичам и кокос :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Януари 22, 2010, 12:36:36 am »
Може би разликата е в добрия микс от аромати, които са подбрани изключително добре и взаимно допълващи се.

в това е магията -съчетанието на миризмите.
напоследък започнах да екпериментира и се получават уникални кобинаций.
основата на миризмата е най-важното нещо.

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Януари 22, 2010, 06:39:51 am »
харесвам по-нежните, ефирни и свежи ухания, с леко тръпчива или пикантна нотка.

:-[ Мързи ме да пиша, но общо взето обичам ненатрапващи се свежи аромати  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #17 -: Януари 22, 2010, 07:39:50 am »
ммм много обичам цитрусови аромати, канела и знам ли - абе всички аромати обичам без тежките...

напоследък от ароматните пръчици ползвам амбър, лавандула и там нещо зелено беше  ;D

любимият ми парфюм от две-три години насам е "Серпентина" на Роберто Кавали  :-[  "Скин" на Трусарди и има още няколко ама им забравям все имената  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #18 -: Януари 22, 2010, 09:42:24 am »
И ароматни свещи обичам - ванилия, канела или нещо свежо, като например зелена ябълка, момина сълза и други... Паля ги като ме хване нервата... седя, гледам в една точка и мисля, че медитирам, ама май само мисля... :25:

Не тъ е срам!  :P И аз харесвам точно същите аромати. Но да кажа нещо на Марая - къде се намират обонятелните рецептори,знаеш ли Марайке? Ще подскажа само,че са по Венера и Телец.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Януари 22, 2010, 01:07:32 pm »
Също обичам кокос, но най-много - сладък бадем... ммм, направо откачам.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.