Здравей Гост

аромати и знаци

• 74 Отговора
  • 14665 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:аромати и знаци
« Отговор #40 -: Април 08, 2010, 07:15:30 pm »

Имам един Ферре от който ми се повдига. Много тежка ми идва миризмата му.

кое от Феретата не ти допада?

Това.
Напоследък обаче взе да ми харесва. Странно... :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Април 08, 2010, 07:45:54 pm »

Имам един Ферре от който ми се повдига. Много тежка ми идва миризмата му.

кое от Феретата не ти допада?

Това.
Напоследък обаче взе да ми харесва. Странно... :-\

аз много го харесвам ,употребила съм над 3 опаковки от него. душ-гела е страшен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #42 -: Април 08, 2010, 08:54:56 pm »
Най-ужасния парфюм,който съм си купувала е Love in Paris на Нина Ричи.Кисел,сладък,абе мирише ми на вкиснато.Thierry Mugler -Alien и Скарлет на Кашарел ползвам в момента,но най-много харесвам Бялата омния на Булгари,нищо че в магазина ми казват,че бил прекалено ширпотреба вече ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Април 08, 2010, 08:58:07 pm »
Thierry Mugler -Alien ;D
 май е фаворит за всички  :-X
 голям фен съм на  парфюмите :rolleyes: за мен  ferre имат твърда метални нишка, която н енапомня чувственост и не са ми фаворити ( макар че съм имала)- някакво хладно метално усещане

Lillie, имала съм втория преди години и много го харесвах ;)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Април 08, 2010, 09:02:22 pm »
Най-ужасния парфюм,който съм си купувала е Love in Paris на Нина Ричи.

Да, миналата седмица преди да си взема тези, реших да помириша нещо на Булгари, че досега не бях ползвала. Помолих продавачката да ми предложи някой по-лек, ненатрапчив аромат и тя ми даде да помириша бялата Омния. Първоначално ми хареса, но не се изкуших да купувам веднага, за което не съжалявам. Живея на една пряка от въпросния парфюмерен магазин. Минаха не повече от 10 минути и след като се прибрах в нас, ароматът се беше вече отмирисал и не се усещаше нищо.
С Любов в Париж  ;D веднъж щях да се прекарам и аз, но добре че не действах импулсивно, излязох и изчаках да се отмирише. И тогава ме удари в носа киселата нотка, направо на вкиснато миришеше...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Април 08, 2010, 09:05:25 pm »
много зависи от кожата- аз ги всладнявам и обикновено без да  понося напръскано не купувам, че  се променят  доста :blink:

*

missKapriz

« Отговор #46 -: Април 08, 2010, 09:06:24 pm »
Лили,Бялата омния е много траен-когато го ползвах се е случвало в края на деня да ме питат с какво съм парфюмирана-пръскам се само веднъж сутрин,не нося в себе си парфюм откакто веднъж счупих един в чантата си.И Зелена омния имам,но той наистина е много лек и нетраен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Април 08, 2010, 09:07:08 pm »
А на Кашарел Анайс анайс и Амор амор са тежки, особено първият, съдържат пикантна ориенталска нотка.
Секси на 212 също, имах опаковка с 2 парфюмчета по 30 мл вътре. Единият почти го привърших, другият остана, но ми писна вече от тях, и те ми идват тежки...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Април 08, 2010, 09:08:36 pm »
Лили,Бялата омния е много траен...

Ха, може пък оня да е бил фалшив. Иначе ароматът ми хареса, но не чак толкова, за да го грабна веднага, каквото направих с днешните два.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #49 -: Април 08, 2010, 09:13:14 pm »
А на Кашарел Анайс анайс и Амор амор са тежки, особено първият, съдържат пикантна ориенталска нотка.
Секси на 212 също, имах опаковка с 2 парфюмчета по 30 мл вътре. Единият почти го привърших, другият остана, но ми писна вече от тях, и те ми идват тежки...
за първите 2 гнус :angry:, но 212 съм имала много подходящ за лято

*

Diyana

• 2705
« Отговор #50 -: Април 08, 2010, 09:21:21 pm »
Срамота, как досега не съм се включвала тук  :angry:

Парфюми на Живанши досега не бях ползвала,

Имам една котвичка на Живанши - Fleur D'Interdit. Роден е 1994. По едно време го бяха спрели, сега май е наличен отново. Не съм го търсила отдавна, утре ще пообиколя за него, добре, че ме подсети.

Харесвам дискретни и нежни миризми. Пролетта ми е Ralph на Ралф Лорън. Ползвам го през деня.
Вечерни - според случая Pure Purple на Бос или Мадмоазел Шанел, който определено си мирише на бардак  ;D. Не е много мой аромат, но от време на време ми липсва и си го обличам :P.

Като съм с костюми с по-мъжка кройка обичам Bright Crystal на Версаче - има нотка на тютюн и мускус според мен и малко мъжкарски аромат. Освен ралфчето през деня ползвам и един Адикт, но този, цитрусовия, който е тийн варианта- Addict Eau Fraîche.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #51 -: Април 08, 2010, 09:28:07 pm »
последните 3  :wub:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #52 -: Април 08, 2010, 09:28:46 pm »
При мен пък зелената Омниа е много трайна  :lol: За лятото много я харесвм .

Но Топ3 и любимци са ми:
Alien ,Pure Poison и Ange ou Demon ,но за лятото са ми тежки.

Сега ми се иска нещо да мирише на роза ,имам един Rose Absolue,но нещо не ми мирише така както искам  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Април 08, 2010, 09:29:27 pm »
На Ralph Lauren имам Glamourous /жълта опаковка/, навремето бившия ми го подари. Като аромат е лек, но много сладникав, не го ползвам. Все ми се сърдеше защо като излизаме не слагам от неговия парфюм, а някой друг.  :blink: Пазя го за спомен.

А на Cacharel Promesse е хубав - лек, нежен аромат, но някак липсва "закачка" в него. Подходящ за млади момичета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #54 -: Април 08, 2010, 09:36:07 pm »
Цитат
Pure Poison
:clap: :08:За вечер е супер!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #55 -: Април 08, 2010, 09:53:09 pm »
Да, и  е някак си нежен ,но и другите Пойзъни не са никак лоши и те .

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Април 09, 2010, 09:40:13 am »
Thierry Mugler -Alien ;D
 май е фаворит за всички  :-X
 голям фен съм на  парфюмите :rolleyes: за мен  ferre имат твърда метални нишка, която н енапомня чувственост и не са ми фаворити ( макар че съм имала)- някакво хладно метално усещане

Lillie, имала съм втория преди години и много го харесвах ;)

Ако трябва да бъда откровена Ferre ми миришеше на пот. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #57 -: Април 09, 2010, 09:44:57 am »

С Любов в Париж  ;D веднъж щях да се прекарам и аз, но добре че не действах импулсивно, излязох и изчаках да се отмирише. И тогава ме удари в носа киселата нотка, направо на вкиснато миришеше...
На мен този например много ми пасва. Страхотен аромат и не ми се е променял така на кожата. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Април 09, 2010, 10:17:40 am »
Доста време бях влюбена в Долче и Габана, но последно ми направи силно впечатление този аромат на Boss Femme.

"..Плодовите нотки хармонизират с цветен и женствен букет в съчетание с акорди на мускус. Връхни нотки: мандарина, касис, фрезия. Сърдечни нотки: мадагаскарски жасмин, ориенталска лилия, роза. Базисни нотки: мускус, кайсия, цейлонска лимонена гора."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Април 09, 2010, 11:53:00 am »

На мен този например много ми пасва. Страхотен аромат и не ми се е променял така на кожата. 

Да, всеки парфюм и всяка парфюмерна линия стои различно според типа кожа.
Има жени, на които им пасва Шанел като втора кожа.  ;D За мен това са много тежки парфюми.
Още пазя един парфюм, останал след майка ми... Казва се Miss Dior на Cristian Dior, шишенце 7,5 мл. Много тежък, "студен" аромат, но невероятно траен. Стои в една кутия сигурно повече от 20 години и ароматът му не е мръднал. Скоро ще минава за антикварен парфюм, т.к. е купуван през 80те.
Magie Noire на Lancome също е много студен аромат, макар че се води с ориенталски нотки. Тежък и траен парфюм. На мен ми се гади от него, а майка ми го обожаваше. На вкус и цвет товарищей нет.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.