Здравей Гост

аромати и знаци

• 74 Отговора
  • 14643 Прегледи
Re:аромати и знаци
« Отговор #60 -: Април 09, 2010, 12:05:27 pm »
 ;D Лили, аз имам Шанел 5 сигурно и той е на толкова години. Вътре е останала само най-тежката субстанция. Не съм го съхранявала правилно. С цвят на коняк е. В първия момент миризмата му е много тежка, но впоследствие излиза, че е най-трайния. Да, наистина всяка кожа има своя специфичност и променя миризмите на парфюмите. И аз като Кая ги подслаждам. Забелязах го, като с моя колежка се пръснахме с един и същ парфюм, докато при нея миризмата беше по-ефирна и по свежа, при мен се усети сладката нотка и по-тежката субстанция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Април 09, 2010, 12:09:32 pm »
А, забравих, има още един гнусен - Paris на Ив Сен Лоран. Много сладък, натрапчив и "бабешки". Интересното е обаче, че веднъж като се напръсках с него, една колежка бе направо възхитена от аромата, а на мен цял ден ми се повдигаше. От него имам само мостра - шишенце около 10 мл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Април 09, 2010, 01:52:34 pm »
Аз тежки и сладникави хич не любя.  :blink: Писала съм май на предните страници. Падам си по типичните летни аромати, морски, с някаква цитрусова нотка евентуално. Не съм спец, но това са ми предпочитанията. Тежки парфюми направо могат да ме отровят, ставало ми е лошо като се завъртя край дама с такъв аромат.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #63 -: Април 09, 2010, 03:43:42 pm »
"Енви" на Гучи е моят

« Отговор #64 -: Април 09, 2010, 04:10:51 pm »
    ;D Аз обичам дискретните цветни аромати, така че като се наврат в пазвата ми да го усетят. А не като одеве  ;D - минах покрай една жена и ме лъхна облак от парфюм. Помислих си за момент, че частици от този парфюм залепнаха и за мен.

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Април 09, 2010, 04:17:48 pm »
Помните ли МАЗУМИ на COTY?
Само от Корекома можеше да се купи. От време на време го пускаха около 8 март по магазините. И пак трудно можеше да се вредим без връзки. Обожавах го този парфюм и до сега ми е любим, но не го срещам вече.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #66 -: Април 09, 2010, 04:20:38 pm »
Или като се наведат да те целунат да усетят полъха на аромата от раздвижването на косата ти, ако слагаш на определени точки на врата например.  :blink:

« Отговор #67 -: Април 09, 2010, 04:23:31 pm »
  Съвсем точно. В ежедневието си парфюми не ползвам - само антиреспиранти и то предимно на Dove. Парфюмите са за специални поводи  ;D.

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Април 09, 2010, 04:26:04 pm »
Как да избираме парфюм.

http://wishbeauty.bg/advices/?p=32

*

Kaya

• 2893
« Отговор #69 -: Май 23, 2010, 11:17:35 am »
да подновим

новият
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Май 23, 2010, 11:25:17 am »
Какъв е аромата?

Аз си поръчах тия дни на Дона Карън - "Би делишъс" и чакам с нетърпение да ми се яви.  :blink: Много ми е любим.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #71 -: Май 23, 2010, 11:28:03 am »
"Свеж, цветен аромат комбинирал в състава си нотки на фрезия, рози, божур, дървестни нотки, пикантна смес от подправки и мускус"

от сайт ли поръчваш? аз не смея да не се окаже менте :-\
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Май 23, 2010, 11:32:00 am »
От английски сайт. Ей, сега ще ти го напиша.

http://www.fragrancedirect.co.uk/

Първа поръчка ще ми е, ако искаш, ще кажа после отзиви.

От тук, не, щото подозирам, че са менте, да. Има обаче тестери, дето са хубави, но аз не съм взимала.

« Отговор #73 -: Май 23, 2010, 11:45:52 am »
Аз моите си ги поръчвам от get bg и са си съвсем истински  ;) За себе си обикновено взимам тестери, защото са с още по-ниска цена. Разликата между тестера и този за  продажба е в опаковката. Там има и такива, които в БГ не се продават.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #74 -: Май 23, 2010, 11:46:50 am »
Те тестерите са направени и да ти хванат носа, тъй че, са по-хубави със сигурност. По-евтини са, щото в други държави не ги продават.  ;D