Този следобед реших да поспя и сънувах странен сън. Сънувах, че моя братовчедка кара малко колело,зад нея баба й, а най-накрая аз като и трите сме се качили на едно и също колело. Не знам как сме се побрали и трите, но много често падахме от колелото и баби й обвиняваше братовчедка ми за тия чести падания. Накрая браточедка ми отново падна на шосето и седна на една пейка. В този момент спря някакъв микробус, излязоха няколко въоръжени с автомати мъже и започнаха да стреля по нас, ние се скрихме, но братовчедка ми остана на пейката и като че ли нея я убиха. Бащата на момичето се появи от някъде също с автомат и започа да стреля. Не знак как се озовах в една стая (по-скоро баня на някаква сграда), сама с автомат в ръка. Трябваше да се отбранявам от тези хора и също стрелях. Спомням си как направих един мъж на решето от толкова стрелба. В един момент ми свършиха патроните, а ми трябваха още.Тогава човек от бандата ми даде назаем един патрон (не знам как беше преминал на моя страна). Изчаквах да влезе през вратата един от престъпниците и си мислех как ще го убия като имам само една възможност за това и така се събудих. През цялото време имаше много много стрелба!!!