Здравей Гост

Сънуване на починал

• 2 Отговора
  • 3456 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Сънуване на починал
« -: Януари 23, 2010, 07:43:09 pm »
Преди два месеца почина бившия ми съпруг и постоянно го сънувам. Нищо по- специално в съня ми, просто си говорим съвсем спокойно. Ето снощи пак, го сънувах, че съм му на гости и хапваме салатка. Даваше ми някакви наставления да не се карам с брат му.... В интерес на истината, с брат му винаги сме се разбирали и не сме се карали.
Интересно, но в съня ми той е спокоен и щастлив.
Това, което ми е странно е честото му появяване в съня ми....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

Re:Сънуване на починал
« Отговор #1 -: Март 07, 2010, 03:15:16 am »
Може би сте имали силна връзка, която и след смъртта му не може да се прекъсне.
Това е енергия, това са душите ви, които имат да си казват още нещо.

Re:Сънуване на починал
« Отговор #2 -: Март 13, 2010, 09:54:04 pm »
Преди два месеца почина бившия ми съпруг и постоянно го сънувам. Нищо по- специално в съня ми, просто си говорим съвсем спокойно. Ето снощи пак, го сънувах, че съм му на гости и хапваме салатка. Даваше ми някакви наставления да не се карам с брат му.... В интерес на истината, с брат му винаги сме се разбирали и не сме се карали.
Интересно, но в съня ми той е спокоен и щастлив.
Това, което ми е странно е честото му появяване в съня ми....
Може да сте били в минал живот заедно с мъжа си и брат си,в който си се карала с брат му. Ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова. Но само ако вярваш в преражданията. Иначе не настоявам и не нахалствам,само ако вярваш в тях миналите животи
- на имейла ми ако искаш.