Здравей Гост

кристали и тяхната сила в зодиака и ежедневието

• 671 Отговора
  • 171341 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:кристали и тяхната сила в зодиака и ежедневието
« Отговор #260 -: Февруари 06, 2010, 08:13:03 pm »
Много са красиви и идеята е супер :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #261 -: Февруари 06, 2010, 08:17:55 pm »
нухеее ,ти си нямаш работа май :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
сега какво , ааа? да правя поръчки за насипни от дубай ,така ли? :angry: :angry:
като с тарото искаш да стане.
тццц-тццц- искам картината , която ми подари  да ми  направиш копие на нея от камъни ,нооо :( по-малка /щото бая солена ще излези ;D ;D ;D/.
лелеее ,ти ако не ми запалиш асц-то с тоя нестандартен уран нема кой!тцццц!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #262 -: Февруари 06, 2010, 08:19:19 pm »
Кой камък би повлиял на упоритото и непоносимо глароболие, че от многото писания се обърках :rolleyes:
За проблемите със съня, или по-скоро с неговата липса разбрах, че се справя аметистът, който всякак има отношение към честото ми главоболие

Вземи си кехлибарени обеци и колие - лекува хронична мигрена.

Купих си преди 2 години колие и гривна /и то без да знам, ей така стана случайно/, обеци не мога да нося, заради алергия
Не помогна :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Февруари 06, 2010, 08:23:10 pm »
Кой камък би повлиял на упоритото и непоносимо глароболие, че от многото писания се обърках :rolleyes:
За проблемите със съня, или по-скоро с неговата липса разбрах, че се справя аметистът, който всякак има отношение към честото ми главоболие

Вземи си кехлибарени обеци и колие - лекува хронична мигрена.

Купих си преди 2 години колие и гривна /и то без да знам, ей така стана случайно/, обеци не мога да нося, заради алергия
Не помогна :'(

кехлибара не лекува главоболие.
по-нагоре ти написах няколко неща ,между които силно препоръчвам авантюрина и гагата/необработен кехлибар/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #264 -: Февруари 06, 2010, 08:27:21 pm »

по-нагоре ти написах няколко неща ,между които силно препоръчвам авантюрина и гагата/необработен кехлибар/.

А за успокояване на бушуваща емоционалност и напълняване, в следствие на неовладяна такава  :-[ :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #265 -: Февруари 06, 2010, 08:28:12 pm »
Една от причините за главоболие или мигрена е стреса, прекалено емоционалната реакция на нещо и неизхвърлянето на това. Пробвала ли си да релаксираш по някакъв начин и да не си го "складираш"

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Февруари 06, 2010, 08:30:53 pm »
А за успокояване на бушуваща емоционалност и напълняване, в следствие на неовладяна такава  :-[ :rolleyes:

серпентин ,гранат и нефрит.
за напълняване ще погледна ,ще потърся и ще ти пиша....

*

Nebesna

« Отговор #267 -: Февруари 06, 2010, 08:39:22 pm »

Всички жълти камъни, мила- успокояват емоционалния мозък - кехлибар, цитрин, жълт карнеол.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #268 -: Февруари 06, 2010, 08:54:37 pm »
нухеее ,
тццц-тццц- искам картината , която ми подари  да ми  направиш копие на нея от камъни
лелеее ,ти ако не ми запалиш асц-то с тоя нестандартен уран нема кой!тцццц!

Ето ти една друга "картина" за временно успокоение Picture of you ,докато събера материал за скъпоценната,ще запазя мотива на предната,но няма да е същата за да не се повтарям! ;D

Буди от скъпоценни камъни:

Аметистов

Флуоритен

Гранатов

Хематитен

Оранжев калцит

Опал

Флуорит дъга

Авантюринов

Ясписов

http://www.crystalage.com/online_store/sitting_buddha_statues_926.cfm

Нефритен

*

abroad

« Отговор #269 -: Февруари 06, 2010, 08:58:23 pm »
Една от причините за главоболие или мигрена е стреса, прекалено емоционалната реакция на нещо и неизхвърлянето на това. Пробвала ли си да релаксираш по някакъв начин и да не си го "складираш"

Пробвала съм и продължавам да пробвам...
Всеки неповърхностен съвет ми е ценен

*

Марая

• 28287
« Отговор #270 -: Февруари 06, 2010, 08:59:34 pm »

Всички жълти камъни, мила- успокояват емоционалния мозък - кехлибар, цитрин, жълт карнеол.

цитрин- облекчава парещите болки пр язва и спомага за храносмилането.добро средство за възтановяване на детоксикация на всички тела.
действа ву кръвообръщението бъбреците,сърцето ,жлъчкатачерния дроб и червата.
магическите му качества са:- отстраняване на саморазрушителното поведение, повишана самоувереността в себе си . използва се за синхронизиране с висшия аз.

карнеол-засилва и енергизира кръвта и органите свързани с нея. помага за възтановяване на увредени тъкани.усилва слабия глас.
магически свойства- усилва реализацията на намеренията.повишава концентрацията.премахва страха и изказване пред публика. подобрява самочувствието.защитава от лоши мисли и отстранява всяко зло.помага за оправяне на семейни проблеми.

кехлибар- упорити кожни заболявания,помага при абцеси.при краста и лишей.
много е полезен за базедова болест.

*

abroad

« Отговор #271 -: Февруари 06, 2010, 09:03:03 pm »
В ЦУМ в София достатъчно надеждни ли са като произход камъните

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Февруари 06, 2010, 09:06:27 pm »
нухееееееееееее, :41: :41: :41: ,спри да ги вадиш тия работи :'( :'( :'( :'( ,полудях по няколко буди.
тоя втория флуоритов и тоя от хематита ,правя заявка до вселената.
не може да не ги имам.
страшни са.

*

Nebesna

« Отговор #273 -: Февруари 06, 2010, 09:07:02 pm »

Купи си необработени камъни от индийските магазини, пълно е с такива и можеш да си правиш масажи на слънчевия сплит. При теб нещата идват от лошия аспект на Марс с Уран. Само ми припомни в кои знаци бяха двете планети.

*

Марая

• 28287
« Отговор #274 -: Февруари 06, 2010, 09:09:56 pm »

нна кой от етажите на ЦУМ?
едните са на бившия минерал
сувенир ,другите на булгаргеомин.
не те съвегвам от индицийте-евтини изкуственяци.
в мола или в ситицентъра.

*

Nebesna

« Отговор #275 -: Февруари 06, 2010, 09:13:34 pm »
Беше много модерно да си подаряваме картини от минерали за рождените дни на работа. Ние така си празнуваме и сме страхотен колектив, та ми остана един подарък на есенна гора от кехлибари и карнеоли. На шефката ми подарихме много красива икона с Дева Мария и младенеца.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #276 -: Февруари 06, 2010, 09:15:56 pm »
В понеделник ще ходя да ми вземат мярка за моя скромен пръстен с малък, но истински изумруд.  :blink:

Честито!  :blink:
И имай предвид, че изумрудът ще ти активира още повече наталния Меркурий, доколкото се свързва с тази планета.

Лили, защо точно Меркурий ще активира? Нали уж го свързват с Телеца, а някъде срещнах и със Скорпиона. Дали имам нужда от допълнително активиране ... май имам или поне няма да ми е излишно.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #277 -: Февруари 06, 2010, 09:17:21 pm »

Купи си необработени камъни от индийските магазини, пълно е с такива и можеш да си правиш масажи на слънчевия сплит. При теб нещата идват от лошия аспект на Марс с Уран. Само ми припомни в кои знаци бяха двете планети.

Кофти аспект - опозиция, но пък не са в опозиционни знаци - Уран във Везни, слабият Марс в Телец

*

Марая

• 28287
« Отговор #278 -: Февруари 06, 2010, 09:21:16 pm »
нухе ,благодаря за тая картина :88:
лошо е само едно ,че обичаме красивите неща , а при мен с малко не става :03: :41:затова дано сега пр. уна ми даде стабилитета , а плутон ми върне даденото.
направо съм наместила половината :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #279 -: Февруари 06, 2010, 09:22:20 pm »
Известните изумрудени Буди  :rolleyes:  :o

Нефритен Буда

Оппаааа,някой е намерил огромен нефрит  ;D

Нефритен Орел  :o

Рубинен буда

Рубинени буди