Черните опали с индигови нишки, които постнах тук, съчетават всичките ми претенции, но са непостижими като цена. Мисля, че въобще не се внасят у нас истински. Във Фортуна ме гледаха като тапир илитерат, като попитах за такова пръстенче.
любовта към камъните при мен датира от 24години. имах приятелка с години по-възрастна от мен. беше украйнка. когато родих първото си дете,та ми подари висулка с форма на малиново клонче с изумруд и брилянт. това беше началото.....

,скъпо удоволствие и много любов.
аз медитирам с камъни и се зареждам с тях. притежавам изключително богата колекция от камъни и знания за тях

. няма книга излязла на пазара и такава издавана след 39година на миналия век ,която да я нямам.
по този повод познавам и много вносители , като контакта ми с най-толемите е отличен. имам подаръци от тях ,като лампа от ахат и пепелник от рядко срещания морски ахат.
няма да правя реклама на никой само ще кажа ,че ако някой иска да си купи нещо ценно и истинско на достъпни цени ,може да ползва лични бележки

:blink:.
има го ,
диана ,камъка ,но фортуна не е най-добрия избор за пазар. :blink:
ползвам отстъпки от 30% ,дори и във варна ,защото при мен камъните са заболяване...