Здравей Гост

кристали и тяхната сила в зодиака и ежедневието

• 671 Отговора
  • 170922 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: кристали и тяхната сила в зодиака и ежедневието
« Отговор #660 -: Октомври 01, 2013, 07:01:07 pm »
И мойта козя Венера се побърка с тия камънаци. Тази седмица си купих червено тигрово око, яспис пикасо, розов кварц и хематит. От преди две седмици заредих планински кристал и едно черно дето не го помня как се казва. От нафталина извадих аметист, лунен камък и два вида ярко сини камъни, които още не съм проверила кое за какво е. Пречистих ги всичките и ги прибрах заедно с камънаците ми от Рила. Само планинският кристал ползвах, заредих го с конкретна задача и спах две нощи с него. На будно ми носи огромен физически и психически комфорт, но нощем... тежки сънища и спрях да спя с него.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #661 -: Октомври 01, 2013, 08:40:13 pm »
Смарта надали пл. кристал е виновен за тежките ти сънища.Той спомага за пречистване и лечение,поради което е възможно да се чистиш чрез сънищата си.Потърпи малко,върни го до леглото,той работи за теб.На 10 см от главата ми има три големи друзи-аметист,пл.кристал и розов кварц.Отделно на всякъде другаде има различни минерали.Е не сънувам Апокалипсис ;DГарантирам ти,че болните цветя оживяват,щом ги разположа до находищата си.Върни го,довери ми се :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #662 -: Октомври 01, 2013, 08:53:33 pm »
Марсин,говорят за магазин Ивенчев.Доколкото виждам и знам предлагат само бижута с камъни,а не сувенири или необработени камъни.Виж сайта на Вантони,пазаря от тях вече няколко години.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #663 -: Октомври 01, 2013, 10:19:54 pm »
Ремедеос, не ми е виновно камъчето, но очистителният процес ми изважда много от подсъзнанието и не издържах. На втората нощ сънят, който сънувах, беше прорчески и много ми дойде. Но тази нощ ще го реабилитирам. На Мусала си намерих един съвсем розов камък с форма на сърце, който точно пасва в дланта ми и ми е много любим. Не знам що за камък е, но често си го държа като са ми свободни ръцете. Сега и с него ще се гушкам и ви пожелавам лека нощ! Утре ще ви питам откъде си купувате камъни в София (не онлайн), защото се опитах да прочета темата, но нямам време за цялата. Аз знам само щанда на -2 в Мол София на Стамболийски.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #665 -: Октомври 01, 2013, 10:48:27 pm »
Леле... Благодаря ти, Ремедеос! :)

« Отговор #666 -: Октомври 10, 2013, 07:49:41 pm »
Марсин,говорят за магазин Ивенчев.Доколкото виждам и знам предлагат само бижута с камъни,а не сувенири или необработени камъни.Виж сайта на Вантони,пазаря от тях вече няколко години.

Благодаря, remedeos  :blink:...днес си купих камъчета/амулети  от лунен камък и розов кварц....онзи ден пък си купих цяла гривна от нефритени късчета/имам снимки ,ама са големи и не ми ги приема сайта/ ...а планинския кристал,за който писах по-горе , днес го видях,че е помътнял и очаквам да се сцепи/ от напрежението,което изживявам напоследък в службата/- значи е естествен :P......а нефритената гривна си я сложих в центъра на благосъстоянието в дома ми и напоследък-вярно ми се позасили притока на парички  :blink:....такива енща с мен и моите камъни .... :blink:

А някой има ли идея мога ли да "чистя" в морската сол заедно 3те си камъчета- лунен, розовия кварц и планинския кристал...заедно в една чашка и в общо количество сол, или трябва да ас в отделни чашки всеки камък?....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #667 -: Октомври 10, 2013, 08:13:16 pm »
Можеш разбира се,но аз не бих сложила и лунният камък,защото е по-мек от другите и лесно се надрасква.

« Отговор #668 -: Октомври 10, 2013, 08:52:13 pm »
Можеш разбира се,но аз не бих сложила и лунният камък,защото е по-мек от другите и лесно се надрасква.

..по-мек ли е ?? ....ами ,че той на пипане е твърд също като розовия кварц и нефрита ми....всъщност утре като ги извадя от солта ще видя и ще опиша тук какво съм видяла по камъчетата си :P

Благодаря отново,remedeos :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #669 -: Октомври 12, 2013, 10:19:27 am »
изрових си някои неща, може ли някой да разпознае какви камъни са? и дали са истински или имитация?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #670 -: Октомври 12, 2013, 02:54:33 pm »
От снимките изглеждат истински :blink:Малките парченца ,с които се правят дръвчетата са евтини,тъй че кой ще ти ги фалшифицира.Червено-оранжевото по дръвчетата най-вероятно е карнеол,яспис или пък кехлибар,има малки аметисти,розов кварц,зеленичкото сигурно е нефрит или зелен флуорит.Едната обица е с розов кварц.По снимки толкова се разбира и може да греша. :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #671 -: Октомври 12, 2013, 05:42:45 pm »
благодаря, remedeos  :blink: