Здравей Гост

кристали и тяхната сила в зодиака и ежедневието

• 671 Отговора
  • 171197 Прегледи
Re:кристали и тяхната сила в зодиака и ежедневието
« Отговор #400 -: Април 02, 2010, 04:12:18 pm »

Снощи докато лъсках яйцата с олиото

да, мило Хело. Яйцата след като се боядисат и изсъхнат, се слага малко олио на памук и се полират, за да станат още по-блестящи.  ;)

мале, катерицата верно е изчезнала  :unsure: :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #401 -: Април 02, 2010, 04:15:55 pm »
мале, катерицата верно е изчезнала  :unsure: :-\

създаваше много позитивна емоция :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #402 -: Април 02, 2010, 06:01:27 pm »
Пак да питам.
Някой да знае кой камък е подходящ за заелите се с отслабване :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #403 -: Април 02, 2010, 06:19:59 pm »
Аквамарина е за отслабване.

*

Марая

• 28287
« Отговор #404 -: Април 02, 2010, 06:28:32 pm »
всички камъни очистват , но следва да погледнем ,какъв е проблема и от къде идва....
причината е в нервната система , ендокринната система ,хормоналните нарушения къде са , стрес или какво....?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #405 -: Април 02, 2010, 06:30:19 pm »
Благодаря много.
То за това трябва да се "чува" интуицията.
Докато си купувах другите камъни на Стамболийски, залитнах по аквамарин, после в сайтове все той ме привличаше, но не би :lol: :lol:
Сега вече ще го бъде ;D

*

abroad

« Отговор #406 -: Април 02, 2010, 06:32:18 pm »
, стрес или какво....?

Стрес и нещо конкретно, което го отключва

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #407 -: Април 02, 2010, 06:32:38 pm »
всички камъни очистват , но следва да погледнем ,какъв е проблема и от къде идва....
причината е в нервната система , ендокринната система ,хормоналните нарушения къде са , стрес или какво....?

Взе ми думата от устата.  ;D Ако ще и всичкия камънак на земята да си турят,пак ще ги боли глава като са им затлачени организмите със шлаки и като са изложени ежедневно на стрес. Откакто си изчиствам организма по Новолуние и Пълнолуние не знам какво е главоболие или нарушен сън, въпреки крехката ми и уязвима възраст.  ;D

« Отговор #408 -: Април 02, 2010, 06:35:35 pm »
Откакто си изчиствам организма по Новолуние и Пълнолуние

и каква е процедурата, ако не е тайна  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Април 02, 2010, 06:39:51 pm »
, стрес или какво....?

Стрес и нещо конкретно, което го отключва

стреса не се лекува лесно , модерните болести се лекуват модерно , т.е нестандартно.
при стрес са изключително подходящи прозрачните камъни:
аквамарин ,син топаз , аметист , розов кварц......

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #410 -: Април 02, 2010, 06:43:15 pm »
Откакто си изчиствам организма по Новолуние и Пълнолуние

и каква е процедурата, ако не е тайна  :-[

Изобщо не е тайна. Дори съм я публикувала в блога. Ето я:

http://skarleta.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #411 -: Април 02, 2010, 06:44:41 pm »
, ендокринната система ,хормоналните нарушения къде са , стрес или какво....?

Аквамарина влияе именно върху тях,като камък на 5та чакра.Но има и отделното свойство да спомага отслабването и да балансира телесните течности.За това е най-добре да се носи като обеци или около врата (тогава влиянието му е пряко върху 5та чакра).

Ами Abroad,той ВА ти е казвал,но ти си се пънала  ;D

*

Nebesna

« Отговор #412 -: Април 02, 2010, 06:48:11 pm »
Пак да питам.
Някой да знае кой камък е подходящ за заелите се с отслабване :rolleyes:

Аквамаринът е скъп и няма да намериш голям камък, който е естествен. Аз имам синтетични аквамарини на бижу.
Но за отслабване ти препоръчвам амазонит - полускъпоценен, не е скъп и можеш да си вземеш по-голямо количество.

АМАЗОНИТ

Отговаря за процесите на правилното използване на мастните отложения. Регулира мастната и липидната обмяна в организма. Носенето на подходящите места позволява на притежателя си да се избави от доброкачествени новобразувания на мастната тъкан – липоми.
Наложен върху стомаха и бедрата под формата на пластини намалява опасността от разпространение на целулита и помага да се избавите от него. Помага и за напълняването на прекалено слаби хора, регулирайки количеството на мастната тъкан и за усвояването на хранителните вещества, стимулирайки синтеза на хранителните ферменти и ензими.
За лечебни цели, амазонитът се носи пришит в долното бельо в натурални материали:
•   При изтощение – на нивото на долната граница на гръдния кош.
•   При нарушение на мастната обмяна – под дясната гръд ;
•   При целулит и липоми – залепени пластинки на кожата.
•   За предоодоляване на симтомите на преяждане, мъжете държат камъка в лявата си ръка, а жените –в дясната (може да го държите в подходящата ръка и по време на хранене).

*

Nebesna

« Отговор #413 -: Април 02, 2010, 06:56:04 pm »
Сериозно препоръчвам СПОРТ на желаещите да отслабнат. Само с камъни няма да стане, те са помощно средство.
Просто разходът на енергия трябва да надвишава енергийния прием, за да започнем да отслабваме. Аз отказах хляба, ям понякога само сухар и повечето пъти готвя в плик без мазнина. Позволявам си черен шоколад и правя упражнения. При себе си виждам напредък в отслабването. Много бюх напълняла през зимата от черните хлябове, дето ги ядях. Започнах да се подувам от тях, но докато разбера, че е от тях доста време се мъчих. Направо талията ми изчезна и коремът ми се подуваше като балон. Не яжте черен хляб - всякакви буклуци слагат в него.

« Отговор #414 -: Април 02, 2010, 07:11:39 pm »
Не яжте черен хляб - всякакви буклуци слагат в него.

Затова чета какво пише на опаковката. Дори да е черен, това си е брашто тип 500 и брашното се оцветява.
Има черен, който е 50% с ръжено брашно и 50% тип 500 и третата възмажност е 100% ръжен, който е глетав. На Нилана има "Австрийски хляб", който е 50/50 и много е вкусен. Друг, който наскоро пробвах е пак на Нилана беше някакъв с фибри. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #415 -: Април 02, 2010, 07:22:53 pm »
ооо ,небесна ,това хич не е за мене - спорта. да ходя да , да се разхождам ,да танцувам ,ама другото ,да ходя да се потя ,малееее ,хич не ми е по вкуса. ;D

*

abroad

« Отговор #416 -: Април 02, 2010, 07:32:05 pm »
Господ здраве да ви дава!  :25:

Винаги съм спортувала, с изключение на последните година,година и половина. Банално, но нямах време.
Сега се настройвам да започна отново ;)

« Отговор #417 -: Април 02, 2010, 07:42:26 pm »
    Знаете ли че наистина напоследък нещо кристалите станаха доста актуална тема. Обикалям си аз по разни магазинчета и се цъкля на разните му камъчета, ма честно да ви кажа - истински камъни търсете само в магазините за тях, щото в много от магазините, има ефтини камъчета, сребърната бижутерия също. Но не са истински, изфабрикувани са - и толкова истински изглеждат, че нямам думи. Хубавото е че имам някои бижута от време оно - за които не се съмнявам, че им са истински кристалчетата.

*

Nebesna

« Отговор #418 -: Април 02, 2010, 07:53:48 pm »
ооо ,небесна ,това хич не е за мене - спорта. да ходя да , да се разхождам ,да танцувам ,ама другото ,да ходя да се потя ,малееее ,хич не ми е по вкуса. ;D

К~во значение има дали ще спортуваш или ще играеш народни танци, например. Важното е свижение да има. Аз си правя упражненията у дома.

« Отговор #419 -: Април 03, 2010, 05:13:04 pm »
Ето какво купих днес.

Тези си ги взех за мен

тези ги взех за подарък на приятелката ми.