Здравей Гост

Пълнолунието Лъв/Водолей

• 22 Отговора
  • 4718 Прегледи
*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« -: Януари 25, 2005, 08:06:47 am »

Мощна външна енергия...- може да ни въздейства, а може и да не ни въздейства...Ако засегне радикални точки всякак ще я усетим.....

Усещаме енергията, но не можем да я приемем, усвоим, интегрираме....- в резултат сме раздразнителни, емоционални, заядливи, злобни.....При това сме убедени в правото си и сме готови да се изправим срещу целия свят, дори самоубийствено....Дружелюбието разбирателството на Слънцето във Водолей и добродушието на Луната в Лъв се превръщат в хладно държание и наранена гордост.....Помага осъзнаването и дистанцирането....

Усещаме енергията, приемаме я, но не можем да я интегрираме – в резултат се усещаме засегнати, уморени, отегчени, не в състояние да се справим с обстоятелствата....Помагат приятелските отношения по Слънцето във Водолей, както и щедростта и любовта в отношенията по Луната в Лъв.

Усещаме енергията, приемаме я, усвояваме я – в резултат се изправяме спокойно срещу предизвикателствата на ежедневието и те изчезват, постигаме приятното динамично равновесие на опозицията, като сме намерили синхрон между съзнателните и подсъзнателните процеси....Няма нужда от помощ, а от лично осъзнато отношение, като човек чува гласа на вселената и се подчинява на силата и за да я приеме в себе си....

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #1 -: Януари 26, 2005, 10:22:58 am »
Здравейте,
и аз не знам защо, вгледах се в лъва и водолея по пълнолуние ...
и се вторачих в опозицията на моите натални уран/лъв и венера/ водолей (а Уран владее Водолея) ... която е в паралел с тази транзитна опозиция луна слънце...
и аз не знам защо, пак тия дни заинтригувах се що е то интерсептирани знаци ... и видях че (по плацидус) точно лъв и водолей са ми такива...
(гледам и интерсептиран дом имам - 5-ти в близнаци)
Как може да се интерпретира всичко това?
 :)  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #2 -: Януари 26, 2005, 01:05:14 pm »
Цитат
Здравейте,
и аз не знам защо, вгледах се в лъва и водолея по пълнолуние ...
и се вторачих в опозицията на моите натални уран/лъв и венера/ водолей (а Уран владее Водолея) ... която е в паралел с тази транзитна опозиция луна слънце...
и аз не знам защо, пак тия дни заинтригувах се що е то интерсептирани знаци ... и видях че (по плацидус) точно лъв и водолей са ми такива...
(гледам и интерсептиран дом имам - 5-ти в близнаци)
Как може да се интерпретира всичко това?
аз бих казала, че ако приемем, че положителните качества на интерсептираните знаци се проявяват по-трудно и трябва да се усвояват, пък отрицателните им - че трябва задължително да се отработват, то в случая трябва да се утвърждава личността като лидер и щедро да се раздава приятелство. И в тоя случай трябва да се избягва изоставянето на деца или приятели или нови идеи и проекти. :)  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #3 -: Януари 26, 2005, 02:03:54 pm »
Благодаря  :), ще поумувам ...
и докато забелязвам разни форми, но слабо разгадавам съдържанието и интуитивно се опитвам нещо си да степенувам ... гледам  :unsure: точно днес тази луница-лъвица май ми активира наталната опозиция луна-нептун в бих казала "квадрати на квадрат": луна-луна, нептун-луна, луна-нептун, нептун-нептун...

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #4 -: Януари 26, 2005, 02:22:44 pm »
... и гледам още - наталната ми опозиция луна-нептун е основа на трапец ( май за това що е трапецът трябваше да питам в темата за трапец)...горната му отсечка се затваря от плутон в съвпад със с.възел и марс... а пък тоя марс ми е в опозиция с четирите ми козирогчета... май за днес стига съм гледала :blink:  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #5 -: Януари 26, 2005, 02:47:36 pm »
Цитат
Благодаря  :), ще поумувам ...
и докато забелязвам разни форми, но слабо разгадавам съдържанието и интуитивно се опитвам нещо си да степенувам ... гледам  :unsure: точно днес тази луница-лъвица май ми активира наталната опозиция луна-нептун в бих казала "квадрати на квадрат": луна-луна, нептун-луна, луна-нептун, нептун-нептун...
ами кажи как се чувстваш :)  - то има време, но може би да осъзнаеш нещо важно - подсъзнателните процеси при това силно влияние на Луната сигурно ще излязат на бял свят :)  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #6 -: Януари 26, 2005, 02:52:01 pm »
Цитат
... и гледам още - наталната ми опозиция луна-нептун е основа на трапец ( май за това що е трапецът трябваше да питам в темата за трапец)...горната му отсечка се затваря от плутон в съвпад със с.възел и марс... а пък тоя марс ми е в опозиция с четирите ми козирогчета... май за днес стига съм гледала :blink:
ами после като продължиш да гледаш, си мисли например дали попадаш по точното време на точното място - секстилите в трапеца най-често за това говорят :)  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #7 -: Януари 26, 2005, 03:19:28 pm »
как се чувствам :) ... опитвам се да почувствам дали нещо по-специално точно днес чувствам...
попадане в точното време на точното място  :) ... имала съм усещане че се случва, но не съм разбрала още дали нещо и кое нещо и дали само понякога активира такова попадане, или понякога активира усещането че съм попаднала... (защо  ми хрумна, че винаги попадаме в точното време на точното място, но само понякога осъзнаваме това, а когато не го осъзнаваме се чудим на кого да се сърдим)
а което е сигурно - днес особено силно ми е активирано изразяването на любопитството към астро-езика и написаната на него моя астро-роля  :)

"И в тоя случай трябва да се избягва изоставянето на деца или приятели или нови идеи и проекти." - Тук не схващам белега на евентуалното изоставяне ... и за днес ли е или въобще...това да не би да е вироглавия триумвират уран (в 7)-венера-водолей

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #8 -: Януари 26, 2005, 04:48:50 pm »
Цитат
- днес особено силно ми е активирано изразяването на любопитството към астро-езика и написаната на него моя астро-роля  :)

"И в тоя случай трябва да се избягва изоставянето на деца или приятели или нови идеи и проекти." - Тук не схващам белега на евентуалното изоставяне ... и за днес ли е или въобще...това да не би да е вироглавия триумвират уран (в 7)-венера-водолей
за астроезика - нали точно за Уран уж като управител на астрологията говорим :) - май е естествен интересът и закономерен и нормално си се подчинила и си влязла в синхрон с влиянието на планетите и пълнолунието, понеже ти активират и нещо от радикса :)

а за приятелите и децата - то си е стандартното тълкуване и отдавна може да си си го усвоила или пък да е подчинено и на далеч по-важни неща в радикса ти, така че дори да не го видиш конкретно при теб, няма място за съмнения и вътрешни лутания :)  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #9 -: Януари 26, 2005, 05:44:04 pm »
хопаллаа... докато се ослушвам и ... гледам квадратът на квадратите ми се разпаднал  :rolleyes: значи бързите планети ни транзитират като проблясъци, а пък рецепторите ни я ги хванали я пак ги пробляли  :lol:
виж Уран ми става все по-интересен и някак си ми допада, макар че той е май, който ми умножава и усложнява отношенията  ;)  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #10 -: Януари 26, 2005, 06:41:13 pm »
ами Уран... :)

той при теб е в добър аспект с Меркурий, но пък с Венера... :) - то няма как да имаме идеални картинки в хороскопа :)

а транзитният ще ти направи опозиция с възела - тогава ще видиш колко ще си го харесваш :ph34r:  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #11 -: Януари 27, 2005, 09:59:56 am »
:blink:  май след това мрачно твое личице ще е добре да дръпна юздите на ураническия си ентусиазъм...
Моля те, подай ми някакви "сламки" да опитам да се подготвя за опозицията на транзитния уран с възела... или да попрочета нещо...като гледам - колкото мога да гледам и виждам - тя вече е позапочнала...и в края на март средата на април май ще е в най-близък аспект...
Ето това е, плъхче, да си поемеш риска да искаш да знаеш - като не знаеш, идва вихрушката и отминава; като поназнайваш - преживяваш и очакването на вихрушката...
номера е как и на очакването да му обърнем торзионните полета към добро...та белким добро дойде  :)  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #12 -: Януари 27, 2005, 10:34:49 am »
:) ама тая моя любима картинка мигар е мрачно личице :D  - аз си мислех, че е някаква усмивка в смисъл "закачам се" :)

а за опозицията с възела - можеш сама да си се учудиш на себе си, как си харесвала или общувала с някаква среда или хора и изведнъж да промениш отношението си, виждайки ги в нова светлина :)

За всеки случай внимавай и с парите, както и с имоти- твои и чужди, защото нещата се случват във втори и осми дом - колкото и да не желаем да имаме общо с тях и едва ли не да фотосинтезираме, трябва да можем да се погрижим за много неща от реалния ни живот :) - духовният си е духовен, пък физическия- физически :)  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #13 -: Януари 27, 2005, 11:42:54 am »
чела-недочела съм  :huh: но сетих се, че някъде четох,  май Аройо, за периодите на действие на транзитите на външните планети около точните аспекти и за идентификацията на ефектите на различни нива...кога нещо ни се случва или се отключва да започне се случва и кога осъзнаваме какво що
като погледна събитийно назад гледам:
- вече "кръцнах въженцата" с една среда, но то доскъсването си продължава... та може би около точните аспекти ще свърши кръцването на всички нива, аджеба може би тогава ще схвана за какво съм се била оплела с тая среда, какво съм научила след, и какво всъщност съм кръцнала...а вероятно ще успея (или се налага) да кръцна докрай при тр уранчо срущу плутончо и възел...обаче от друга страна тоя съвпад на транзитен уранчо с рибешкия ми южен възел  да не вземе да стори някоя нова рибешка щуротия ;)
- за пари и имоти също вече изиграхме едно упражнение в семейната среда и изглежда ми добро за всички... даже сега си мисля дали едни секстили на тр плутончо с венера от м.г. не бяха точно жалони на процеса по решаването на жилищния въпрос...
все пак ще гледам да съм нащрек ...  :rolleyes:  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #14 -: Януари 27, 2005, 02:50:39 pm »
ами понякога тъкмо се успокоиме, че някой аспект няма да донесе възможните неблагоприятни ситуации и вече не е в орбис и се разпада и т.н. и то вземе да се случи нещо си.... :)  - аз за това предпочитам широки орбиси - до 3 градуса за трансатурновите планети - пък това е много време, като отчетем честата им ретроградност...

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #15 -: Февруари 11, 2005, 12:11:22 pm »
Здравейте  :D ,

като "медитирах" върху моята картинка по пласидус, забелязах интересна симетрия по интерсептиране, бих казала. Освен интерсептирани знаци лъв/водолей, имам интерсептирани домове 5/11, които по силата на съответствията (загрях тия дни) също  са нещо като "лъв/водолей"...
Сега се чудя има ли нещо да рече тази симетрия  :rolleyes:  

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2005, 12:45:14 pm »
Цитат
Здравейте  :D ,

като "медитирах" върху моята картинка по пласидус, забелязах интересна симетрия по интерсептиране, бих казала. Освен интерсептирани знаци лъв/водолей, имам интерсептирани домове 5/11, които по силата на съответствията (загрях тия дни) също  са нещо като "лъв/водолей"...
Сега се чудя има ли нещо да рече тази симетрия  :rolleyes:
щом си се зачудила, значи все нещо иска да ти каже :D - до какви изводи стигна? :)  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #17 -: Февруари 14, 2005, 01:56:40 pm »
:rolleyes: де да можех изводи да извадя ... може би някога, но едва ли преди да науча още толкова много неща  :blink: сред които и функцията на интерсептирането... :D
а като забелязах симетрията, засега само предположих, че това може да е нещо допълнително важно, нещо като "двойно подчертаване" на функцията на интерсептирането...или че може да е случайно и да не се интерпретира като някакъв акцент...

*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2005, 02:28:50 pm »
Цитат
:rolleyes: де да можех изводи да извадя ... може би някога, но едва ли преди да науча още толкова много неща  :blink: сред които и функцията на интерсептирането... :D
а като забелязах симетрията, засега само предположих, че това може да е нещо допълнително важно, нещо като "двойно подчертаване" на функцията на интерсептирането...или че може да е случайно и да не се интерпретира като някакъв акцент...
случайности....  :)

аз бих изброила възможните значения на интерсептацията така:
1. качествата на знаците се проявяват по-слабо и трябва да се усвояват.
2. отрицателните качества се прояват по-силно и трябва да се работи по тях
3. характеристиките на знака може да остават скрити за другите
4. възможна е трудна изява или специфика  в изявата на енергията на планетите в тия знаци и домове
5. аналогиите на домовете непрекъснато са на преден план в живота
6. възникнат ли проблеми по тия домове или знаци, то те не са от лесните и може малко трудно да им намерим решение

някое от тия значения има ли го при теб?

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #19 -: Февруари 17, 2005, 12:27:01 pm »
:D , гледам имам още нещо по тая ос: слънце=уран в рецепция по управление
(гледам, ама не разбирам, защото както знаеш още не знам  :lol: )...

по значенията на интерсептацията
- усещам характеристиките на знака водолей по-добре от характеристиките на лъв...
- харесвам водолейското в себе си...не знам на другите дали им харесва   :unsure: ...
- ако горе-долу съм поразбрала аналогиите на 5/11 домове - да, май непрекъснато ме вълнуват... но що значи, че са празни тези домове...
- ...  :blink: