Здравей Гост

Пълнолунието Лъв/Водолей

• 22 Отговора
  • 4712 Прегледи
*

АН

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2005, 01:10:08 pm »
Цитат
:D , гледам имам още нещо по тая ос: слънце=уран в рецепция по управление
(гледам, ама не разбирам, защото както знаеш още не знам  :lol: )...

по значенията на интерсептацията
- усещам характеристиките на знака водолей по-добре от характеристиките на лъв...
- харесвам водолейското в себе си...не знам на другите дали им харесва   :unsure: ...
- ако горе-долу съм поразбрала аналогиите на 5/11 домове - да, май непрекъснато ме вълнуват... но що значи, че са празни тези домове...
- ...  :blink:
Уран е в знака, управляван от Слънцето :) - и следват разсъждения как се чувства Уран в Лъв - смятай, че за цяло поколение е там, така че от тая трънка най-много сянката на заека да излезе - но излиза нещичко поради факта на интерсептиране на знаците, управлявани от  Слънцето и Уран:)

а иначе може би да харесваш Водолейското заради прогресивното си Слънце :)  

*

лилид

Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #21 -: Февруари 18, 2005, 12:43:12 pm »
Цитат
може би да харесваш Водолейското заради прогресивното си Слънце :)
:D  "откупът за независимостта на жената е самотата" - това си бях сложила за мото в някогашен ученически дневник ... за съжаление не помня кой и къде го е казал, но още тогава като че съм искала да съм го казала аз  :lol:

вероятно прогресивното Слънце идва сега да ми каже, че нещото, което отдавна съм знаела в себе си - склонността към независимост - идва от Уран/Водолей, а от Слънцето/Лъв вероятно иде отстояването въпреки...

изглеждат ми, че по-скоро се поддържат водолея и лъва, и не мога да си обясня природата на това че са в опозиция  :rolleyes:

освен това (при транзитиращия Сатурн в 7-ми) продължавам да медитирам като какво иска да ми каже натален Уран/Лъв в 7-ми, опозициониращ Венера...всъщност равностойни ли са планетите в аспект...или едната може да е "по-силна" и какво още сочи коя евентуално надделява  :blink:  

Re: Пълнолунието Лъв/Водолей
« Отговор #22 -: Юли 14, 2013, 03:36:31 pm »
Хора,вижте какво намерих!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд