Ма,кво да пиша? Ти уби всичко детско в мен. Развали ми удоволствието да се опитам да разбера за двете дати какво точно е станало. Нямам време да се ровя дълго,защото ме боли и глава. Откакто тр. Марс ми квадратира Марса все ме боли глава или вдигам кръвно. Кво да ти кажа - Уран в градус на хипертонията в Лъв.

Майната й на главата, ще я сменя.

Тази жена има карта на абсолютна ясновидка и лечителка. Изобщо няма да се учудя след комата да е заработила като такава. Всичките й планети в Риби в 12 дом се диспозират от Нептун в 8 дом и го тригонират. Марс и Плутон пък диспозират Нептуна в Скорпион и са в 6 дом- работа ,за която не е нужно образование. Не знам какво е работила преди и какво образование има,но може и да няма висше - Юпитер в Телец управлява 9 дом и е в опозиция на Нептун.
Колкото до здравето....ако няма ампутирани крака,тогава поне има операции на краката. С тази акцентирана Дева в 6 дом може да има операции на черва, далак,коремна стена като цяло. Перитонит също не е изключен. Може да е обездвижена и да е засегнат гръбнака. Но ми прави и друго впечатление. Меркурий,освен че управлява 3 дом - кратките пътувания и е показана катастрофата, но може да има и друго проявление. Той е в заточение и по знак , и по дом. Той е на асцендента и прави опозиция с Марс и полуквадрат с Луната,което може да предизвика и говорни проблеми,да не кажа и че може да не говори изобщо,т.е. да е няма. Много силно е застъпен знака Риби. Карма отвсякъде. Има още много да се гледа и анализира,но ме чака куп работа. А аз обичам швейцарската точност. Дори и да не съм видяла правилно нещата,нямам време да правя сериозни анализи сега.