Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 19941 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #20 -: Януари 29, 2010, 12:22:15 pm »
И аз заподозрях за миг това, но незнам защо не съм убедена...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Януари 29, 2010, 12:27:06 pm »
OK,няма да казвам естествено за какво става въпрос,но картата го указва и определено както каза Скарлет-това е една много интересна карта.

Абе никой ли не обърна внимание,че в тази карта няма една ЯН планета,че повечето планети са интерсептирани и че управителят на АСЦ е ретро- отново енергия обърната навътре?  :o  Никак не е лесно това и съм сигурен,че говори много-стига да има кой да го вникне  ;)

Пък от там нататък-от общото,може да се стигне до детайлите в тази карта.

Тогава сигурно се е опитала да се самоубие.

Тогава да не се е преселила временно в друг свят? Ако е имала инцидент, да не би след това при нея да са се порявили екстрасенски способности, както често се случва?
И на мен това ми хрумва.
Няма нито една квадратура- борбеност, в същото време планетите и са разпънати от опозиции- противопоставяне, на което не е издържала.
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 12:57:32 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 29, 2010, 12:34:37 pm »
на първата дата преживява тежка катастрофа и остава в кома 8 месеца.
удара е бил жесток , от четиримата спътници в автомобила само тя остава жива!
на втората дата ражда сина си!

не е мързелива изобщо.

къде работи тази жена ,каква професия има? какви са мъжете ,които привлича в живота си?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #23 -: Януари 29, 2010, 12:38:20 pm »

не е мързелива изобщо.

къде работи тази жена ,каква професия има? какви са мъжете ,които привлича в живота си?

Ейййй,нЕма да порастеш и това е. Казах,че имам работа и че ще се включа по-късно,ама не - то бърза ли, бърза да каже какво е станало. Вече няма какво да си моря мозъка.  :33:

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 29, 2010, 12:47:00 pm »

не е мързелива изобщо.

Ейййй,нЕма да порастеш и това е. Казах,че имам работа и че ще се включа по-късно,ама не - то бърза ли, бърза да каже какво е станало. Вече няма какво да си моря мозъка.  :33:

да  ,да.....имаш и ще те помоля скарлет , да си го поизмориш найстина мозъка. :-[
къде работи ,с какво е свързана професията и и болестта ?

молим те ,ти единственна ,видя и комата. давай!-тази карта при теб работи и говори!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Януари 29, 2010, 01:12:55 pm »
   Синухе, забелязах че няма нито една огнена и нито една въздушна планета! Но не мога да навържа нещата - толкова много инска енергия и всичко е земя и вода - пълно блато, не знам как да го тълкувам....

« Отговор #26 -: Януари 29, 2010, 01:13:35 pm »
Според мен тази жена се занимава с психология или е доктор-хирург.
Мъжът и може да е чужденец,да отсъства често,да е по-възрастен от нея да има зависимост от алкохола .Упр.на седми дом е Венера в 12 в риби.
Опозицията на Венера и Марс дава проблематични връзки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Януари 29, 2010, 01:25:58 pm »
Според мен тази жена се занимава с психология или е доктор-хирург.
Мъжът и може да е чужденец,да отсъства често,да е по-възрастен от нея да има зависимост от алкохола .Упр.на седми дом е Венера в 12 в риби.
Опозицията на Венера и Марс дава проблематични връзки.

мъжа й е по-възрастен от нея с 15год. ;D не е чуженец.
не се занимава с психолгия ,не е доктор.
давайте ,смело просто помислете......

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #28 -: Януари 29, 2010, 01:28:20 pm »
Ма,кво да пиша? Ти уби всичко детско в мен. Развали ми удоволствието да се опитам да разбера за двете дати какво точно е станало. Нямам време да се ровя дълго,защото ме боли и глава. Откакто тр. Марс ми квадратира Марса все ме боли глава или вдигам кръвно. Кво да ти кажа - Уран в градус на хипертонията в Лъв.  :P Майната й на главата, ще я сменя.  ;D
 Тази жена има карта на абсолютна ясновидка и лечителка. Изобщо няма да се учудя след комата да е заработила като такава. Всичките й планети в Риби в 12 дом се диспозират от Нептун в 8 дом и го тригонират. Марс и Плутон пък диспозират Нептуна в Скорпион и са в 6 дом- работа ,за която не е нужно образование. Не знам какво е работила преди и какво образование има,но може и да няма висше - Юпитер в Телец управлява 9 дом и е в опозиция на Нептун.
 Колкото до здравето....ако няма ампутирани крака,тогава поне има операции на краката. С тази акцентирана Дева в 6 дом може да има операции на черва, далак,коремна стена като цяло. Перитонит също не е изключен. Може да е обездвижена и да е засегнат гръбнака. Но ми прави и друго впечатление. Меркурий,освен че управлява 3 дом - кратките пътувания и е показана катастрофата, но може да има и друго проявление. Той е в заточение и по знак , и по дом. Той е на асцендента и прави опозиция с Марс и полуквадрат с Луната,което може да предизвика и говорни проблеми,да не кажа и че може да не говори изобщо,т.е. да е няма. Много силно е застъпен знака Риби. Карма отвсякъде. Има още много да се гледа и анализира,но ме чака куп работа. А аз обичам швейцарската точност. Дори и да не съм видяла правилно нещата,нямам време да правя сериозни анализи сега.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Януари 29, 2010, 01:32:28 pm »
тццц ,не скарлетка.
моля те порови си мозъка.
има висше образование.
да! има лек говорен дефект.
нищо общо сс ясновидство и езотерика. въобще не вярва!
или поне досега не е вярвала.
мъжа и е хипертоник.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #30 -: Януари 29, 2010, 01:36:55 pm »
Нямам време да се ровя. Не съм на изпит.Умирам от главоболие и имам нужда да си свърша другата работа. Да се рови който има време.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 29, 2010, 01:41:33 pm »
Нямам време да се ровя. Не съм на изпит.Умирам от главоболие и имам нужда да си свърша другата работа. Да се рови който има време.  ;)

дообре!
моля ,те като си по-добре ,да погледнеш по- обстойно здравословното и състояние.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 29, 2010, 01:57:09 pm »
   Синухе, забелязах че няма нито една огнена и нито една въздушна планета! Но не мога да навържа нещата - толкова много инска енергия и всичко е земя и вода - пълно блато, не знам как да го тълкувам....

много практична риба.

а мистичния правоъгълник видя ли го?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #33 -: Януари 29, 2010, 02:03:14 pm »
много практична риба.

Е с толкова земя в картата и само ИН каква да е  :rolleyes: ;D

Обаче аз ще си кажа тежката дума:с този точен сходящ съвпад Слънце/Хирон не си ли преобърне съзнанието,ще страда много,Слънцето и е в разходящ съвпад със Сатурн-то направо си бяга от него,но тя май го използва като задържане върху миналото или прекалена нужда от стабилност и структура и това което и дават привидна стабилна форма на Аза.Трябва просто да се пусне-мисля,че не Сатурн я стяга,а тя сама се впримчва в него...

Това че мъжа и е по-възрастен се вижда от съвпада Слънце/Сатурн и от точният съвпад на У7 съвпад Сатурн-Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 29, 2010, 02:08:51 pm »
Нухе , аз по-възрастните партньори ги намирам по сатурна в 7-ми или по съвпада сатурн/венера.
освен ,че сатурн много я стяга има нещо ,което снощи ме изуми.....
урановата опозиция не прощава!не прощава никому.тъжно но факт!
тя според мен има уникален шанс да хване последния вагон от влака с транзита на уран през 12-ти натален дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Януари 29, 2010, 02:11:13 pm »
Мисля, че болестта й е в резултат на професията или нещо такова ми се върти, т.е. свързани са.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 29, 2010, 02:12:25 pm »
Мисля, че болестта й е в резултат на професията или нещо такова ми се върти, т.е. свързани са.

не е свързана с професията.
след раждането на сина си , не е пила и аналгин.
каква е професията й?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Януари 29, 2010, 02:14:05 pm »
На пръв поглед човек ще си помисли, че е лекар, но според мен не е ... затова продължавам да мисля и се опитвам да работя.
Убихте ни днес с тия предизвикателства.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 29, 2010, 02:18:56 pm »

Убихте ни днес с тия предизвикателства.  :blink:
очни по астрология ;).
доста показателни неща има в натала й.
наред с това интереса ще бъде абсолютно оправдан и с отговора ,който ще последва след като повече мозъци са изказали предположения.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Януари 29, 2010, 02:20:32 pm »
А, че е работила в чужбина и това ли го отхвърли?