Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 19964 Прегледи
*

Nebesna

Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #120 -: Юли 02, 2010, 03:40:25 pm »
Северен лунен възел върху натална луна-критична за здравето ситуация. Този аспект отваря вратата на душата към други измерения.
Не е случайно това, че критичната ситуация се е случила на пътя-Луната управлява 3-ти дом в наталната карта. А също възлите са по оста 3/9.

« Отговор #121 -: Юли 02, 2010, 03:46:09 pm »
Олеее, и аз имам съвпад на Слънце с Хирон и опозиция с Уран,като Слънцето е на МЦ , а Уран на ИЦ. И аз ли ще преживея много болка и страдание? Това е по повод началото на темата. Не че не съм преживяла, но все има още накъде...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #122 -: Юли 02, 2010, 03:53:23 pm »
Олеее, и аз имам съвпад на Слънце с Хирон и опозиция с Уран,като Слънцето е на МЦ , а Уран на ИЦ. И аз ли ще преживея много болка и страдание? Това е по повод началото на темата. Не че не съм преживяла, но все има още накъде...

Глупости не ми се четат, моля ви!  :angry: Тук разглеждаме въпросната карта на детето, която няма нищо общо с твоята или с нечия друга.   :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Юли 02, 2010, 03:55:40 pm »
Сега виждам, че луната управлява едновременно 3-ти дом и 4-ти дом на края.
дирекциионен Юпитер -управител на 8-ми дом е директирал до съвпад с натална Венера, която управлява физическото тяло.
Имаме символично пълнолуние в тази карта по оста 3/9, което повтаря мунданното, случило се малко по-рано (с намесата на тр. Меркурий-традиционен управител на превозните средства).
Ще продължа като се върна от работа...

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Юли 02, 2010, 06:30:19 pm »
До 9-ти юли положението е критично, когато ще започне да се разпада опозицията на тр. слънце с наталната Луна. Майката да не се съгласява още да дарява органи, на нищо да не се съгласява. Брат ми беше блъснат от кола, когато беше 2 клас - също беше в кома. Вече не помня на кой ден се събуди, но всички бяхме подложени на мъчително чакане. Кураж на майката! Да се моли постоянно. И аз ще се моля за това семейство и за детенцето им.  :25:
« Последна редакция: Юли 02, 2010, 06:37:42 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #125 -: Юли 02, 2010, 08:30:56 pm »
Глупости не ми се четат, моля ви!  :angry: Тук разглеждаме въпросната карта на детето, която няма нищо общо с твоята или с нечия друга.   :unsure:

Скарлет..по толкова сериозен въпрос не смея да кажа нищо, извинявай..

Няма проблем. Който иска да напише мнение. Небесна, аз й казах да предаде на майката същото - никакво даване на органи и прекъсване преждевременно на живота му. Да оставят всичко в ръцете на Бога. Венера управлява Асцендента и 6 дом, и е в 8 дом в секстил с Меркурий. А диспозиторът на Венера в Стрелец е Юпитер в 7 дом, в съвпад с Антарес, но и в секстил със Слънцето. И аз се моля за детето, защото не е честно да си отиват толкова млади деца. Не пожелавам на никоя майка да загуби дете. От това по-страшно няма.  :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #126 -: Юли 03, 2010, 03:44:28 pm »
Скарлет, детето ще оживее!
никакви органи и нищо да не се прави!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Юли 03, 2010, 05:09:47 pm »

а можеш ли да кажеш дали ще се възстанови физически и психически, защото това е неизказаният въпрос..
кое е по- добре за него..ако можеше, какво би избрал /ако знае, че ще има невъзвратими увреждания/..това са много трудни въпроси..иначе и аз не бих позволила да се спират апаратите- докато съм жива- надявам се..

телец и скорпион на осите! и още как няма да издържи! ще преодолее всичко , последствията ще са за сметка на екстрасензорните качества. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #128 -: Юли 03, 2010, 05:13:52 pm »

а можеш ли да кажеш дали ще се възстанови физически и психически, защото това е неизказаният въпрос..
кое е по- добре за него..ако можеше, какво би избрал /ако знае, че ще има невъзвратими увреждания/..това са много трудни въпроси..иначе и аз не бих позволила да се спират апаратите- докато съм жива- надявам се..

Тук не става въпрос за избор, докато още е жив....Бог се разпорежда със живота му и има планове за него. Като се спомине, да решава майката дали да му дарява органите. Ефтаназията е забранена-

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Юли 03, 2010, 05:16:29 pm »
скорпион е най-жилавия знак, през каквото и да мине оцелява..
Бях чел преди време за една подводница в която имало радиационно облъчване и всички от екипажа измрели, освен един,този единствен оцелял бил скорпион..

Хехехееее! Жилав като хлебарките..

*

Nebesna

« Отговор #130 -: Юли 03, 2010, 05:19:24 pm »
Тук не става въпрос за избор, докато още е жив....Бог се разпорежда със живота му и има планове за него. Като се спомине, да решава майката дали да му дарява органите. Ефтаназията е забранена-

щом са и предложили това лекарите, значи или е бил в мозъчна смърт, или се очаква да има необратими последици..би трябвало да има законови разпоредби кога се спират апаратите..това не е евтаназия..

Казва, че не бил в мозъчна смърт, а в кома....не четете.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Юли 03, 2010, 05:20:46 pm »
скорпион е най-жилавия знак, през каквото и да мине оцелява..
Бях чел преди време за една подводница в която имало радиационно облъчване и всички от екипажа измрели, освен един,този единствен оцелял бил скорпион..

Хехехееее! Жилав като хлебарките..
бахти гадното сравнение {бляк}  ;D

Съжалявам
Според статистиките единственото създание, което би оцеляло след атомна катастрофа, това ще са хлебарките, не знаеш ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Юли 03, 2010, 05:21:16 pm »
телец и скорпион на осите! и още как няма да издържи! ще преодолее всичко , последствията ще са за сметка на екстрасензорните качества. :blink:

в смисъл, че ще развие екстрасензорни способности ли??
знам за един такъв случай при малко момиче, което пада с колело и си удря лошо главата от ляво, след 7 месеца в кома се възстанови частично физически и умствено, но започна да вижда и да разговаря с отдавна починали предци, за които никога не е знаела, че са съществували..

да! упр. на 4-ти е луна ! виж 8-ми дом.
показателно е!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #133 -: Юли 03, 2010, 05:55:39 pm »
Много ви благодаря за мненията. :25: Притеснява ме, че соларната Луна /упр. на 3 и 4 домове в натала/ е в 8 соларен дом, в опозиция на наталните Луна, Нептун и Уран. Детето било много вярващо и мечтаело да стане свещеник. Като видях колко сте написали, звъннах на приятелката ми да я питам как е детето. Тя ми каза, че днес било с малко покачено кръвно налягане, което лекарите казали, че било положителен признак.

« Отговор #134 -: Юли 03, 2010, 06:11:17 pm »
Детето било много вярващо и мечтаело да стане свещеник.

активиращ егрегор, който го подкрепя да отцелее, вярвам в силата на молитвата, дай боже да му се сбъдне мечтата на детето :blink:, с този силен Юпитер и взаимна рецепция Сатурн/ Нептун....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #135 -: Юли 03, 2010, 06:13:15 pm »
Детето било много вярващо и мечтаело да стане свещеник.

активиращ егрегор, който го подкрепя да отцелее, вярвам в силата на молитвата, дай боже да му се сбъдне мечтата на детето :blink:, с този силен Юпитер и взаимна рецепция Сатурн/ Нептун....

Дай Боже! Ще ви държа в течение. Още веднъж,благодаря ви!  :88:

*

missKapriz

« Отговор #136 -: Юли 03, 2010, 06:15:21 pm »
Аз не съм набожна и не знам как да се моля,но от сърце се надявам детето да оцелее и да сбъдне мечтата си-направо като чуя за болно дете и изтървам коловоза.Дано се оправи!

« Отговор #137 -: Юли 04, 2010, 12:02:48 am »
И аз се моля заедно с вас,сигурна съм,че с молитвите и положителната енергия, която изпращаме с мислите си детето ще се оправи.

« Отговор #138 -: Юли 04, 2010, 10:34:06 am »
   Чак сега прочетох темата, аз също подкрепям мнението, че никакви органи не трябва да дават родителите. След като детето е в кома, а не в клинична смърт - надежда винаги има. Още повече, че са му направени дренажи, които ще помогнат хематома в мозъка по-бързо да се разсея и детето ще доде по-бързо в съзнание...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #139 -: Юли 05, 2010, 09:34:00 am »
За съжаление детето тази нощ е починало. Мир за душицата му!  :03: