Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 19972 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #80 -: Януари 30, 2010, 01:32:41 pm »
Изрично никакви операции!  :angry:  Транзитен Плутон и квадратира АСЦ и опозира ИЦ,а упр 8 дом!
Отгоре на всичко прогр К8 опозира ИЦ ...
То с операции много лесно,къде по-трудно е да се хване да се чисти и да си оправи психиката и отвори ума!

Опозицията на Сатурн към Меркурий и Уран съвпад с него е критична-жената няма време,трябва да почне сериозно да се лекува още сега!

През Юли месец има възврат на Марс,той ще мине през планетите в 6ти дом и може да се наложи някаква операция по спешност,но това ще се случи ако до тогава не е предприела правилно лечение.

Тригоните на прогр Луна не са никак за отпускане-тогава много лесно и бързо може да си хване пътя,знаеш за къде-защото Луната само бързо и лесно ще освети критичното положение при здравето,че ще му даде и сила да се изяви на макс.

Прогр АСЦ е в сходящ квадрат с Уран в 6ти-положението ще е нестабилно поне още 1 година,възможни са резки обрати,дано и резки изменения за добро стига да предприеме нужното.

Прогр Марс (упр на 1 и 8 дом)е в много точна опозиция със Сатурн/Венера-жената не трябва да се оперира,а че смъртта и диша във врата е показано от всички влияния!

Транзитен Юпитер в 12 дом може да и помогне-чрез почивка някъде надалеч или зад граница,ако ще и лечението да е там.Ако тази жена не се спре и не се уедини,просто като няма как да си обърне здравословното състояние-операции и медикаменти само ще го влошат.Юпитер в 12 и гарантира помощ от Вселената ако се обърне към вярата си.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #81 -: Януари 30, 2010, 01:46:31 pm »
Освен Марсовия възврат, около средата на септември транзитния Марс съвпада с дирекционните Уран, Плутон и Марс. В лунара асцендента й е в 6 натален дом, а ИЦ е в 9 натален дом. Лунарните Слънце и Сатурн са на десц.... и т.н. До края на септември положението е доста критично. Както каза Синухе, лечението трябва да започне спешно,по възможност от вчера. Иначе си заминава.  :lol:

« Отговор #82 -: Януари 30, 2010, 04:06:53 pm »
Транзитен Юпитер в 12 дом може да и помогне-чрез почивка някъде надалеч или зад граница,ако ще и лечението да е там.Ако тази жена не се спре и не се уедини,просто като няма как да си обърне здравословното състояние-операции и медикаменти само ще го влошат.Юпитер в 12 и гарантира помощ от Вселената ако се обърне към вярата си.

периода на катастрофата, тр.  :jup: и тр.  :nep: са в квадрат към Меркурий,
възврат на Възлите
сега дир. :nep: :kva: :mer:, обрат на възлите,
  :mer:и  :jup: са упр. на Възлите
и това за Юпитер,тр. му в 12 дом и вярата, все пак със ЮЛВ  :sa: в минали инкарнации
е била вярваща, а сега, защо ни се дават болестите ,отдалечила се е от същността си
липсва й въздух и огън,много заземеност
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Януари 30, 2010, 05:35:42 pm »
 Марая, ти ни слагаш доста тежък кръст на раменете.
скарлет,кръста си го поела на раменете си още с първото изречение ,което си прочела от дебелите книги. това е товар и тежест ,която малцина могат да носят ,но други решават дали да го носиш или не!-това е мойта философия.
аз търся мнението ви! нищо повече.
тааа ,децата ни са заедно от първи клас или 9год.приятелство. не мога да бъда безучастна.дано ме разбирате.
онзи ден бях в мола на ситицентъра.
гледам камъчета и един мъхов ахат го премятах няколко пъти.
бре мамаму стара-привлече ме.
звъннах на синухе по телефона и питам ,щото книгата не е пред мен ,а продавачката нова/личи си ,че е боса/ и го питам ,той ми казва всички качества и ми съобщава за лимфните възли. продавачката се изуми ,щото разговора става на щанда. веднага грабна едно камъче и си го задели.
аз поогледах ахата и си казах -купувам го.
на следващия ден жената дойде у нас. децата цял ден с изключени телефони ,тя дойде да търси сина си. сипах по едно питие и така започна да разказва за проблема.
веднага и подарих ккамъчето. тя каза ,че е готова да повярва във всичко ,но ,че никога до този миг не и се е налагало.
беше страшно и гадно. веднага звъннах на СИНУХЕ и го попитах какво вижда.
не е нужно да Ви казвам ,че той видя за 10мин.всичко :(.
скочих и й подарих веднага ахата ,закупен предишния ден. два часа тя го премяташе от ръка на ръка.
другата седмица ще се опитам да съдействам да отиде на промивка на червата.
моя близка доц. едрева внесе от щатите такъв уред-страхотен е .искам да помогна ,искам да промени отношението си към света.
онзи ден беше скапана от работа ,сподели ми ,че всичко е мнотто мръсно вътре в системата ,че злобата и завистта я побъркват,че ударите под кръста са жестоки , че е дежурна другата седмица и е на разположение като висш офицер ,ноо.....ще се опита да намери време и за себе си.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #84 -: Януари 30, 2010, 07:17:44 pm »
заглавието на темата е подходящо за да пусна тази карта тук. картата е на дете. касае се за събитие в неговият живот, което е силно кармично и съдбовно. пускам картата с транзитите в деня на събитието.

въпрос: Какво се е случило на това дете на този ден?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #85 -: Януари 30, 2010, 07:26:57 pm »
Трябва да пуснеш датата му,защото колкото и транзитите да са показни има и други техники.

Иначе си личи че тогава е имал здравословен проблем,вероятно ако не и операция (Марс упр на 8 съвпада с К6).
Опозицията на Сатурн с Марс също навежда за операция,нараняване или смърт-Марс е в 4ти и упр 8 дом.

Съвпада на Уран с Луна-емоционален шок или проблем с майка му,семеен скандал.

Съвпада на Нептун с К6 показва както объркване в диагноза на заболяване,така и възможност за лекарска грешка при лечение. При определени случаи- фобии и удавяне.

Нещата от транзитите говорят за  някаква криза,раздяла или край на живот.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #86 -: Януари 30, 2010, 07:29:00 pm »
датата на раждане е 2 септември 2001г. в 6:40 сутринта Варна

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Януари 30, 2010, 07:43:11 pm »
Незнам какво е станало с това дете, но очевидно поне за мен е свързано със семейството. В натала има много тежка опозиция по остта 4/10, както и други фактори. В деня на събитието тр.Уран е в съвпад с Луната. Вероятно е нещо с майката, но е засегнало и неговото здраве. А то е било много малко тогава.   :'(
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #88 -: Януари 30, 2010, 07:45:53 pm »
Така-прогр Луна квадратира Хирона в 4ти дом;
транзитната Луна е в 4ти дом
Уран съвпада с Луна/Лилит и прави тригон/секстил с Лунни възли по остта Рак/Козирог 10/4ти

Освен влиянията за здравословен проблем и за възможен физически край след инцидент,който е станал внезапно или при неправилно лечение, тия аспекти говорят и за раздяла с майката или дома си-може да е било тогава изоставено детето,да е починала майка му или по друг начин тя внезапно да е предизвикала някакъв обрат.Ако детето е било по принцип изоставено е възможно точно тогава да е попаднало в нов дом,при нова майка.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #89 -: Януари 30, 2010, 07:48:56 pm »
скарлет,кръста си го поела на раменете си още с първото изречение ,което си прочела от дебелите книги. това е товар и тежест ,която малцина могат да носят ,но други решават дали да го носиш или не!-това е мойта философия.

1. Грешиш, щом смяташ че друг ще решава дали да го нося и какъв да е кръста. Не споделям твоята философия. Решенията взимам аз.
 2. Червата и да й ги промият, квърта и лимфата не могат. Иска сериозно лечение и изчистване на организма,не само на червата.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Януари 30, 2010, 07:50:26 pm »
Мисля,че е катастрофа . :( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #91 -: Януари 30, 2010, 08:05:38 pm »
Мисля си за събитие по 7-ми дом и майката - транз Уран прави съвпад на нат Луна, а СЛВ, който е управлява от Луната е в Рак в съвпад с У7-ми. Случка с майката, но не смърт или болест. Промяна идваща в семейната среда. На 4.12.2002 е имало слънчево затъмнение в съвпад с Плутона му в 4-ти.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #92 -: Януари 30, 2010, 08:15:44 pm »

2. Червата и да й ги промият, квърта и лимфата не могат. Иска сериозно лечение и изчистване на организма,не само на червата.  :blink:

http://www.dar-center.com/article/?article=397

Помня,че преди да се тръгне да се чисти лимфна система,първо се изчистват тънки и дебело черво,после черен дроб и чак след това може да се тръгне директно към способите за лимфата,тъй като първите 3 пречиствания всъщност изчистват и подобряват състоянието на кръвта.На сайта който съм дал има подробности,но трябва да се изнамерят точно.
Марая можеш да видиш този сайт-там може и да и помогнат,поне с тази част.

В картата и -червата бяха силно акцентирани,за това и са задължителни-не само че е правилно от гледна точка на медицината  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Януари 30, 2010, 08:21:01 pm »

1. Грешиш, щом смяташ че друг ще решава дали да го нося и какъв да е кръста. Не споделям твоята философия. Решенията взимам аз.

сестро СКАРЛЕТ, решенията ги е взела вселената да памягяш на хората. ако не го правиш ,гя ще намери начина да ти покаже как,кога и каква. пък тиии,пак си ги взимай решенията.
кажи ми какво да направи! твоето мнение.... :kissd:
почваме от червата , а после.........................????????????????

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #94 -: Януари 30, 2010, 09:28:23 pm »

онзи ден беше скапана от работа ,сподели ми ,че всичко е мнотто мръсно вътре в системата ,че злобата и завистта я побъркват,че ударите под кръста са жестоки , че е дежурна другата седмица и е на разположение като висш офицер ,ноо.....ще се опита да намери време и за себе си.....[/b]

[/quote]

Накой беше споменал, че болестта на тази жена е свързана с работата. Сега като прочетох и това което е споделила на Марая и аз си мисля, че има пряка връзка с работата.
Имам чувството, че тя е акумулирала всичката мърсотия от системата. И всичко , което е премълчавала и компромисите които е правила със себе си.......... в името на службата. Вие сте по-вещи , но  мисля, че трябва работа по 5-та чакра, нещо гадно заседнало там трябва да се изхвърли.
Само се чудя, защо  е още на работа. И какво означава, че ще намери време за себе си?????
Има болнични, платени, неплатени отпуски.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #95 -: Януари 30, 2010, 09:29:25 pm »
Марая,аз не съм лекар и не мога да предписвам лечение на никого. Със съветите съм до тук, а и не мисля че моите съвети са ти нужни.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 30, 2010, 09:32:57 pm »
но  мисля, че трябва работа по 5-та чакра, нещо гадно заседнало там трябва да се изхвърли.
Само се чудя, защо  е още на работа. И какво означава, че ще намери време за себе си?????
Има болнични, платени, неплатени отпуски.

Много си права! :( :( ;) :blink:
няма болнични , когато я няма държавата!!! :'( :'(
и когато трябва да мислиш за защитените свидетели!
аз обаче си мисля ,чеее......всичко има край!
дано да е жива и здрава и след една година ,макар ,че аз не виждам това! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Януари 30, 2010, 09:43:44 pm »
а и не мисля че моите съвети са ти нужни.  :blink:

защооо? :o :o :o :o
ти го дай съвета ,пък дали ще го взема под внимание ;)- решавам аз.
все пак- благодаря ни скарлет! :kissd:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #98 -: Януари 30, 2010, 09:47:20 pm »

Накой беше споменал, че болестта на тази жена е свързана с работата. Сега като прочетох и това което е споделила на Марая и аз си мисля, че има пряка връзка с работата.
Имам чувството, че тя е акумулирала всичката мърсотия от системата. И всичко , което е премълчавала и компромисите които е правила със себе си.......... 

Да, аз направих тази аналогия още преди да стигна до извода каква е професията. Ти си го обяснила много точно, понякога нещата не са така буквално свързани, но все пак са.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #99 -: Януари 31, 2010, 10:27:50 am »
други няма ли да се включат по картата, която пуснах  :-\  или покрай патакламата в отсрещната тема не сте я погледнали  :rolleyes: