Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 19959 Прегледи
Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #100 -: Януари 31, 2010, 10:30:35 am »
други няма ли да се включат по картата, която пуснах  :-\  или покрай патакламата в отсрещната тема не сте я погледнали  :rolleyes:

Погледнали сме я и чакаме с нетърпение отговора.  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #101 -: Януари 31, 2010, 10:45:09 am »
други няма ли да се включат по картата, която пуснах  :-\  или покрай патакламата в отсрещната тема не сте я погледнали  :rolleyes:

Погледнали сме я и чакаме с нетърпение отговора.  :88:

Аурорче, мисля си да поизчакам малко още. все ще има някой да поразгледа още  :wub:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Януари 31, 2010, 12:11:22 pm »
 Мисля, че е лошо събитие свързано с майка му. :(

« Отговор #103 -: Януари 31, 2010, 03:01:58 pm »
Интересна и трудна карта има това дете.Силно натоварен 4-10 дом,възлите са там.Променлив кръст(с по-широка орбиса за луната) включващ 1-7 дом.
Опозиция на Слънце и Луна.много силно противопоставяне на мъжкия и женския принцип.
Според мен в хороскопа има инцикация за загуба на родител.
Меркурий като упр. на хороскопа и на слънцето квадратира възлите и марс упр. на 8 дом.
Събитието  според мен е ,че се наложила  спешна операция,вследствие на някакво нараняване или инцидент,който може да е коствал живота на майката. :'(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #104 -: Януари 31, 2010, 04:38:41 pm »
да казвам ли вече събитието  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #105 -: Януари 31, 2010, 04:42:01 pm »
да казвам ли вече събитието  :-\

хайде!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #106 -: Януари 31, 2010, 04:45:47 pm »
така...

значи до тук има доста познали, но Синухе е достигнал до най-пълно описание...

при пиянско сбиване бащата съсича бременната майка с брадва пред очите на детенцето и тя умира. детето веднага отива да живее и е отглеждано от леля си. самото дете години наред е било в доста силен шок и слава Богу, че вече се е оправило, тъй като е било прекалено малко да осъзнае пълната сила на станалото пред очите му.

наистина е много тъжна история  :03:

*

missKapriz

« Отговор #107 -: Януари 31, 2010, 04:47:49 pm »
 :03: :03: :03:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Януари 31, 2010, 04:47:57 pm »
Ужас!  :91:

ПП. Пропуснала съм да прочета тази тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #109 -: Януари 31, 2010, 04:53:11 pm »
Ужас не ами не знам  :-X

Обаче това е живота,това е астрологията-картата в която всичко е указано,за невярващите.И то до най-малката подробност,както вика Lillie-стига да има кой да го види.Някои карти говорят много,други малко,едни буквално,други заобиколно-но говорят и само и единствено от нас зависи да ги чуем.

Ето какво е Уран-шок,внезапна промяна,освобождаване (дори от нещо толкова важно-майката).
Интересното в картата е,че изложих предположение и за смяна на майката освен за смърт на майката- и това е станало.Това ми хрумна заради съвпада Уран/Луна в който Луната упр 11 дом (а там са осиновените или приети от чужди хора деца),а и защото връзката Уран/Луна винаги има елемент на свобода,на нетипичност, на не пряка отговорност.

Дано тази карта ни служи за добър и запомнящ се пример-натален потенциал и динамика във времето.

Но случаят е ужасен,даже в момента ще се въздържа да изследвам данните за бащата указани в нея  :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Януари 31, 2010, 05:06:52 pm »
Уран-шок,внезапна промяна,освобождаване (дори от нещо толкова важно-майката).

Така е.
Вчера реших да погледна картата на леля ми и да видя как е отразена по дирекции смъртта на сестра й и дали се вижда в нейната карта. И познай какво видях.
Дирекционен Уран в точен съвпад с нат. Луна, като Уран управлява ДС в картата, а Луната 12ти дом. За нея майка ми беше близка, която се намира в чужбина. Имаше и прогресивна Луна в точен квадрат с нат. Марс. Тоест става въпрос за внезапно, неочаквано събитие, което я шокира, разтърсва емоционално.
Така че някои карти говорят - едни повече, други по-малко, което в голяма степен зависи от умението на астролога да разкодира посланието на звездите, както и от състоянието, в което е бил, когато е гледал  картата. Астрологът, както всеки друг човек, има и периоди на прозрения, и периоди, в които съзнанието му може да бъде замъглено и преценката не особено адекватна. Тези моменти могат да бъдат проследени астрологично и е добре да се вземат под внимание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #111 -: Януари 31, 2010, 05:28:42 pm »
Права си Lillie-нещата са комплексни,още повече ако се практикува астрология.И следва да не го забравяме.
Дори мисля,че нещата са по-сложни отколкото в момента накратко ги редуцира до най-същественото  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Януари 31, 2010, 05:36:26 pm »
Като споменахме за периодите на прозрения, изострено "виждане" и такива на "замъглено" съзнание, сетих се за една моя позната астроложка, която се въздържаше /според думите й/ да поема сериозни астрологични консултации, докато бе в период на Кету. Интересното е обаче, че сега съм в такъв период, но имам чувството, че в момента връзката ми със "свише" е много силна, периода със замъгленото съзнание лека-полека го преминах и сега като че ли ми идва отвътре да гледам карти и да виждам, за сметка на усещането за влошено физическо зрение, което също е едно от възможните проявления на влиянието на Кету в материята и върху физическото тяло. Та мисълта ми беше, че при всеки от нас тези цикли и периоди се проявават и влияят по различен начин, макар че може да се потърсят и някои прилики...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #113 -: Януари 31, 2010, 05:50:36 pm »
Аз определено съм изживявал периоди в които не знам дали мога да виждам-но знам че не искам да виждам и че не ми се занимава.Тогава отхвърлям всякакви консултации и заявки.Човек преди всичко трябва да прави нещо когато има желание за това-тогава и вселената дава.Дори и в момента не мога да си представя нон стоп да се занимавам само с хороскопи,това за мен е равносилно на самоубийство .Може и да ми влияе ЮЛВ във Водолей  :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #114 -: Януари 31, 2010, 05:55:44 pm »
Цитат
Аз определено съм изживявал периоди в които не знам дали мога да виждам-но знам че не искам да виждам и че не ми се занимава.Тогава отхвърлям всякакви консултации и заявки.
Веднъж,в началото още като влязох във форума,всъщност на втория ден,ти писах на лични с молба за хороскоп.Ти отказа.И аз се уплаших-казах си -ето,човека не сика да го направи,защото е видял нещо лошо ;)
Слънце квадрат Нептун-понякога се филмирам излишно,и слава Богу,за кратко.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #115 -: Юни 11, 2010, 05:26:16 am »
длъжна се чувствам да ви информирам.
за съжаление тази жена ,заради която пуснах темата , вече не е м/у живите!
бог да я прости! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #116 -: Юни 11, 2010, 07:45:11 am »
Транзитът на Юпитер през Риби, както и съвпадът на тр. Уран с нат. Меркурий никак не благоприятства заболяването в момента. Дирекционната Луна в Рак на ИЦ е в опозиция на транз. Плутон и дирекционен Нептун на МЦ. В края на юни тр. Слънце ще прави съвпад с тях, а тр. Марс е в Дева. Трябва скорострелно да се заеме с лечението и както каза Синухе, да започне изчистване на организма. Иначе много бързо ще се развие всичко както при Иван Станчев / мир на душата му / .   :'(

Намерих какво съм писала по темата....за месец юни, въпреки че не е края още на месеца. Жалко за жената.  :'( И мир на душата й!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #117 -: Юни 11, 2010, 08:26:54 am »
Нека почива в мир ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #118 -: Юли 02, 2010, 03:20:41 pm »
На 29 юни т.г. 15 годишно момче претърпява инцидент. Карайки велосипеда си със слушалките в ушите, го бута микробус. Преди малко ми се обади моя приятелка и ми даде данните му. Лекарите от провинциалната болница й казали, че мозъка бил "приключил", но не бил в мозъчна смърт, а само в кома. Бяха ми казали, че има мозъчна операция, но току що ми писа на скайпа, че само са му направили дренажи. Пускам ви хороскопа му, за да кажете и вие нещо. Тревожа се за детето...прогресивната Луна е на ИЦ.  :'( Точката на смъртта му е на 20 градуса в Риби, а на края - на 2 градуса в Рак.
« Последна редакция: Юли 02, 2010, 03:29:07 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #119 -: Юли 02, 2010, 03:23:45 pm »
На едната картата са транзитите към днешна дата, а на другата е солара с домовете за 2010/2011 г. Транзитния Марс е в съвпад с дирекционния Марс. Лекарите искали от майката да даде органите му вече. Вие как мислите - има ли шанс да оцелее това дете?
« Последна редакция: Юли 02, 2010, 03:41:48 pm от Скарлет »