Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83487 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Темата на Небесна
« Отговор #380 -: Септември 03, 2010, 01:22:50 pm »

Всъщност мисля,че наземните трябва да имат повече ЯН природа,а подземните ИН,защото Ян е светло,Ин е тъмно,ЯН се издига,Ин пада т.е. обратно на това в тази статия.

Логиката ти е правилна, това го знам още навремето четох книга на Лечение с цветове и там беше записано, че кореноплодните зеленчуци са с Ин природа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #381 -: Октомври 28, 2010, 03:40:02 pm »
Точно на 29.11.2010 г. Марс прави съвпад с Локус фортуна, а тогава е делото за наследственото ни жилище -Марс управлява 4-ти дом. Транзитната Венера става директна и прави точен съвпад с наталния ми Марс. Последният аспект се случи, когато си върнахме наследството със сестра ми, от което се опитаха да ни лишат. Затова предполагам, че делото ще се разрежи в наша полза. Става дума за това на каква цена да наплатим на строителя (т.е. на неговия кредитор) квадратите, които е надстроил в повече. Ние искаме по тогавашните цени като за груб строеж, а той иска по сегашните цени, но мисля, че няма да го огрее...та съдът ще решава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #382 -: Октомври 28, 2010, 07:02:38 pm »
Стела, по натал ти имаш предпоставки за онаследяване на родител.
1. Луна във 2 дом е единия показател. Луна от една страна представя майка ти, а от друга е У8ми дом.
2. Между управителите на 2ри /Сатурн/ и 8ми /Луна/ дом има връзка.
3. Юпитер е в 8ми дом и е силен по знак /в екзалтация/и сключва почти точен тригон с У2 /Сатурн/.

Ретроградието на Юпитер в радикса, квадратурата на Луна с У3 /Нептун/ може да донесат спънки и забавяне, но според мен ще получиш това, което ти се полага и в крайна сметка ще си доволна /съуправителя на 8ми дом е Слънце, което е в съвпад с Луна във втори дом/.

За датата 29.11.2010 мисля, че ще останеш доволна на тоя ден /Юпитер тригон Юпитер - като допълнение към аспектите, които си посочила/.

Късмет!

« Отговор #383 -: Февруари 02, 2011, 03:45:21 am »
Стойка - мъток ;D постигнала си я

браво,браво
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #384 -: Февруари 02, 2011, 05:21:05 am »
Стойка - мъток ;D постигнала си я

браво,браво

О, аз много бързо възприемам...А ти знаеш и терминологията? Явно си много напред.
Ние упражнявахме "снежно рало"...а може да се е получило "мъток", не знам. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #385 -: Февруари 02, 2011, 05:32:45 am »
Стойка - мъток ;D

да не би да идва от мътене. На това прилича  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #386 -: Февруари 02, 2011, 05:33:48 am »
Стойка - мъток ;D

да не би да идва от мътене. На това прилича  ;D

;D

*

Stella

• 7765
Re: Темата на Небесна
« Отговор #387 -: Февруари 01, 2012, 07:31:06 pm »
Не съм писала в тази тема много отдавна, но използвам случая да ви попитам нещо.

Някой познава чувал ли е за този любител астроном-астролог. Изглежда ми доста забавна личност, представящ астрологията по един хумористичен начин, много разтоварващо и позитивно.

http://www.funzodiac.com/other/me.htm

Това е негов сайт:
http://www.funzodiac.com/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #388 -: Февруари 01, 2012, 07:34:32 pm »
Голям чешит е, да. Май някой го беше засичал из форумите и каза преди, но не помня кой. И друг път са пускани тук негови цитати. Има контакти за връзка с него, ако искаш? ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #389 -: Февруари 01, 2012, 07:47:14 pm »
Голям чешит е, да. Май някой го беше засичал из форумите и каза преди, но не помня кой. И друг път са пускани тук негови цитати. Има контакти за връзка с него, ако искаш? ;D

Ами, поне засега- не. Ама много се смях. Не съм се смяла скоро така. ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #390 -: Февруари 01, 2012, 08:33:44 pm »
Не съм писала в тази тема много отдавна, но използвам случая да ви попитам нещо.

Някой познава чувал ли е за този любител астроном-астролог. Изглежда ми доста забавна личност, представящ астрологията по един хумористичен начин, много разтоварващо и позитивно.

http://www.funzodiac.com/other/me.htm

Това е негов сайт:
http://www.funzodiac.com/

Защо не си е сложил негова скорошна снимка?

*

Stella

• 7765
« Отговор #391 -: Февруари 02, 2012, 07:38:02 pm »
Колко от тези са нужни за да  сменят изгорялата крушка ?

О В Е Н   :ariess:

1.  Само един  - Да не би да се опитваш ти да го направиш вместо него ?  Ех . . ?

2.  Няма нужда !  Овена не се бои от тъмнината ! Той е много смел .

3 . Само един , но после някой трябва да смени счупения полюлей ...!

Т Е Л Е Ц   :tauruss:

1.  Само един  -  но преди това трябва да се е нахранил , отпочинал и правил секс . . 

2.  Не !  Телеца не обича промените - нека си остане всичко така ...!

3 . Само един , но трябва да го увериш , че крушката наистина е изгоряла и не може да се   поправи ...!

Б Л И З Н А Ц И   :geminis:

1.  Минимум двама ,  но снабдени с мобилни телефони , връзка с интернет и " Наръчник за смяна на крушки " - разширено издание .... 

2.  Двама разбира се , но една седмица ще стоиш на тъмно докато изпълнят обещанието си !   

Р А К   :cancers:

1.  Един  , но не казвай на никой !.... 

2.  Защо да я сменям ?  прадедите ни да не би да са имали крушки ? ?  и пак са оцелявали !   

Л Ъ В   :leos:

1.  Той не сменя крушки ! Неговия агент ще уреди въпроса , като наеме някоя Дева за целта и задължително когато Лъва не си е вкъщи . . 

2.  Един единствен ! Лъва ще държи крушката и ще изчака света да се завърти няколко пъти около него ...!

3 . Не ! - Лъва свети със собствена светлина ...!

ДЕВА   :virgos:
1.  Момент да изчисля ! - значи предполагам , че 1,0000000 с допустимо отклонение от 0,00000001 .... 

2.  Девите нямат време да сменят крушки ..  -  в дома си ! Те са много заети да сменят крушките на другите ...!

3 . Я да видим ? - така ! значи една да води записки , друга да отбележи техническите параметри , трета да изчисли времето и датата , четвърта .........!

В Е З Н И   :libras:

1.  Естествено че две ! ... - Момент ? може би една ? - а бихте ли изчакали - в скоро време ще дам отговор на Вашия въпрос ..... 

2.  Ама защо да сменяме крушката - толкова е романтично така , някъде трябваше да има свещи ?

3 . Ще я сменим , само да вземем решение колко вата и какъв цвят да бъде новата крушка . Колебаем се между зелена , жълта , розова ,бяла .......

С К О Р П И О Н
  :cancers:

1.  Не барай крушката ! Скорпионите обожават да стоят на тъмно .....! 

2.  Кой пита ? Кой си ти и защо ти е да знаеш - Да не си ченге ? .....!

3 . Тази информация е строго секретна и ние нямаме достъп до нея ......

С Т Р Е Л Е Ц
  :sagittariuss:

1.  Глей са ! - питай ме като се върна от чужбина !  - Разбрахме ли се  ! ?   

2.  Ех  - погледни навън , слънцето грее , птичките пеят , а ти си се заврял в тъмната си къща и страдаш за тъпата крушка !!! - .....!

3.  Аз предполагам , че всеки момент ще светне от самосебе си  ! не вярвам да е изгоряла !   

4.  Един , но преди това ще събере достатъчно публика . . .

К О З И Р О Г   :capricorns:

1.  Той няма да прахоса парични средства за нова крушка , освен ако не минат за разход на фирмата , - разбира се  !   

2.  Няма да си губя времето с тези детски работи и за кво по дяволите да се сменя крушката , като скоро пак ще изгори .....!

В О Д О Л Е Й
  :aquariuss:

1.  Хиляди  !  , но само един ще смени крушката , а останалите ще разнесат светлината по целия свят .!   

2.  Така..... - както вече знаете , енергията ..........!  Ох  удари ме ток !

3.  Защо не ме оставиш на мира ?  - и вземи сам си свърши работата ...!

Р И Б И
  :piscess:

1.  Крушка ли ?  - ква крушка ? ? ?   

2.  А  ? - крушката изгоря  - баси мамата , ми сега ? ?......

3.  Само вътрешната светлина е важна . Светлината на душата . . ...!

:rolf:

« Отговор #392 -: Февруари 02, 2012, 07:45:25 pm »
пък моя Марс в Дева на Асц. ще я смени веднага,преди да си е помислил нещо дори :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #393 -: Февруари 02, 2012, 08:04:14 pm »
пък моя Марс в Дева на Асц. ще я смени веднага,преди да си е помислил нещо дори :mellow:

Марс в Дева действа първосигнално, когато става дума за технически проблем.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #394 -: Февруари 02, 2012, 08:04:35 pm »
Астрологически  Вируси

--------------------------------------------------------------------------------

Внимание  !

Открити са нови космически вируси , чийто източник не е известен , но засега главните подозрения са насочени към близките планети и Зодиакалното Сияние ...

Детектирани са само 12 протовируса , но се очаква броя на разновидностите им да се увеличава лавинообразно. Някои от тях са склонни да образуват хармонични връзки помежду си , а други влизат в открит конфликт. Не се учудвайте , че компютъра ви се държи повече от странно а връзката с интернет е плачевна....

На този етап са ни известни имената и част от проявите им ! 

--------------------------------------------------------------------------------

ОВЕН

Този опасен вирус действа адски бързо и безпардонно. Създава множество  *.INI  и  *.ЕХЕ  файлове след което започва неуморно и многократно да рестартира компютъра за да ги изпълни. Понякога може да се вдигне пушек от прегряването.

ТЕЛЕЦ

Много интересен вирус. Незабавно създава BACK-UP файлове на всичкo по важнo коeто намери по харда. Създава и предупредително съобщение , което ти казва , че няма да ти позволи да изтриеш който и да било файл или информация от такъв.... Често пуска музика ...

БЛИЗНАЦИ

Изключително интелигентен вирус. Незабавно отваря всичкия комуникационен софтуер , логва се в интернет , влиза в няколко нюзгрупи , започва да чати с няколко човека едновременно и за капак използва браузера за да търси клюки и жълта информация касаеща известни личности. Ако набара някоя електронна книга веднага започва даунлоуд !

Не се опитвай да го изтриеш , защото не е сам   -   има двойник...

РАК

Вируса се включва винаги , когато в хард диска се появят нови COOCKIE-та . Веднага се запознава с тях и ги скрива на сигурно място , където няма да можеш да ги изтриеш...

ЛЪВ

Много ексцентричен вирус. Първо се представя като за целта използва някоя програма за презентации , Медия плейър или фотобраузър. Може да включи Windows Media и да изръмжи. След това се заема с другите вируси като се опитва да ги изтрие или прогони така че да му се отвори свободно пространство за бъдещата империя...

ДЕВА

Що годе полезен вирус , но лошото е че не те пита , а съвсем сам започва да анализира информацията и файловете , с които си задръстил диска. След известно време започва да изтрива всички файлчета , които не си отварял от 6 седмици , в които има неясна информация и след като приключиш работа , веднага започва да ти дефрагментира харда. През целия ден извежда на екрана дразнещи съобщения и критики....

ВЕЗНИ

Първо претърсва цялата система за да открие евентуални конфликтни програми. Ако намери такива се опитва да измисли нещо от което и двете да останат доволни и да спрат враждата помежду си. Няколко пъти на ден преглежда инсталирания софтуер и търси в интернет нови версии или ъпгрейди за него. Винаги те пита какво да прави от тук на сетне и се извинява за досадното си присъствие.

СКОРПИОН

Записва всяка информация за местата които посещаваш в мрежата. Ако чатиш с някой , пак той ще се заеме да разбере кой е този насреща и какви намерения има. Понякога сам се включва и се рови в сайтовете на  ФБР , ЦРУ , КГБ , МИ-6 и МОСАД. Обича и еротичните сайтове , като редовно даунлоудва по някоя и друга шармантна снимка...

СТРЕЛЕЦ

Незабавно започва да изследва хард диска за програми със истински Сорс код. Тези които не са с такъв веднага биват изобличени и безмилостно изтрити. Чат пат напомня за себе си , като извежда някое весело съобщение или виц от собствена база данни. Запълва папката FAVORITES с уеб адреси на туристически фирми.

КОЗИРОГ

Непрекъснато следи какво правиш с компютъра и ако установи че си губиш времето с безполезни работи ,( какъвто е случая в настоящия момент ) веднага те подканя да се захванеш с работата си. Изтрива всички игри и други подобни програми , които служат за забавления.

ВОДОЛЕЙ

Без да губи време , помита и изтрива всички стари програми , след което започва да търси нови версии в интернет. Създава безжична връзка с някой FTP сървър и започва да даунлоудва всичко , което е ново , авангардно и оригинално. От време на време те подканя да се включиш към някой клуб и да обмениш идеи с другите хора.

РИБИ

Издирва всички бъгове и поправя системата. Програмите , които не работят нормално или карат компютъра да страда , биват излекувани или направо изтрити. Работи в резидентен режим и се опитва да обедини кода на всичкия инсталиран софтуер в един единствен универсален стринг.

:haha: :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #395 -: Февруари 14, 2012, 06:23:20 pm »

14 февруари - Денят, който започва с "Обичаш ли ме?" и завършва с "Тииименеееуважааавааш ли  ме?"

*

Stella

• 7765
« Отговор #396 -: Февруари 14, 2012, 06:24:20 pm »
Аз май съм доста задръстена и консервативна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #397 -: Февруари 14, 2012, 06:25:06 pm »
НАЗДРАВЕ!

*

Stella

• 7765
« Отговор #398 -: Февруари 14, 2012, 06:27:09 pm »
ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ СЪ-ФОРУМЦИ.
ПОЖЕЛАВАМ ВИ СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #399 -: Февруари 14, 2012, 09:30:51 pm »
Честит Свети Валентин на всички споделено и несподелено влюбени!  ;D
Ауу, че красива картинка, Стела!

Ха, наздраве за другия празник!  :49:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.