Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83239 Прегледи
Re:Темата на Небесна
« Отговор #80 -: Януари 31, 2010, 07:33:48 am »
Щедри са и правят всичко със замах, но много големи самохвалци бееее!
Суетни са и все трябва да ги галиш по гривата!  :leos:

И трабва постоянно да им благодариш и да помниш по дати кога и какво са правили за тебе  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #81 -: Януари 31, 2010, 08:23:47 am »
Щедри са и правят всичко със замах, но много големи самохвалци бееее!
Суетни са и все трябва да ги галиш по гривата!  :leos:

И трабва постоянно да им благодариш и да помниш по дати кога и какво са правили за тебе  ;D

от всичко, което сте казали за лъвовете разбирам, че аз сигурно съм записана на грешна дата, почти нищо общо нямам с тях  :25:

Вижън, не се коси, бре. Две от най-близките ми приятелки са Лъвици  :wub: Просто се бъзикаме със слабостите им в момента.

« Отговор #82 -: Януари 31, 2010, 09:26:12 am »
     Така е Небесна - има и родова карма и някои от знаците на зодиака са подчертани в родата. Аз цял живот се бутам между Скорпиони.
     Ноооо, понеже имам ЮЛВ и ИС в лъв, явно ЮЛВ съм си го отработила - като ученичка гледах на треньора си като Бог, беше зодия ЛЪВ - от най-благородните, беше ми един вид ГУРУ. Малко неща казваше, но бяха на място и на точното време. В последствие първата ми младежка любов, остана си неизживяна - беше ЛЪВ, а и първия сексуален контакт - пак с лъв....

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Януари 31, 2010, 10:33:22 am »
Небесна, едно са мъже, деца, приятели и роднини, друго са внуци..рано ти е още, но някой ден ще видиш..баба ми имаше 4 внука- стрелец, близнаци и два лъва, но аз и бях любимата, тя се опитваше да го скрие, но си личи в начина, по който ми предаваше мъдростта си, как ме търсеше да прекарваме времето си заедно, как се кефеше на това, което казвах, как и блестяха очите като бях с нея, как се разплакваше като се хвърлех да я прегръщам..обичахме просто да си седим и да си мълчим даже..тя майстореше дрехи, майстореше всичко, обожавах начина, по който сядаше и обмисляше всичко в детайли и така рационализираше нещата, че накрая действията и бяха като балет, като танц, нищо излишно..нямаше нещо, което да не и се получи..добре, може да не е защото съм лъв, просто връзката ни беше силна..

Искам и аз такава връзка с мойто внуче.

« Отговор #84 -: Януари 31, 2010, 10:19:26 pm »
Здравей Небесна,не се страхувай от генно модифицираните храни.Нито от вчера,нито от година дори   в България не се продават такива храни.Продават се от повече от 15 години.Семената на картофите ,пшеницата и ечемика,от който правят бирата са отдавна генно модифицирани.Така е по-удобно и така ще се прави винаги,защото това осигурява печалба на прекупвачите.Талото ти отдавна е изградено от такива храни,както не са твоето между впрочем.Много от хората не си дават сметка за това.Не зьнаят,или не е нужно да знаят.Първиа признак е напълняване ,въпреки всички усилия срещу това.това да знаеш.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #85 -: Януари 31, 2010, 10:32:47 pm »
Целта да се произвеждат ГМХ e да се отглеждат устойчиви сортове - на влага, на суша, на каквото ви трябва. Така продукта стои красив много по-дълго време, но има вкус на пластмасова играчка. Просто трябва да свикнем с вкуса на пластмасата. Това е. Нали не искате да се съпротивлявате на Уран или какво?  :P

Да ви кажа - мийте цитрусовите плодове, защото ги обработват парафин и ги боядисват. Докато ги белите всичко остава по ръцете ви и от там в устата ви. Мийте ги с гъба!  :-[

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Януари 31, 2010, 10:34:30 pm »
Здравей Небесна,не се страхувай от генно модифицираните храни.Нито от вчера,нито от година дори   в България не се продават такива храни.Продават се от повече от 15 години.Семената на картофите ,пшеницата и ечемика,от който правят бирата са отдавна генно модифицирани.Така е по-удобно и така ще се прави винаги,защото това осигурява печалба на прекупвачите.Талото ти отдавна е изградено от такива храни,както не са твоето между впрочем.Много от хората не си дават сметка за това.Не зьнаят,или не е нужно да знаят.Първиа признак е напълняване ,въпреки всички усилия срещу това.това да знаеш.

Не ечак толкова масово, колкото си мислиш. Преди години позволиха внос само на генномодифицирана царевица и соя в европейския съюз, а и у нас но със строгата уговорка да бъде отбелязано на етикета, дали стоката е произведена с геенномодифицирани суровини и в какъв процент. Аз работя в институцията, където се извършват изследвания на генно-модифицирани храни, но изследваме избирателно по 10 проби на година, което е крайно недостатъчно. Понякога се откриват генномодицифицирани съставки, които не са отбелязани на етикета или такива в превишени допустими концентрации. Опасно е човекът да се намесва в естествените природни закони. Мисля, че с преминаването на Плутон през Козирог ще се постави на морално преразглеждане генното инженерство и клонирането и дали е безопасно човек да се прави на Бог.

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Януари 31, 2010, 10:45:10 pm »
Целта да се произвеждат ГМХ e да се отглеждат устойчиви сортове - на влага, на суша, на каквото ви трябва. Така продукта стои красив много по-дълго време, но има вкус на пластмасова играчка. Просто трябва да свикнем с вкуса на пластмасата. Това е. Нали не искате да се съпротивлявате на Уран или какво?  :P

Да ви кажа - мийте цитрусовите плодове, защото ги обработват парафин и ги боядисват. Докато ги белите всичко остава по ръцете ви и от там в устата ви. Мийте ги с гъба!  :-[

Липсата на вкус се дължи на това, че когато се променят едни гени, за да се повиши устойчивостта на организма, се засягат и други - "скачени гени", които определят свързани качества. така се променят цвят, вкусови качества и др.

А за парафина е вярно - предпазва плодовете при дългия им престой в складовете, но лесно се отстранява при измиване, може и със сапун и обилно изплакване с вода. Не трябва да се влагат портокалови и лимонови кори в кексове.

*

missKapriz

« Отговор #88 -: Януари 31, 2010, 10:57:20 pm »
Цитат
Не трябва да се влагат портокалови и лимонови кори в кексове.
Аз ям лимоните с корите.Всеки ден-значи е вредно ли??? :-\

« Отговор #89 -: Януари 31, 2010, 10:58:48 pm »
ягодите,които имат така прекрасен вид и нямат вкус са с модифицирани  рибни гени
от семената им не пониква поколение нови ягоди.правих този опит със засаждане и имам точна информация за горното от биолабораторията в Мюнхен

*

Nebesna

« Отговор #90 -: Януари 31, 2010, 11:00:45 pm »
Цитат
Не трябва да се влагат портокалови и лимонови кори в кексове.
Аз ям лимоните с корите.Всеки ден-значи е вредно ли??? :-\

По-добре ги мий, обработват ги с парафин, особено онези лъскавите. Парафинът не се разгражда в организма, а кумулира в клетките.

*

Nebesna

« Отговор #91 -: Януари 31, 2010, 11:01:49 pm »
ягодите,които имат така прекрасен вид и нямат вкус са с модифицирани  рибни гени
от семената им не пониква поколение нови ягоди.правих този опит със засаждане и имам точна информация за горното от биолабораторията в Мюнхен

Да, така е, те не дават поколение.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #92 -: Януари 31, 2010, 11:02:41 pm »
http://vbox7.com/play:a306ebd5

Вижте този клип.

*

missKapriz

« Отговор #93 -: Януари 31, 2010, 11:03:04 pm »
Мия ги разбира се,но с гореща вода само,сега рзбирам че трябва и сапун :mellow:
И никога вече няма да купя ягоди.Рибни гени :34:

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Януари 31, 2010, 11:07:38 pm »
http://vbox7.com/play:a306ebd5

Вижте този клип.

Отвратително. Все се заричам да си купувам кайма и да ми я мелят на място.
Премахнаха БДС-тата на храните, после си установиха грешката и сега ще правят работни групи, за да ги връщат обратно. Дано да затегнат отново контрола.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #95 -: Януари 31, 2010, 11:08:45 pm »
Вече се чудя какво ще ядем,което не е генно модифицирано...

*

Nebesna

« Отговор #96 -: Януари 31, 2010, 11:09:44 pm »
Като се върне Сатурн в Дева ще има големи протести за чистотата на храните.
ЛИЧНО АЗ МИНАВАМ НА СТРОГА ДИЕТА И ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
(доколкото е възможно).

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Януари 31, 2010, 11:13:54 pm »
ЩАНД С ЕКОЛОГИЧНО-ЧИСТИ ХРАНИ

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Януари 31, 2010, 11:15:01 pm »
Аз вече си купувам сметана за готвене без консерванти - цената е за двойно по-малко количество.

« Отговор #99 -: Януари 31, 2010, 11:16:17 pm »
Небесна ,а освен храната ,ако нямаш снабди се с екип за осмозис на водата.Чистотата на водата е далеч по важна.Пия химически чиста вода вече 3 години и това струва скъпо ,но е решение.а за храната,мисля ,че в градски условия е почти невъзможно да се постигне прецизна и здравословна диета.но ти желая успех ,все пак.