Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83727 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Темата на Небесна
« Отговор #100 -: Януари 31, 2010, 11:16:38 pm »
Небесна, откакто станах вегетарианец положението стана страшно, защото зеленчуците са повечето чиста ГМО... па се чудя що нашишкавях  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #101 -: Януари 31, 2010, 11:18:32 pm »
снабди се с екип за осмозис на водата

какво е това  :o

в къщи само минерална се пие, но лично на мен ми е по-вкусна чешмянката. а най-вкусната вода е от едно изворче с каменна чешмичка в гората, нищо че кравите и те пият оттам  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Януари 31, 2010, 11:19:28 pm »
Небесна, откакто станах вегетарианец положението стана страшно, защото зеленчуците са повечето чиста ГМО... па се чудя що нашишкавях  :-X

А стига, бе няма такова нещо....купувай български. Вие там на село не си ли отглеждате. загради малко място в градината, беееее. Една лехичка, аз така бих направила.Ех, що си нямам къща с дворче?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #103 -: Януари 31, 2010, 11:21:38 pm »

А стига, бе няма такова нещо....купувай български. Вие там на село не си ли отглеждате. загради малко място в градината, беееее. Една лехичка, аз така бих направила.Ех, що си нямам къща с дворче?

бе кво ми говориш бе жена - целия двор е в строежи  :41:  няма къде. миналото лято си засадих домати в саксия ама не пораснаха повече от 1 педя и естествено нищо не стана от тях  ;D

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Януари 31, 2010, 11:22:02 pm »

в къщи само минерална се пие, но лично на мен ми е по-вкусна чешмянката. а най-вкусната вода е от едно изворче с каменна чешмичка в гората, нищо че кравите и те пият оттам  ;D ;D ;D

Вещичка, ако имаш възможност, пий от извора. Изворната вода е най-здравословна стига да не съдържа амоний (т.е. да не е минерална), че варненските минерални води всичките имат амоний, който е генетично обусловен. Топла ли е? Ако е топла и ако мирише, значи е минерална. Ако е студена, значи е изворна.

*

Nebesna

« Отговор #105 -: Януари 31, 2010, 11:23:16 pm »

бе кво ми говориш бе жена - целия двор е в строежи  :41:  няма къде. миналото лято си засадих домати в саксия ама не пораснаха повече от 1 педя и естествено нищо не стана от тях  ;D

Ко строите вий пък ма,? Що не оставихте място там за две лехички? застроихте планетата, значи!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #106 -: Януари 31, 2010, 11:25:53 pm »
ми там бившия и брат му строят друга къща - строежи, купчини боклуци, пясъци, чакъли и един куп глупости.... няма къде да отъркаляш в зелена трева и затова си скитосвам по горите наоколо  ;D

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Януари 31, 2010, 11:28:36 pm »
ми там бившия и брат му строят друга къща - строежи, купчини боклуци, пясъци, чакъли и един куп глупости.... няма къде да отъркаляш в зелена трева и затова си скитосвам по горите наоколо  ;D

Пак, че си имаш чиста природа наблизо.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #108 -: Януари 31, 2010, 11:30:11 pm »

това е спорен въпрос  :wink2:

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Януари 31, 2010, 11:32:55 pm »

това е спорен въпрос  :wink2:

Далече си още от градовете, но градът ще се разраства на юг, знаеш ли? Южният град ще нараства и курортите ще се изместват на юг.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #110 -: Януари 31, 2010, 11:34:08 pm »
брей мама му стара, ще унищожат природата наоколо  :33:

« Отговор #111 -: Януари 31, 2010, 11:48:28 pm »

Това е филтър за молекулярно пречистена вода.Моят е с 3 под филтъра ,за 3 три степенно пречистване на материални частици,след което има мембрана,пропускаща единствено водните молекули и накрая в в резервоара за събиране на чистата вода има ултравиолетова лампа от 300вата,която пресветва за  няколко милисекунди на всеки час ,с цел умъртвяване на евентуално попаднали микроорганизми.Така получената вода,химически чиста ,няма вкус,но за сметка на това утолява жаждата с минимално количество.По малко от която и друга да е такава.Екипа е на цена около 3000лв.Възмойножно е да се закупи по интернет,но ако нямаш контактс подръжката на фирмата и клона и в София ,покупката е безмислена.Тогава остава като най добър варианта ,предложен от Небесна-изворна студена вода
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Nebesna

« Отговор #112 -: Януари 31, 2010, 11:50:16 pm »
Яжте мед - полезен е и още не са намерили начин да го модифицират.

*

Nebesna

« Отговор #113 -: Януари 31, 2010, 11:54:01 pm »

какво е това  :o
в къщи само минерална се пие, но лично на мен ми е по-вкусна чешмянката. а най-вкусната вода е от едно изворче с каменна чешмичка в гората, нищо че кравите и те пият оттам  ;D ;D ;D

Това е филтър за молекулярно пречистена вода.Моят е с 3 под филтъра ,за 3 три степенно пречистване на материални частици,след което има мембрана,пропускаща единствено водните молекули и накрая в в резервоара за събиране на чистата вода има ултравиолетова лампа от 300вата,която пресветва за  няколко милисекунди на всеки час ,с цел умъртвяване на евентуално попаднали микроорганизми.Така получената вода,химически чиста ,няма вкус,но за сметка на това утолява жаждата с минимално количество.По малко от която и друга да е такава.Екипа е на цена около 3000лв.Възмойножно е да се закупи по интернет,но ако нямаш контактс подръжката на фирмата и клона и в София ,покупката е безмислена.Тогава остава като най добър варианта ,предложен от Небесна-изворна студена вода

Микробиологично чиста - разбирам, но химически чиста какво означава? това същото нещо ли е като дестилираната вода? дестилираната вода, доколкото зная е химически чиста и не е хубаво да се пие продължително време, защото се разстройва солевия баланс на организма.

Аз пия от време на време магнитна вода. Тя е структурирана вода, но без да и се променя химическия състав.

От мен Лека нощ!  :bedtime2:

« Отговор #114 -: Февруари 01, 2010, 12:07:26 am »

Микробиологично чиста - разбирам, но химически чиста какво означава? това същото нещо ли е като дестилираната вода? дестилираната вода, доколкото зная е химически чиста и не е хубаво да се пие продължително време, защото се разстройва солевия баланс на организма.

Аз пия от време на време магнитна вода. Тя е структурирана вода, но без да и се променя химическия състав.
[/quote]
 Небесна,говорим за едно и също нещо,за дистилирана химически чиста вода без присъствие на  микроорганизми.Теорията,за която споменаваш е била верна някога ,когато хората не са имали точна идея за една добре балансирана и здравословна диета.При днешното хранене на нискокачествени храни и такива генно изменени,има винаги опасност за това.Но колко други опсаности има ,свързани с храненето -не са една и две.Аз употребявам само такава вода вече над 3 години,като преди това -само минерална вода от проверени извори без амоний !Истината е ,че има два избора или не се жалят средства за качествена чиста храна и вода или трябва човек да има достъп личен до планински извори и сам да си приготвя и отглежда храната.но дори първия вариант в България е под въпрос ,тъй като не можем да сме 100% сигурни във фирмите вносителки на хранителни продукти,колкото и да са проверени.Нека не забравяме ,че мотива им е натрупване на печалба от търговията с храна.а където този мотив съществува,другите мотиви са след него по важност!
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #115 -: Февруари 01, 2010, 07:23:12 am »
Ей това е тема по време на Луна в Дева.  :93:

*

Nebesna

« Отговор #116 -: Февруари 01, 2010, 08:26:02 am »
Ей това е тема по време на Луна в Дева.  :93:

Добро утро, ранобуднице!  ;)
Ние снощи като я почнахме темата ти сигурно вече спеше.
Темата ще избухне отново като се върне Сатурн в Дева.
Надявам се дотогавада се замислят и политиците.

*

Nebesna

« Отговор #117 -: Февруари 01, 2010, 09:03:52 am »
През следващите няколко дни водните и земни знаци ще бъдат облагодетелствани. Имам предвид знаците, не зодиите.

Днес е страхотен ден за банкерите, подходящ за осъществяването на крупни сделки- Юпитер е в сходящ секстил с Плутон. Който има планети в началните градуси на Риби (както и в първата декада на земните и водни знаци) трябва да използва подходящата планетна конфигурация за решаване на финансовите си дела.

Използвайте и сходящия секстил на Меркурий с Уран, за да поработите върху интелектуалния си труд. Няма по-подходащо време, ако искате да прокарате нов проект, да изразите нестандартното си мислене или да изкажете нестандартните си идеи - звездите ще бъдат на ваша страна. Този аспект дава необичайни интелектуални прозрения.
« Последна редакция: Февруари 01, 2010, 09:16:36 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #118 -: Февруари 01, 2010, 09:12:09 am »
Лилит се движи в съвпад със Слънцето във Водолей. Водолеите трябва да бъдат много внимателни в условията на дома, в който се осъществява съвпада (т.е. в наталния дом на Слънцето, тъй като сега е техния месец). Според някои астролози Лилит носи пари, макар и не особено заслужени. Някои ще се сблъскат с тъмната страна на човешката природа. Въможно е да се разочаровате от кауза или от приятел.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #119 -: Февруари 01, 2010, 09:18:49 am »
Добро утро!  :wub:  За мен няма нищо по-ценно от нощния сън.  ;) Предлагам да си направиш лична страница /блог/ и да започнеш да изработваш дневни или седчични /месечни/ хороскопи. Тъкмо на 14 февруари Новолунието във Водолей е в съвпад с Нептун, Венера и Юпитер са в съвпад с Риби,а Юпитер е връх на Йод / доколкото си спомням имаш Юпитер в Рак/. Тъкмо време за ново начинание. Така те напира отвътре,време е да го направиш.  ;D Венера управляваше 10 дом и е в 3,нали? Ако не греша, ще си перфектна в писането и комуникациите с клиентите - Меркурий е упр. на 7 дом и е в съвпад с Венерката в Риби.  ;D