Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83694 Прегледи
*

Nebesna

Re:Темата на Небесна
« Отговор #160 -: Февруари 11, 2010, 12:18:23 pm »
А леле, ма мале!  :o Мен биха ме депресирали такива аспекти в синастрия с мъж.  :unsure: Слънце в 1 дом, Плутон в Лъв в 7.....претрепана Луна в Скорпион. Ужас! Да не говорим за съвпада на Марса му с твоя Сатурн. Как ти се отразяваше този съвпад?  :-\

Заради съвпада на неговия Марс с моя Сатурн, не знам може и да съм го потискала понякога, но не мисля, понеже неговият Марс е кацнал върху големия ми воден тригон (Нептун/Сатурн/Юпитер). Казвал ми е, че съм изглеждала не просто красива, но в мен имало нещо одухотворено; сериозна и труднодостижима, висока летва.

За мен по-трудно беше обратното - негов Сатурн върху моя Марс - чувствах инициативата си ограничена. Във Везни Сатурн е в екзалтация, а Марс е слаб в затоение...питаш ли ме? Тези два съвпада са в куинсконс помежду си - не можахме да се нагодим - конфликт между задръжки и действие и борба със собствените желания и предразсъдъци, и тези на другия.

*

Nebesna

« Отговор #161 -: Февруари 11, 2010, 12:48:55 pm »
А леле, ма мале!  :o Мен биха ме депресирали такива аспекти в синастрия с мъж.  :unsure: Слънце в 1 дом, Плутон в Лъв в 7.....претрепана Луна в Скорпион. Ужас! Да не говорим за съвпада на Марса му с твоя Сатурн. Как ти се отразяваше този съвпад?  :-\

Ужас, яяя! Детронирано слънце в опозиция Плутон, бясна луна и заточена Венера + силен Сатурн. Дай му само да командва.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Февруари 11, 2010, 01:04:17 pm »
небесна ,понеже стана дума за солара ти в друга тема  :blink: , та от любопитство си позволих да го погледна....
и ето какво видях:
иц-то ти е в точен съвпад с к-9.
к5 е в точен съвпад с мц-то ти.
луна в 6-ти от соларната карта.
плутон на дсц.
очаква те съдбоносно партньорство с по-възрастен от теб мъж.промяна в работната обстановка и среда . по независещи от теб причини ще водиш съдебни дела. неприятностите няма да са продължителни.
предстоят ти няколко пътувания извън страната. така също ще задълбаеш с философията и езотериката .ще срешнеш през тази соларна година идеала на живота си. ще бъде признат труда ти , а връзка ,която кще започне като тайна връзка ще бъде осветена.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #163 -: Февруари 11, 2010, 01:11:56 pm »
С тази негова Луна в Скорпион, той е трябвало доста да те ревнува  ;).
Интересно ми е да споделиш как ти чувсваше неговата Луна? Защото Луната в такава позиция е доста изискваща, т.е. тя иска всичко или нищо. Моята Луна е в Скорпион и какви ли усилия не полагам за да я обработя, но си е безнадежно  :-[. За "инвалидна" Луна няма лек.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #164 -: Февруари 11, 2010, 01:27:28 pm »
Добре де, Небесна, ти си толкова свободолюбива, как и с какво те привлече този мъж? Със силата си ли? Изобщо не мога да си обясня как може да те привлича толкова властен човек? Или е добре прикрито в началото? 

« Отговор #165 -: Февруари 11, 2010, 02:05:50 pm »
и аз да се подредя на опашката с въпросите:Небесна,как успя да се измъкнеш от тази връзка с тези Сатурново Плутонови аспекти защото от собствен опит знам че много трудно?Ще се радвам да ми дадеш някой съвет!  :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #166 -: Февруари 11, 2010, 02:28:34 pm »
Ами тя окончателно не се е измъкнала-от влиянието на Плутон да,но не и от това на Сатурн  ;)

*

Nebesna

« Отговор #167 -: Февруари 11, 2010, 02:49:52 pm »
Добре де, Небесна, ти си толкова свободолюбива, как и с какво те привлече този мъж? Със силата си ли? Изобщо не мога да си обясня как може да те привлича толкова властен човек? Или е добре прикрито в началото?  

Всичко започна изведнъж, нямах време да се осъзная (тр. Уран в съвпад с Меркурий-управител на десцендента, а след това и с натална Венера). За него работех на хонорар 3 години преди това и знаех, че ме харесва, но само толкова. Връзката ни започна малко след развода ми. За сама жена с дете и на квартира, за мен беше важно да стъпя на краката си и да имам сигурни доходи. Докато се окопитя и вече имах страшно много поети дългосрочни, професионални ангажименти. Колкото повече се сближавах с този човек, толкова по-обсебващ ставаше, обсебващ и изискващ, но ревностно пазещ собствената си свобода. Толкова ограничавана дори от собствения си съпруг не съм се чувствала. но нямаше как - аз отидох там да работя, не съм отишла да въртя любов, а и детенце трябваше да ходи на уроци, които не бяха никак евтини. Една стотинка не съм взела от него даром. Той и към собствените си деца е такъв - командващ и изискващ. Иначе, извън работна среда е романтичен (Марс в Риби). Но не умее да се весели - все за работа мисли, все мобилния му на ухото, все бизнес разговори провежда и говори, говори, говори......Меркурий опозиция Плутон може и с думи да ранява, ако реши...Но имам някакви задръжки (пред обществото) с този мъж - не мога да му се доверя напълно и винаги съм се чувствала уязвима с него. Например нито веднъж не съм го допуснала в къщата си, а няма обективна причина.
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 03:01:14 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #168 -: Февруари 11, 2010, 02:56:07 pm »
Ами тя окончателно не се е измъкнала-от влиянието на Плутон да,но не и от това на Сатурн  ;)

Тука си прав, понеже Сатур навлиза във Везни и ще аспектира синастричния съвпад Марс/Сатурн.
Обаче и транзитния Уран ще направи съвпад съвсем наскоро с другия синастричен съвпад Марс/Сатурн.
Тука имаме още да отработваме....Но аз гледам напред. Каквото е писано то ще стане. Година и половина откакто взех решението и едва сега осъзнавам, че започвам да се освобождавам от страха от обвързване, който тази връзка ми насади...мисля, че вече съм готова да прима нов човек в живота си, но той трябва да бъде коренно различен от този, иначе няма да го допусна.

*

Nebesna

« Отговор #169 -: Февруари 11, 2010, 02:59:32 pm »
С тази негова Луна в Скорпион, той е трябвало доста да те ревнува  ;).
Интересно ми е да споделиш как ти чувсваше неговата Луна? Защото Луната в такава позиция е доста изискваща, т.е. тя иска всичко или нищо. Моята Луна е в Скорпион и какви ли усилия не полагам за да я обработя, но си е безнадежно  :-[. За "инвалидна" Луна няма лек.

Ревнива е Луната в Скорпион вярно е. Абе то всеки иска всичко, ама дали е готов да даде всичко от себе си в една връзка.

*

Nebesna

« Отговор #170 -: Февруари 11, 2010, 05:56:03 pm »

Винаги съм изпитвала смесени усещания - някаква странна смесица от привличане и отблъскване. Вероятно съвпадът на неговото Слънце с моята Луна е причината да го харесам и това, че връзката започна съвсем неангажиращо, типично по водолейски. А водният му Марс, който си пасва идеално с Венерата в Риби, на моменти може да бъде много състрадателен. Даже и скорпионската му Луна не ме дразни толкова, защото прави тригон с моя Меркурий/Венера и когато се включи луната му е много грижовен и любвеобвилен, а аз съм неговото момиченце. Но опозицията на моите светила с неговия Плутон е много командаджийски аспект, който просто не мога да понасям. Изприщвам се, вярвай ми. Той самият не се усеща понякога когато издава императивни заповеди. И така е с най-близките си хора.
Това е човекът, за който беше станало на дума, че ме урочасва.

*

abroad

« Отговор #171 -: Февруари 11, 2010, 06:34:33 pm »

Покажи снимки, дай имена на фирми и хотели, от които си останала доволна. :49:

Сега успях да се освободя. Само да предупредя, че имам предвид глезотии, истинска почивка, някъде където да забравиш кой си, откъде си и защо си. Нали си имам съвпад Венера/Юпитер, и то във 2ри, така че тук се проявява с пълна сила... ;D

Електронните снимки от Турция не са в мен, за съжаление.
Любимите ми хотели са: Titanic Beach Resort Hotel - Анталия - Лара http://titanic.com.tr/titanicdeluxe.asp - потвърждавам изцяло автентичността на снимките в сайта, като самият комплекс е с внушителни размери, които не личат от снимките. За обслужването е излишно да говоря. Но тъй като си романтична, ще спомена, че от всички предлагани телевизионни канали имаше един, по който 24 часа се излъчваше филма Титаник, включително и поставените на ключови места плазмени монитори в хотела. Базата е Ultra All Inclusive, което ще рече от всичко по много 21 часа в денонощието, едновременно работят няколко ресторанта, а баровете са без режим на прекъсване ;D. Въпреки огромния капацитет на хотела присъствието на много хора не се усеща, дори в пиковия сезон. Предлагат се всякакви видове спортове, а за хармоничния ми Нептун водните площи са повече от достатъчни :-[, изключително добре поддържани и не пренаселени...
Хубавото е, че до там се пътува с чартърни полети - удобно, кратко и с добре организиран трансфер.
За сега не се сещам за друго. Питай, ако искаш :blink:

Другият хотел е от веригата Rixos: Rixos Premium Belek http://www.rixos.com/index.aspx
Всичко гореописано важи и за него, но с уговорката, че този е една идея по-разкошен и съвсем като в приказките...
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 06:40:19 pm от abroad »

*

abroad

« Отговор #172 -: Февруари 11, 2010, 07:34:31 pm »
Египет - Хургада - Червено море
Хотелът, в който бяхме отседнали, в типичен натруфен арабски стил, нещо характерно за там. С много добро обслужване, добра кухня, условия и т.н., отговарящ на звездната си категория - нещо, което рядко се среща там...

А това са снимки от най-добрия във всяко отношение хотел в Хургада - веригата е немска, но и цената надхвърля обичайната за тези места...

*

Nebesna

« Отговор #173 -: Февруари 11, 2010, 07:41:10 pm »
Благодаря за разкошната информация. Червено море не ми харесва за къпане, защото е много солено. Аз искам да се пличкам с кеф. Египет си заслужава да се види, но засега съм решила да бъде СПА туризъм и съм се размечтала в тази посока. В Египет бих отишла, заради културния туризъм.  ;D ;D ;D
Ще разгледам сайтовете.

*

abroad

« Отговор #174 -: Февруари 11, 2010, 07:49:29 pm »
Струва си Египет, довери ми се :P, а от Червено море по-чисто няма, защото в него не се влива нито една река...
Пропуснах най-романтичните снимки...

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Февруари 11, 2010, 07:53:48 pm »
Само да предупредя, че имам предвид глезотии, истинска почивка, някъде където да забравиш кой си, откъде си и защо си. Нали си имам съвпад Венера/Юпитер, и то във 2ри, така че тук се проявява с пълна сила... ;D

На мен ми предстои съвпад на тр. Юпитер с натална Венера в 3-ти дом, така че ти си доста подходящ съветник.

*

Nebesna

« Отговор #176 -: Февруари 11, 2010, 09:38:00 pm »
Дааа, нашето море е бракично - 18 промила соленост (ни солено, ни сладко) и все още си имаме пясък.
Е нищо, нали затова е приключение. Аз повече държа на масажите. Искам да отида да ме поглезят "загорели" чуждоземци. :cancers:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #177 -: Февруари 11, 2010, 10:30:13 pm »
abroad,   много ми се харесват  тия дестинации и ми се ходи в Хургада
Vision - май си била повече от веднъж?

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #178 -: Февруари 12, 2010, 09:34:52 am »
бе какво съм се разписала и аз  :wink2:

Моля те, разказвай! Обичам да си сверявам часовника предварително.

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Февруари 12, 2010, 11:28:27 pm »
Лелеее, ти цял роман написа. Супер си си изкарала! Пожелавам ти да имаш още много такива приключения. Надявам се скоро да имам повод и аз да разказвам.