Здравей Гост

Астрология ще се изучава във философския факултет на софийския университет

• 54 Отговора
  • 10780 Прегледи
*

Helo

и на мен ми е забавно и много се забавлявам с непознатите, но психоанализата ми е в кръвта - дори и да не съм я учила, а само чела, обожавам докато си говоря с някого да го подлагам на "пълна диагностика"  и тоя моя секстил на Плутона в 7 дом с Нептун мноо ми помага в тези случаи  ;D

Вещичке, що за психоаналитичка си като имаш грешна представа за мен. За халюцинациите ти, за които вярваш, че са послания или пък лоши енергии от отвъдното няма да споменавам.
 ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
и на мен ми е забавно и много се забавлявам с непознатите, но психоанализата ми е в кръвта - дори и да не съм я учила, а само чела, обожавам докато си говоря с някого да го подлагам на "пълна диагностика"  и тоя моя секстил на Плутона в 7 дом с Нептун мноо ми помага в тези случаи  ;D

Вещичке, що за психоаналитичка си като имаш грешна представа за мен. За халюцинациите ти, за които вярваш, че са послания или пък лоши енергии от отвъдното няма да споменавам.
 ;D

Хело, отново пращаш Гносиса на майка си в г...  :-X :-X :-X  

психоанализата е само част от един огромен пъзел, който само от едните книжки по психоанализа никога няма да наредиш. интуицията е много важна в случая както и Знанието. това, че ти отричаш енергийната същност на Вселената си е твой проблем, а не мой. не смятам отново да споря с телешки Мерк, който не вижда по-далеч от чим зелена трева  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Hi, изобщо ли не допускаш, че тъй нареченото отвъдно може да съществува? Питам от любопитство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

Hi, изобщо ли не допускаш, че тъй нареченото отвъдно може да съществува? Питам от любопитство.

Зависи какво разбираш под отвъдно?

Вярвам, че човек може да направлява поне в някаква степен съдбата си чрез силата на мисълта и също като Синухе и Вещичка вярвам, че може да стане безсмъртен със силата на мисълта си.

Вярвам и в това, което ще видите на това видео,макар никога да не съм го правила и да не съм го виждала на живо. Това е същото, което Ани Салич показа във филма си "Тора" - борба с противник само чрез използване на енергията.

http://www.youtube.com/watch?v=oGaWhP4lbys

Някои хора се страхуват от тъмни сили и други подобни и от страх започват да ги виждат и усещат. Това са халюцинации. Някои мислят за разни същества от други светове и започват да ги виждат и усещат - това са халюцинации. Някои са убедени и затова ще потвърдят под хипноза, че са били отвлечени от извънземни - това са халюцинации.

*

Helo

И вярвам, че може разни същества да пият от нашата енергия Лууш, като предизвикват в нас силни емоции и се хранят с тези емоции. Така, както ние имаме ферми и кланници, сигурно така и нас ни отглеждат, за да се хранят с нашата енергия. Нищо повече! Ние за какво отглеждаме цял куп животни във ферми или фабрики?

Сигурно на местата с войни или хора, пострадали при бедствия се събират цял куп същества, които се хранят с енергията на хората.
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 06:24:05 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
Така, както ние имаме ферми и кланници, сигурно така и нас ни отглеждат, за да се хранят с нашата енергия. Нищо повече! Ние за какво отглеждаме цал куп животни във ферми или фабрики?

О, да, на прав път си, питай г-н Jinom за това.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

Така, както ние имаме ферми и кланници, сигурно така и нас ни отглеждат, за да се хранят с нашата енергия. Нищо повече! Ние за какво отглеждаме цал куп животни във ферми или фабрики?

:P

Ще направя отделна тема за това.

Ти вярваш ли в това?

*

Lillie

• 30532
Вярвам и дори си мисля, че съм се сблъсквала с такива "същества", или нека ги наречем енергии.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

Хело,определено тук ти е проработил Урана  :08:

*

Lillie

• 30532
така става, като прекали човек с ''матрицата''... :blink:

Верваш ли, изобщо не гледам филми и тв. Телевизора не съм пускала от новогодишната нощ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Разбира се, че има резон в това да има специалност Астрология така, както има цял богословски факултет. Сори за циничността, аз съм вярващ човек, но и Бог никой не го е виждал, пък там се бълват "специалисти", на които не им се налагада са вярващи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

Във Философския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" няма да се изучава астрология.

Това съобщиха от българската Алма Матер по повод публикация във вестник със заглавие "Реформа в образованието: в СУ ще се изучава астрология".

Доц. Александър Димчев, декан на Философски факултет заявява категорично, че новината е напълно невярна и настоява за опровержение.

Във Философски факултет не е обсъждана, камо ли одобрявана идея за дисциплината "Астрология", заявява той.

Филип Филипов, посочен във въпросната статия за "основоположник на бъдещата катедра в СУ", не е представял пред Деканското ръководство и пред Факултетния съвет на Философски факултет какъвто и да е проект за подобна специалност или учебен предмет. / http://news.ibox.bg/news/id_1148494509 /

Подробности за обучението тук:
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2566030/an/0/page/0/gonew/1#UNREAD

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
А този коментар предполагам е на самия Филип Филипов. Не вярвам да е съвпадение на имена:
" Здравейте!

Казвам се Филип Филипов и искам да се разгранича от поредната лоша журналистическа инсинуация!

Като докторант към философския университет имам правото да изследвам проблемни научни полета. Изследванията си върху историко-научното и културологично значение на астрологията, в контекста на историята и философията на науката съм подготвил под формамата на избираем спецкурс за бакалаври. В спецкурса заедно със студентите ще изследваме съвременните научни методи за проверка или отхвърляне на една квазинаука като астрологията. Ще бъде представено както историческото развитие на астрологичната представа, така и защо астрологията е отхвърлена от академичните среди от XVII век до този момент.

Категорично заявявам, че съм докторант, а не университетски преподавател, нито ще се създава катедра по астрология, нито пък специалност астрология.

С уважение към декана на Философ факултет и сериозната журналистика,
Филип Филипов "

*

sunrain

• 6710
Някой пак не разбрал. Аз също прочетох дефакто как ще стоят нещата, поне са познали, че иде реч за астрология, а не нещо друго.  :o
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

Вярвам и в това, което ще видите на това видео,макар никога да не съм го правила и да не съм го виждала на живо. Това е същото, което Ани Салич показа във филма си "Тора" - борба с противник само чрез използване на енергията.

http://www.youtube.com/watch?v=oGaWhP4lbys

Aма разбира се .. само невежеството не вярва в силата на Тай чи Мастърите.Те просто влизат във вихъра, в потока от жизнена енергия. Финната енергия е жизнената енергия, която на санскрит се нарича прана, на китайски - чи(ци), а на японски - ки.

Това е вторият мой по-стар пост, който цитираш за днес. Да не би да ми преглеждаш постовете от профила?