Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65767 Прегледи
Re:Уранова опозиция
« Отговор #160 -: Юни 09, 2010, 07:07:23 pm »
Адииии, и аз да се метна в кюпа -ретро Нептуняц в 12 -ти дом. Гадна потопителка ли съм бре, аааааааа и са кво ще правим :41:

*

Nebesna

« Отговор #161 -: Юни 09, 2010, 07:45:10 pm »
Последната версия, която чух относно цивилизацията на Атлантида е свързана с анунаките, които всъщност били атланти, които докато са били на земята са дали тласък на нашата цивилизация и сетне духнали с космическите кораби на тяхната си планета. А ние търсим останките от тяхното съществуване.

*

missKapriz

« Отговор #162 -: Юни 09, 2010, 07:53:04 pm »

Но истината е, че кармичната астрология не е подплатена с доказателства, а се основава на абстрактни хипотези, все още недоказуеми, което пък я прави по-лесно достъпна и не обременява астролога с излишна отговорност.
Не отричам кармичната астрология и нейната приложимост (и полза), но за някои астролози тя създава безброй удобства до говорят врели-некипели и да не понесат отговорност за това. А както знаете, всеки астролог застава зад прогнозата си, особено ако е вече известен. И всеки астролог носи отговорност както за несбъднатите прогнози, така и за някои непреднамерено объркани съдби.

Абсолютно съм съгласна. Това е опит за манипулиране на личността и власт над хората и по-точно над невежите. Никой не помни миналите си прераждания, за да докаже нещо. Единствено, ако се подложи на хипноза, но това не бих направила никога, тъй като у нас нямаме такива светила в областта на психоанализата.  :72:
 Колкото до някои несбъднати прогнози, ми се е случвало в някои случаи да давам позитивни такива съвсем умишлено, за да не се вживявам в ролята си на Бог и да казвам категорично, че никога няма да стане.
Подписвам се с две ръце!Кармата е прекалено имагинерно понятие и ако се напънем всичко можем да си обясним с нея-сполуките,несполуките,...Както някои се оправдават с уж направена им магия-видите ли били омагьосани и за туй не им вървяло :57:А еди кой си много ни вредял ,ама не можем да се отървем,щото нали кармата лоша....да бе да

« Отговор #163 -: Юни 09, 2010, 08:06:38 pm »
   За кармата доста сме си говорили, на мен също ми харесва кармичната астрология. Търся отговори там, когато не мога да ги намеря в реала. А с всяко наше действие и бездействие във всеки един момент творим карма. Но има неща в живота ни, които ни се случват и когато няма обяснение за тях, колкото и да си съвременен и реалист, тогава обръщаш поглед назад...пък било и то в предишно съществуване. Поне на мен ми действа успокояващо и ми дава възможност по-лесно да си нося товара...

*

Nebesna

« Отговор #164 -: Юни 09, 2010, 08:12:08 pm »
кой беееееееее? кой от тоя форум наричаше 12я дом коша за боклук на хороскопа? Марая май беше а, че тя има проблеми с рибите май  ;D ;D ;D 

Дж.Макевърс и М. Марч наричат 12-ти дом "кошчето на хороскопа".

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #165 -: Юни 09, 2010, 08:15:43 pm »
кой беееееееее? кой от тоя форум наричаше 12я дом коша за боклук на хороскопа? Марая май беше а, че тя има проблеми с рибите май  ;D ;D ;D 

абе не те бе - тука от форума някой така му викаше. за бабите знам, ама човека беше от тука  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Юни 09, 2010, 08:16:34 pm »

абе не те бе - тука от форума някой така му викаше. за бабите знам, ама човека беше от тука  :P

Всеки има право да се придържа към една или друга школа. Не си спомням, мила...

« Отговор #167 -: Юни 10, 2010, 06:23:34 am »
Последната версия, която чух относно цивилизацията на Атлантида е свързана с анунаките, които всъщност били атланти, които докато са били на земята са дали тласък на нашата цивилизация и сетне духнали с космическите кораби на тяхната си планета. А ние търсим останките от тяхното съществуване.

аз пък четох,че тези дето се раждали с ретро Нептун, са атланти :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #168 -: Юни 10, 2010, 11:21:19 am »

аз пък четох,че тези дето се раждали с ретро Нептун, са атланти :o

и каква е логиката,че Нептун като транссатyрнова планета показва кармични обвързаности,затова всеки с ретро такъв е бил Атлантец?малко наивна теория-щот Нептун се свързва с водата,разбираш ли,и като е ретро-значи е имало потапяне,та сега всеки един с ретро Нептун се оказва 'спИцЯлен'' :-\ ;D

« Последна редакция: Юни 10, 2010, 01:46:12 pm от жълтолилава »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #169 -: Юни 10, 2010, 11:24:57 am »

и каква е логиката

не търси стандартна логика в езотериката, щот нема да намериш такава  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #170 -: Юни 11, 2010, 06:30:23 pm »
мен май също ще ме сполети скоро урановата опозиция и сигурно ще забогатея изневиделица /понеже няма как да обеднея/ уран ми е във втори дом  ;) а управлява шести, което не е добре- ще забогатея рязко, но с усилен труд, ма*ка му!!..може да направя реформа в здравеопазването, в момента събирам впечатления и материал за книга.. ;D

Добре ли чух! Някой да е забогатял от усилен труд? От много работа богат не се става.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #171 -: Юни 11, 2010, 06:42:06 pm »
Вижън, в теб ни е надеждата.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #172 -: Юни 11, 2010, 06:52:57 pm »

ай дан ви и казвам, че според доста източници ретро Нептун в натала бил сигурен показател, че притежателят му е бил един от Атлантите дето са потопили Атлантида  ;D ;D ;D я да видим ся виновни има ли у тоя форум а  :85:

:tongue2:
Мдааа, само че нямам  спомени!

*

tanina80

« Отговор #173 -: Юни 17, 2010, 05:17:12 pm »
твърдите аспекти на уран в натала са равни на уранова опозиция за цял живот!

Какво ще рече твърдите аспекти? Имам Северен-Южен възел (Лъв-Водолей, 7-1дом) в квадрат с Уран Скорпион в 10-ти дом. Като си пуснах на Зет няква 3Д картина и все едно от тоя уран излизат някакви магнитни вълни и се пръскат навсякъде, като някакъв извор изглежда както е нарисуван  :blink:. Ако успея да я кача, ще ви я покажа тази графика.

Това, което ме притеснява е, че тази година по прогресия оста Асц-Дсц (прогресивен асцендент) се изравнява с оста Северен-Южен възел по натал и този Уран в цялата картинка, каква роля играе?

Това е натала. И всъщност прогресивния асцендент тази година съвпада с южен възел във водолей в първи дом.
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19256896.big
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 05:21:38 pm от tanina80 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #174 -: Юни 17, 2010, 05:35:33 pm »
Твърдите аспекти са:квадрат, опозиция, квадрат и половина (135*). Аз бих добавила и куинконса, че много лошо се проявява понякога.
 Далечко си от Уранова опозиция. Ще те споходи към 40-42 годишна възраст. ;D
Уран даже ти "освобождава" стелиума в дева и върви към секстил с наталното ти Слънце.
Докато ти е опозирал Сатурн,Марс, Юпитер и др. в дева, случиха ли ти се интересни неща и промени в областите "управлявани" от изброените планети?
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 05:51:39 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #175 -: Юни 17, 2010, 05:49:47 pm »
означава , че умееш да боравиш с енергията на уран....
волю-неволю квадратурите на уран са онези , които работят цял живот! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #176 -: Август 12, 2010, 08:46:26 pm »
мен май също ще ме сполети скоро урановата опозиция и сигурно ще забогатея изневиделица /понеже няма как да обеднея/ уран ми е във втори дом  ;) а управлява шести, което не е добре- ще забогатея рязко, но с усилен труд, ма*ка му!!..може да направя реформа в здравеопазването, в момента събирам впечатления и материал за книга.. ;D

такаа..след като прочетох ПАК цялата тема, забелязах, че урановата опозиция започва да се усеща реално от когато уран влезе в опозиционният на наталният си знак..значи влезе в овен, после се върна, сега още е в овен..обаче забелязах и че ако в наталната карта  имаме твърд аспект / а аз имам опозиция с хирон на 177 градуса и нещо/, урановата опозиция да не се приема като нещо кой знае колко ново и необичайно, защото вече сме свикнали на напрежението, нещо такова..и като ги видях тези две неща, получих ново разбиране по въпроса.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

« Отговор #177 -: Август 12, 2010, 09:02:21 pm »
Е, то по тая логика по Ураново време трябва да съм щастлива, или по-провилно е да се каже - Дива и Щастлива ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #178 -: Август 12, 2010, 09:05:21 pm »
Е, то по тая логика по Ураново време трябва да съм щастлива, или по-провилно е да се каже - Дива и Щастлива ;D

ти си млада, сега да видим каките как ще я минат и ако оцелеят, по разкази на очевидци ще можеш да си съставиш очакване, сега не.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Август 12, 2010, 09:06:53 pm »
В тая връзка се сетих за една астроложка със стелиум в Стрелец и нейния "юпитеров" хумор.  ;D
За ползите от урановата опозиция беше се изказала нещо от сорта на: "Гробищата са пълни с хора, така и неосъзнали смисъла на живота си по време и след урановата опозиция".  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.