Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65770 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Уранова опозиция
« Отговор #200 -: Март 03, 2011, 07:58:03 pm »
При мъжа ми мина тихо Урановата опозиция. Стана по-вглъбен.
Сатурн му управлява МЦ и  така да се каже зае... бизнеса без на негово място да има нов. Не казвам, че не работи, но няма хъс и съкращава дейности. Не е имал традиционните залитания-коли, жени, пийнйе ;D по-скоро обратното-аскетизъм.
Сега обече Уран ще му налази и овенския стелиум където са и двете светила и диспозитора им, а и един куп астероиди Юнони, Мунони.. ;D..та не ми се мисли.

п.п.Най-важното:Уран направи последователен съвпад в последните градуси на риби със Сатурн, Хирон и Меркурий (У2) та..почти фалирахме.

Кой дом управлява Уран и в кой дом е ситуиран в натала...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #201 -: Март 03, 2011, 08:02:37 pm »
Уран управлява 11 дом и е в 5 натален, близо до К6, в съвпад с Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #202 -: Март 03, 2011, 08:07:59 pm »
Уран управлява 11 дом и е в 5 натален, близо до К6, в съвпад с Плутон.

А какви аспекти има в натала? По специално с така наречените лични планети... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #203 -: Март 03, 2011, 08:30:29 pm »
Уран в квадрат с Юпитер близнаци 2 дом, Уран секстил Нептун (7 дом-скорпи), Уран в опозиция със Сатурн и Хирон в риби, точен квинконс с Венера във водолей.

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Март 03, 2011, 08:34:34 pm »
Уран в квадрат с Юпитер близнаци 2 дом, Уран секстил Нептун (7 дом-скорпи), Уран в опозиция със Сатурн и Хирон в риби, точен квинконс с Венера във водолей.

Ето причината за сравнително спокойното преминаване...на опозицията....
Уран не е Гокленов...,не засяга светилата....

Вероятно ми е наборче мъжа ти....,но при мен....всичкото това засегна кардиналните оси....и беше неспокойно време...време разделно! ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #205 -: Март 03, 2011, 08:41:07 pm »
....,но при мен....всичкото това засегна кардиналните оси....и беше неспокойно време...време разделно! ;D

а при мен Транзитния Уран ще ми кацне на МЦ заедно с тр. Марс само след месец
( Марса ми упр. Слънцето - " стрелба "  по всички кардинални фронтове)   :-[ :-[

а, да добавя, че си счупих телевизора още преди съвпада   ;D
( дано мина само с телевизора )
« Последна редакция: Март 03, 2011, 08:46:34 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

abroad

• 2187
« Отговор #206 -: Март 03, 2011, 08:47:32 pm »
Излагала съм картата и преди (криза на кардиналните знаци), предвид яркото и категорично проявление...
загуба на престижен, висок пост, развод, заминаване в чужбина "в изгнание", нов брак и дете...на път - и всичкото това за има-няма 6 месеца период

*часът на раждане е неизвестен

*

123

• *
  • 230
« Отговор #207 -: Март 03, 2011, 08:48:11 pm »
А при мен как ли ще е? Уран в 10-ти натален в Скорпион ... Двама управители - Марс и Плутон. Число 2. Дом, който му е по натал или как там му казвате ... осми...(домът на регенерацията и сексуалността ...  :-\) Единият Управител на Уран - Марс ми е в осми дом, в квадрат към Слънцето ми в Пети натален. Другия управител - Плутон е в 9-ти натален и пуска хармонични аспекти към натални Луна, Мерк-Венера, Слънце. Общо взето единият управител Плутон си има хубаво взаимодействие с 90% от личните ми планети, а Другия Управител на Уран ми е - другите 10 или 20%  ;D и ми квадратира слънчицето  :(.
Забравих да пиша и че натален Плутон ми квадратира АСЦ  :-X
« Последна редакция: Март 03, 2011, 09:01:44 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Март 03, 2011, 08:51:16 pm »
....,но при мен....всичкото това засегна кардиналните оси....и беше неспокойно време...време разделно! ;D

а при мен Транзитния Уран ще ми кацне на МЦ заедно с тр. Марс само след месец
( Марса ми упр. Слънцето - " стрелба "  по всички кардинални фронтове)   :-[ :-[

Аз живея с Уран на МЦ и съм свикнала със стрелбите му и непредсказуемите му маниери на поведение и действие....
Изглежда много вълнуващо , има своите добри страни...., но и кризите , които по един или друг начин преживяваме за мен отдавна са шанс и аз ги приемам като нещо много важно и ценно....Опит да стигна до звездите... :blink:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #209 -: Март 03, 2011, 08:53:45 pm »
Излагала съм картата и преди (криза на кардиналните знаци), предвид яркото и категорично проявление...
загуба на престижен, висок пост, развод, заминаване в чужбина "в изгнание", нов брак и дете...на път - и всичкото това за има-няма 6 месеца период

*часът на раждане е неизвестен

И какво трябва да правим сега? Да видим кога се е случило това ли, като имаме в предвид, че жената е родена на 25 март 1970г, или да търсим къде в момента й е транзитен Уран и какво и къде да очаква промяна ли?
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #210 -: Март 03, 2011, 08:56:06 pm »
По повод картата на Аброуд: Наталните опозиции задействани от тежки транзити са много по-коварни от квадратурите.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #211 -: Март 03, 2011, 08:56:59 pm »
Моя Уран е в началото на везни в трети дом. Още през лятото като влезна Уран за малко в овен имаше бурна реакция в живота ми. Сега при същинската опозиция ще видим. Но някак си не ме е страх а напротив имам ужасно силен копнеж за промяна и за разрешаване на наболели проблеми. Уран ми управлява 7 и 8 дом.

А моя кой ли дом ми управлява? Уран в Скорпион в 10-ти натален ... Това означава ли че ми управлява ...МС или бъркам  :-\ И тоя Уран, ако ще остава 9 години в Овен ... значи ли това, че прави опозиция с наталната си позиция чак когато човек е на 54 години? Сега пък прочетох, че се завърта на 84 години, значи опозиция прави на 42? А първи квадрат на 21 ... май имам спомен, че някъде по това време .. исках да се отказвам от зубренето ... май тогава бях 3-ти курс във ВИНС-а и не виждах смисъл в ученето повече ... Исках да живея ... Сега пък не виждам смисъл в работата  ;D, б..... и безсмисления живот дето живея ....  :rolf:

Ето това е интересно, и статиите към него ... за всички Овенчета в момента, стелиума от рибки статии
« Последна редакция: Март 03, 2011, 09:29:29 pm от 123 »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #212 -: Март 03, 2011, 09:11:02 pm »
Моя Уран е в началото на везни в трети дом. Още през лятото като влезна Уран за малко в овен имаше бурна реакция в живота ми. Сега при същинската опозиция ще видим. Но някак си не ме е страх а напротив имам ужасно силен копнеж за промяна и за разрешаване на наболели проблеми. Уран ми управлява 7 и 8 дом.

А моя кой ли дом ми управлява? Уран в Скорпион в 10-ти натален ... Това означава ли че ми управлява ...МС или бъркам  :-\

Уран ти Упр. Асцендента, ако ти е във Водолей  ;D
Естествени минерали и амулети

*

123

• *
  • 230
« Отговор #213 -: Март 03, 2011, 09:17:19 pm »
А моя кой ли дом ми управлява? Уран в Скорпион в 10-ти натален ... Това означава ли че ми управлява ...МС или бъркам  :-\
Уран ти Упр. Асцендента, ако ти е във Водолей  ;D
Офф съвсем се обърках пак, направоооо  :rolleyes:. Уран ми е в Скорпион, но по принцип управлява Водолея ли?  Май пак ще се връщам да чета табличките ... И като ми управлява Водолея - пак имам два варианта или да ми е на К2 водолея или да ми е интерсептиран в първи дом ... според часа на раждане, точния дето не си го знам ....

Така поразрових се ... из табличките и намерих, че Водолея се води "обител" на Сатурн и Уран, така както Лъв се води обител на Слънцето  ;). И в тоя ред на мисли ... и една тема дето имаше, за свободата на Уран е платена от Сатурн ли кво беше там ... моя Уран кога ли ще се почувства свободен??? Като ми паднат задръжките в секса ли  :rolf: (Сатурн осми дом) или когато получа някакви такива задръжки, че ми се струва, че много много ги нямам  :-[
« Последна редакция: Март 03, 2011, 09:48:24 pm от 123 »

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #214 -: Март 03, 2011, 10:44:48 pm »
Сега връщам времето назад да видя как му се е отразила Урановата опозиция на моя мъж. В натала му е в 8-ми дом и управлява 2-ри. По това време разшири бизнеса си. Промени обаче някак си ценностите си. При него го изби на коли и мотори.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #215 -: Март 03, 2011, 11:54:08 pm »
Рassion-desire, аз съм със същото разположение на Уран, Слънце и възли, но ми е рано за тази опозиция. Благодаря ти, че сподели впечатления, беше ми интересно какво би могло да се очаква.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #216 -: Март 04, 2011, 12:26:49 am »
По повод картата на Аброуд: Наталните опозиции задействани от тежки транзити са много по-коварни от квадратурите.

И аз така мисля....
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #217 -: Март 04, 2011, 01:13:41 am »
Много по-страшно от уранова опозиция е Уран в аспект с лична планета, особено ако си имаш натален опозиционен такъв. Уран в аспект с лична планета внася непредвидимост, непредсказуемост в нейната изява и в делата на дома, който планетата управлява. Уран дава СМЕЛОСТ. Куражът да направиш нещо, което преди не ти е стискало, може да бъде стряскащ за околните. Спомням си много добре времето, когато Уран направи съвпад с наталния ми Меркурий (У7)-сякаш някой ме бутна и каза "разведи се, сега е момента" Изведнъж охладнях като стена, не бях склонна към никакви компромиси, за разлика от преди. Спомням си как стояхме с един приятел в едно заведение и аз приказвах, приказвах, приказвах и всяка моя фраза започваше с: "искам", а той ми каза: "А аз не съм с състояние нищо да искам". Той пък беше в депресия и имаше Плутон в квадрат с нат. луна и сатурн в квадрат с нат. венера по това време.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #218 -: Март 04, 2011, 06:04:31 am »
Да,аз имам по натал уран(везни) опозиция меркурий (овен).3-9 домове.
Понякога наистина съм стряскащо непредсказуема и идеите ми минават като ток и веднага искам да ги реализирам.Грубо казано,на секундата.Уран е у7,а меркурий у3.
И скоро ще преживея урановата опозиция.
Още веднъж ви казвам,когато тр уран ми мина през слънцето опозиция плутон,нищо не се е случило(в момента е за последен път върху слънцето).

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Март 04, 2011, 11:11:07 am »
Няма астролог без намесата на Уран, ;D ;)...та в тоя ред на мисли всички сме УРАНОВИ.... ;D...от километри си личи...и чичко ГУГЪЛ.... :wub: :wub:,, потвърждава това....
Нищо няма по-висока стойност от шанса , който УРАН предлага....СПОКО МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА.... :wub: