Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65821 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Re:Уранова опозиция
« Отговор #240 -: Март 05, 2011, 04:58:47 pm »
Helloooo (не съм Hello*, просто ви поздравявам за добро слънчево съботно утро  ;D :P :wub:)

Аз така като гледам при мен, не транзитния Уран, ами Наталния нещо се е активизирал в момента  :rolleyes: (къде го бяхте писали, че това било нашта вътрешна сила и съзнание или какво беше там). Може и да бъркам, но нямам време да се ровя в картите днес, ще гледаме детски филмчета  :rolleyes: и ще чистя, и готвя и .... женски работи  ;)

Само, че си мисля, че в момента събитията около мен нещо май са продиктувани от стелиума рибки ... и наталния стелиум в Дева и опозициите между тях, също и квадратури със Слънцето и Луната ми ...  :-\ (Слънце в 5-ти дом - детето, Луна в 11-ти дом в съвпад с Нептун - лъжливите приятелства).

На бързо да се отчета само - теглих една майна на шефа (на ум, или поне тихичко май му го казах ;D), теглих една и на ... мен си  ;D и почвам на спокойствие някакъв нов етап в моя живот .... 30 години + .....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #241 -: Април 16, 2011, 01:58:31 am »
и за съм се закъхърила отсега за тази уранова опозиция нищо че ще е след 10 години ;D

уран като тръгне ще ме попилее от аспекти, първо ще направи съвпад с венера в 9-ти дом (тя е У10) след това ще прекоси МЦ и прогресивното слънце и ще опозира наталната си позиция в 4-ти натален дом. уран ми управлява 7-ми дом.

по това време и тр. плутон ще квадатира венера, а тр нептун ще съпадне с натално слънце в 8-ми.

ще ме разтресе яко, какво мислите?

сатурновата опозиция тогава е точно на куспидите на 1-7 ми дом, та значи тотално ще ми се активират ъглите на радикса. програмата сигурно ще е пълна :'(

*

angy

• *
  • 105
Re: Уранова опозиция
« Отговор #242 -: Февруари 16, 2012, 02:42:50 pm »
Да ви кажа какво ми се случва в края на Урановата опозиция. Има и други фактори в картата. Разделяме се с мъжа ми по мое желание след многогодишно съжителство. Чувствам се и странно и ме е страх и в същото време чувствам освобождаване. Слагам тук картата с транзитите и с прогресиите.

*

Grace

• 2257
« Отговор #243 -: Февруари 16, 2012, 04:03:25 pm »
срещнала ли си някоя нова любов или човек, когато СЛВ е минал над Луната ти в 5-и дом?

*

Divna

• 2478
« Отговор #244 -: Февруари 16, 2012, 04:34:55 pm »
Кога взе окончателното решение?

ПП: Явно Луна квадрат Марс в натала не "прощава" на никого. До сега всички разглеждани карти, в които има този аспект са с поне един официален развод зад гърба си.  :-[ (Аз съм в това число също).

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #245 -: Февруари 17, 2012, 08:42:12 am »
Да ви кажа какво ми се случва в края на Урановата опозиция. Има и други фактори в картата. Разделяме се с мъжа ми по мое желание след многогодишно съжителство. Чувствам се и странно и ме е страх и в същото време чувствам освобождаване. Слагам тук картата с транзитите и с прогресиите.

това по-скоро го свързвам с транзити на сатурн. колко години сте били заедно - можеш ли да го свържеш с транзит на сатурн през ъгли на натала си?

« Отговор #246 -: Февруари 17, 2012, 08:53:47 am »

кога го реши преди Марс и Сатурн да станат ретро или след

имала си марсов възврат ,той У10 - статуса в обществото,дир.Асц е върху марса,сама си решила
Сатурн е близо до Слънцето,У1,оста на взаимоотношенията,а Сатурн е съ У7
Венера в 5, У4 и съ 10-  ще я тригонира тр.Уран, квадратира тр.Нептун, розовите очила не си ги махнала
подкрепата от другите, разчиташ ли на нея
и докато са ретро може да преструктирираш нещата по домовете,който У
но като тръгнат нормално да има обрат
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 09:01:13 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #247 -: Февруари 17, 2012, 10:21:28 am »

кога го реши преди Марс и Сатурн да станат ретро или след

имала си марсов възврат ,той У10 - статуса в обществото,дир.Асц е върху марса,сама си решила
Сатурн е близо до Слънцето,У1,оста на взаимоотношенията,а Сатурн е съ У7
Венера в 5, У4 и съ 10-  ще я тригонира тр.Уран, квадратира тр.Нептун, розовите очила не си ги махнала
подкрепата от другите, разчиташ ли на нея
и докато са ретро може да преструктирираш нещата по домовете,който У
но като тръгнат нормално да има обрат
От много време го мислех и не се решавах, конкретното събитие стана вече при ретро Марс и Сатурн.Подкрепа имам но все пак трябва да се справя сама. Това са много години а човек трудно променя навиците си.Не те разбрах много добре за това, че като тръгнат нормално Марс и Сатурн може да има обрат. Нещо лошо ли да очаквам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #248 -: Февруари 17, 2012, 11:05:50 am »
Анджи, с Вас сме на една и съща възраст, имаме и сходни домификация и констелации.
Юпитер през МЦ и Уран в тригон с натална Венера-У4 ли отприщиха бента?
Аз съм в Уранова опозиция, но наталният ми Уран е 4-ия градус на везни и по по-друг начин се изявяват засегнатите У4, У7 и У8.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #249 -: Февруари 17, 2012, 03:29:23 pm »
Анджи, с Вас сме на една и съща възраст, имаме и сходни домификация и констелации.
Юпитер през МЦ и Уран в тригон с натална Венера-У4 ли отприщиха бента?
Аз съм в Уранова опозиция, но наталният ми Уран е 4-ия градус на везни и по по-друг начин се изявяват засегнатите У4, У7 и У8.

Юпитер през МЦ ми донесе промени положителни в работата, а Уран още не е стигнал тригон с Венера надявам се да мидонесе нещо хубаво.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #250 -: Февруари 17, 2012, 03:38:36 pm »

това по-скоро го свързвам с транзити на сатурн. колко години сте били заедно - можеш ли да го свържеш с транзит на сатурн през ъгли на натала си?
Знаеш ли,че не се бях заглеждала точно в това и върнах назад лентата-връзката ни е започнала малко след преминаване на Сатурн през МЦ а сега през ИЦ приключва.

« Отговор #251 -: Февруари 17, 2012, 07:46:32 pm »
Не те разбрах много добре за това, че като тръгнат нормално Марс и Сатурн може да има обрат. Нещо лошо ли да очаквам.

не мисълта ми беше раздялата и от двете страни ли се приема нормално като край
или има  дилема и вратичка за връщане

« Отговор #252 -: Февруари 18, 2012, 10:04:50 pm »
и за съм се закъхърила отсега за тази уранова опозиция нищо че ще е след 10 години ;D

уран като тръгне ще ме попилее от аспекти, първо ще направи съвпад с венера в 9-ти дом (тя е У10) след това ще прекоси МЦ и прогресивното слънце и ще опозира наталната си позиция в 4-ти натален дом. уран ми управлява 7-ми дом.

по това време и тр. плутон ще квадатира венера, а тр нептун ще съпадне с натално слънце в 8-ми.

ще ме разтресе яко, какво мислите?

сатурновата опозиция тогава е точно на куспидите на 1-7 ми дом, та значи тотално ще ми се активират ъглите на радикса. програмата сигурно ще е пълна :'(
И при мен след ок 10 год ще аспектира почти всичките ми Планети на куп ама е по добре може би от кошмарите по Сатурн и Плутон.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #253 -: Август 07, 2012, 12:30:35 pm »
При мой познат,Урановата опозиция започна с "разбиване" на семейството-тр.Уран в 10дом.(У8 и 9домове,4натален)Преминава през много и различни емоционални състояния,направо изтрещя. ;D В началото му беше адски трудно,но за в момента нещата се поуспокоиха,но за в момента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #254 -: Август 07, 2012, 05:40:29 pm »
При жена от обкръжението ми урановата опозиция донесе развод, внезапно забременяване и брак (връзка от сайт за запознанства), предстои преместване в чужбина. Уран е диспозитор на Слънцето и Венера. За домификацията не съм сигурна, но най-вероятно управлява 9 дом по моя ректификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #255 -: Август 07, 2012, 05:46:16 pm »
ако искате вярвайте, но при мен Урановата опозиция нищо НЕ донесе. при това Уран е ъглов / 1 дом /

*

Lillie

• 30532
« Отговор #256 -: Август 07, 2012, 05:49:58 pm »
А имало ли е по това време други важни транзити - на Сатурн и Юпитер, Плутон?
Урановата опозиция обхваща цял период от живота, не е за година-две. Промените могат да бъдат от различно естество и най-силни (понякога и деструктивни) са при озени, които по принцип са си вечно търсещи (неудовлетворени) и нестабилни. В живота на удовлетворен и реализиращ се човек урановата опозиция може да донесе нови възможности, а не толкова разрушителни тенденции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #257 -: Август 07, 2012, 05:55:17 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 01:52:25 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #258 -: Август 07, 2012, 06:07:48 pm »
Седемкратният световен шампион във Формула 1 се завърна зад волана съвсем в началото на урановата си опозиция (даже още преди ингреса на Уран в Овен, неговият е натално в самото начало на Везни).

« Отговор #259 -: Август 07, 2012, 07:53:25 pm »
ако искате вярвайте, но при мен Урановата опозиция нищо НЕ донесе. при това Уран е ъглов / 1 дом /
и моя наталчо Уран е на асц.,не донесе, но  отнесе .... :mellow: