Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65844 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Уранова опозиция
« Отговор #260 -: Август 07, 2012, 08:01:18 pm »
Урановата опозиция, ако човек не миряса, може да донесе и висок скок, и падане отвисоко, доста болезнено за някои.

При някои индивиди периодът протича относително спокойно и без големи сътресения, зависи до този момент кой какво е надробил и с какви предизвикателства е успял да се справи или тепърва му предстои да се учи как да се справя.

Но както и всичко останало, при уранова опозиция не се случва нищо, което да не е заложено в радикса и неговата динамика във времето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #261 -: Август 07, 2012, 09:10:05 pm »
Лили, според теб колко продължава Урановата опозиция, щом казваш, че не е година-две ? Ще проверя сега за други транзити по същото време и ще пиша.

*

Uran

• 6041
« Отговор #262 -: Август 07, 2012, 09:18:45 pm »
Aбе много дълго ме държи тази Уранова опозиция. Вече съм на 43+, а пак ми предстои (за последно) опозе Уран/Уран.

*

Grace

• 2257
« Отговор #263 -: Август 07, 2012, 09:40:07 pm »
А имало ли е по това време други важни транзити - на Сатурн и Юпитер, Плутон?
Урановата опозиция обхваща цял период от живота, не е за година-две. Промените могат да бъдат от различно естество и най-силни (понякога и деструктивни) са при озени, които по принцип са си вечно търсещи (неудовлетворени) и нестабилни. В живота на удовлетворен и реализиращ се човек урановата опозиция може да донесе нови възможности, а не толкова разрушителни тенденции.

проверих. по време на Уранова опозиция, тр Сатурн е минал съвпад нат Уран.  :o
та, какъв период обхваща, казваш? 

*

Divna

• 2478
« Отговор #264 -: Август 07, 2012, 09:44:37 pm »
Aбе много дълго ме държи тази Уранова опозиция. Вече съм на 43+, а пак ми предстои (за последно) опозе Уран/Уран.

W koj gradus e Uran?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #265 -: Август 07, 2012, 09:45:58 pm »
Лили, според теб колко продължава Урановата опозиция, щом казваш, че не е година-две ?

Вие точния аспект ли гледате, с каква орбиса?

За някои урановата опозиция започва преди да навършат 40, още на 37-38 години. С особена сила се усеща при жените на тая възраст, особено когато са омъжени и неудовлетворени в брака.

Общо са около 5-6 години според мен, докато не се уталожат малко нещата.

Моята уранова опозиция ще е доста по-късно като гледам, тогава ще нализам в менопауза.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #266 -: Август 07, 2012, 09:46:32 pm »
Лили, според теб колко продължава Урановата опозиция, щом казваш, че не е година-две ? Ще проверя сега за други транзити по същото време и ще пиша.

Не е Лили, ама знам отговора.  ;D
Започва около 40 години и приключва 44. Пикът е 42-43.

*

Uran

• 6041
« Отговор #267 -: Август 07, 2012, 09:46:52 pm »

W koj gradus e Uran?

3 гр и 43'

*

Uran

• 6041
« Отговор #268 -: Август 07, 2012, 09:48:39 pm »
На мен ми се разката фамилията през последните 3-4 години, но не е само от Уран.

*

Grace

• 2257
« Отговор #269 -: Август 07, 2012, 09:49:57 pm »

Не е Лили, ама знам отговора.  ;D
Започва около 40 години и приключва 44. Пикът е 42-43.

хаха..  ;D

Аз гледам точния аспект +/- 1*

*

Lillie

• 30532
« Отговор #270 -: Август 07, 2012, 09:55:30 pm »
Сетих се за една позната жена, която организира собствен бизнес по уранова опозиция. Не беше супер печеливш, но успяваше да издържа семейството, да заделя парички за черни дни и да не е зависима от бившия си съпруг във финансово отношение. Но тя винаги е била много оправна и предприемчива, голям ентусиаст, шапка й свалям в това отношение. Към края на урановата опозиция се наложи да ликвидира бизнеса, но тогава дойде кризата в България и смачка доста фирми от по-малък мащаб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #271 -: Август 07, 2012, 09:58:29 pm »

W koj gradus e Uran?

3 гр и 43'

Е, той е свършил вече работата си. Тр. Уран няма да се върне на тия градуси.

*

Divna

• 2478
« Отговор #272 -: Август 07, 2012, 10:01:52 pm »
На мен ми се разката фамилията през последните 3-4 години, но не е само от Уран.

На мен Сатурн ми "разказа" играта, когато ми премина през стелиума. С Уран гледам да се забавлявам.  ;D А Плутон ... той ми е цял живот над Слънцето, така че си ми е приятелче.  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #273 -: Август 07, 2012, 10:07:18 pm »
"Тежките" са наистина тежки, когато засягат ъглите и личните планети / най-вече светилата /. Много уважавам и циклите на Сатурн. Иначе, Уранова опозиция ... ами, тя си е поколенческа позиция, колективна планета. Не се страхувайте толкова  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #274 -: Август 07, 2012, 10:07:51 pm »
Най-трудно се пеживява Уранова опозиция, ако засяга и лични планети в същото време..или има отношение към асцендента или управителя на някой от главните оси. Уран в аспект с планета не ми е бил толкова драматичен, отколкото наслагването на уранова опозиция в/у аспект с лична планета.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #275 -: Август 07, 2012, 10:08:50 pm »
Това се отнася и за другите негативни цикли на планетите - по драматични са, ако засягат и лична планета.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #276 -: Август 07, 2012, 10:10:08 pm »
заговорихме за Уран и Водолея се появи  ;D
Стела, бива любов бива, ама ти съвсем потъна ..  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #277 -: Август 07, 2012, 10:14:31 pm »
Около 42 се чувства най-силно влиянието на урановата опозиция, тъй като се застъпва с цикъла Нептун квадрат Нептун и с юпитеровата опозиция. Накрая на 44 завършва със сатурнова опозиция.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #278 -: Август 07, 2012, 10:17:28 pm »
Около 42 се чувства най-силно влиянието на урановата опозиция, тъй като се застъпва с цикъла Нептун квадрат Нептун и с юпитеровата опозиция. Накрая на 44 завършва със сатурнова опозиция.

Чудно. Като ме подпука, както ми е съвпад със Слънцето и квадрат с Луната... А си мислех, че нещо съм видяла досега.  :unsure: На развод ми мирише. тамън ще се ре-омъжа и айдееее....  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #279 -: Август 07, 2012, 11:00:27 pm »
При мен ще е катастрофа направо, освен че транзитен Уран ще е върху едно от светилата ми-Слънце, което се явява У на главна ос-МЦ, транзитен Плутон ще е точно върху ИЦ, наред с транзитен Сатурн също в 4-ти, опозирайки сам себе си в 10-ти :o Да не пък да реша тогава че в крайна сметка искам да стана майка в този живот и да хвана последния влак ;D

Нищо чудно да имаш някакво професионално израстване.  :blink: