Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65724 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Уранова опозиция
« -: Януари 29, 2010, 07:16:47 pm »
Доста често се споменава във други теми. Като много тежък период.
Ще сте благосклонни ли тези,които сте преминаи през нея,да споделите какво лошо ви се е случило?
Колко време беше този период във вашия живот? И тази опозиция срина ли ви или се издигнахте?

*

Nebesna

Re:Уранова опозиция
« Отговор #1 -: Януари 29, 2010, 07:28:09 pm »
Доста често се споменава във други теми. Като много тежък период.
Ще сте благосклонни ли тези,които сте преминаи през нея,да споделите какво лошо ви се е случило?
Колко време беше този период във вашия живот? И тази опозиция срина ли ви или се издигнахте?

При мен кризата започна още с навлизането на Уран в противоположния знак (Риби)
- съвпад с Меркурий У7 - развод;
- съвпад с Венера У10 - поврат в кариерата, съжаление и последващо връщане, на по-висока длъжност, но по трудния начин (с конкурс).

Самата Уранова опозиция ми се съчета със Сатурнова (просто Уран и Сатурн си бяха разменили местата в мунданен план)....Никакви фриволности...стоях по-ниско от тревата. Тази опозиция Уран/сатурн дава създава проблем с хоронологичното време. Имах усещането, че времето тече много бързо, или закъснявах за някъде или имах чувството, че не стигам на време. Научих се на точност.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Януари 29, 2010, 08:26:05 pm »
Небесна,
развода отрази ли ти се на здравето?
После намери ли си друг мъж?
Освен че имаше промени в работата(и сега увеличение :blink:) ,сигурно си имала стрес покрай тези промени?
Друго интересно?

МисКаприз,дано нищо лошо да не се случи.Наистина имаш интересни положения.

Аз сега видях кога ще ми е на мен.Някъде след 5 години въпреки че тогава ще съм на 43 :-\
По оста 3-9ти.Уран ми упрвлява 7ми дом,а меркурий 3ти.
Освен уранова опозиция ще имам и съвпад с меркурий.
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 08:30:26 pm от Milkyway »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Януари 29, 2010, 11:55:44 pm »
любимата ми тема ;D ;D ;D.
много е за разказване но с две думи аз го наричам- ново раждане.
на никой не прощава уран и за нщо на света.....иска израстване и тотална промяна на ненужното ,остърялото мухлясалото.
по същото време има обаче още една опозиция-сатурнова...,таа кво да кажа-трудни и ползотворни времена.
всеки катарзис е израстване!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 30, 2010, 12:12:53 am »
Небесна,
развода отрази ли ти се на здравето?
После намери ли си друг мъж?
Освен че имаше промени в работата(и сега увеличение :blink:) ,сигурно си имала стрес покрай тези промени?
Друго интересно?

МисКаприз,дано нищо лошо да не се случи.Наистина имаш интересни положения.

Аз сега видях кога ще ми е на мен.Някъде след 5 години въпреки че тогава ще съм на 43 :-\
По оста 3-9ти.Уран ми упрвлява 7ми дом,а меркурий 3ти.
Освен уранова опозиция ще имам и съвпад с меркурий.

Разводът не ми се отрази на здравето (сигурно имаш предвид това, че Меркурий ми управлява и 6-ти дом)
На здравето ми се отрази промяната в кариерата, но това беше при съвпада на Уран с Венера-стресът беше огромен. Да, веднага след развода срещнах друг мъж - Уранов тип. но това беше мноооого преди урановата опозиция, която в момента ми се разпада завинаги: натален Уран на 23,41 Дева; транзитен Уран на 24,01гр. Риби.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Януари 30, 2010, 11:25:22 am »
Значи изобщо не става дума за неизлечими болести,смърт и други подобни?

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Януари 30, 2010, 12:09:40 pm »

Неееееее! Самата опозиция не носи болести и смърт. Спокойно, някои пеживяват Уранов възврат. Казват, че при тази опозоция мъжете и жените карат "втори пубертет" -сменят съпруга/та, сменят работата, зарязват бизнеса и стават пътешественици, въобще вършат "откачени" неща. И всичко това продиктувано от мисълта, че вече остаряват и крещящата нужда от смяна на рутината и за наваксване на пропуснатите неща.

Уран при теб вече е направил опонирал на Мелкулий и Плутон в 12-ти дом, разпаднал се е и квадрата с наталния Марс- управител на 7-ми дом. Опозицията с Юпитер може да ти донесе изненади, които да не са толкова обещаващи, колкото са изглеждали в началото.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Януари 30, 2010, 12:31:54 pm »

Неееееее! Самата опозиция не носи болести и смърт. Спокойно, някои пеживяват Уранов възврат. Казват, че при тази опозоция мъжете и жените карат "втори пубертет" -сменят съпруга/та, сменят работата, зарязват бизнеса и стават пътешественици, въобще вършат "откачени" неща. И всичко това продиктувано от мисълта, че вече остаряват и крещящата нужда от смяна на рутината и за наваксване на пропуснатите неща.

Уран при теб вече е направил опонирал на Мелкулий и Плутон в 12-ти дом, разпаднал се е и квадрата с наталния Марс- управител на 7-ми дом. Опозицията с Юпитер може да ти донесе изненади, които да не са толкова обещаващи, колкото са изглеждали в началото.

Мерси небесна,успокоих се :blink:
Но може би ми бъркаш картата с някой друг :-\
Аз нямам плутон в 12ти,марс не ми е управител на 7ми :'( Юпитер ми е в 6ти.

Всъщност си гледала картата на МисКаприз.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 30, 2010, 01:20:22 pm »
милки , опозицията засегна при мен цялата карта ,поради факта ,че имам уран на мц , а и изразени главни оси в натала. партньори ,статус ,дом и аз бяха на обстрел от уран.
уран премина и през сатурна ми , стъпка ме ,срина мостовете и кулите.направи погледа ми в/у хората и живота по-различен.
винаги съм мерила хората според мойте отношения ,но сега вече не е така.
при теб тези оси няма да бъдат засегнати.
ти имаш нат.уран в 4-ти. ще засегне 4-ти/10-ти и там ще бъде катарзиса.ще си смениш жилището . ще направиш промяна в соц.статус.вероятно ще започнеш работа. при уран всичко е внезапно.
но при теб няма проблеми в 1-ви/7-ми.... и здравето ти няма да пострада през периода на урановата опозиция.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

UnaDonna

« Отговор #9 -: Януари 30, 2010, 01:57:08 pm »
Малеееее, на мъжът ми му предстои Уранова опозиция съвсем скоро - какво ли ме чака :41:
Май няма да ни бъде, да се подготвям и аз за ново начало.

*

missKapriz

« Отговор #10 -: Януари 30, 2010, 05:38:56 pm »
Цитат
но при теб няма проблеми в 1-ви/7-ми.... и здравето ти няма да пострада през периода на урановата опозиция.
Надявам се и при засегната ос 6/12 да няма здравни проблеми или вероятността е малка да не се случат?

Цитат
Опозицията с Юпитер може да ти донесе изненади, които да не са толкова обещаващи, колкото са изглеждали в началото.

Мерси небесна,успокоих се smiley

След като знаем,че в този период от живота ни промените,които настъпват с нас са следствие на Уранова опозиция,трябва ли да им се противопоставим,да ги отхвърлим,да приемем,че след отминаването и ще укротим топката и вс ще е наред,или по-разумна е да се оставим в ръцете на Уран,т.е.повече да мислим преди да се втурнем да изживяваме втория пубертет :blink:Примерно де

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 30, 2010, 05:46:38 pm »
не е задължително да има здравословни проблеми ,но видно и от другата тема , понякога го има.... :(
уран не прощава-това е сигурно!

*

missKapriz

« Отговор #12 -: Януари 30, 2010, 05:59:30 pm »
Тоз Уран понякога не прави ли подаръци :(Всичките му изненади  ли са неприятни?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Януари 30, 2010, 06:02:27 pm »
Напротив, има и хубави изненади.  :blink:  Ама по опозиция незнам, явно тогава е време за разтърсване и нов старт.
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 06:06:32 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #14 -: Януари 30, 2010, 06:06:11 pm »
Тоз Уран понякога не прави ли подаръци :(Всичките му изненади  ли са неприятни?

Е, чак подаръци ;D - може, ама краткотрайни
Но прави живота по-динамичен и интересен ;) :P
До Уранова опозиция още не съм стигнала, но предвид силното му представяне по рождение, винаги го отчитам по реални дадености, когато е в действие

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Януари 30, 2010, 06:07:51 pm »
твърдите аспекти на уран в натала са равни на уранова опозиция за цял живот!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Януари 30, 2010, 06:08:34 pm »
Потвърждавам, разводът на майка ми беше при точна уранова опозиция към наталния. Всъщност тогава съпругът окончателно напуска семейството, официалният развод следва година или две по-късно...
Но си беше издивяла още по времето, когато Уран влиза в опозиторния знак на наталния, без опозицията да е точна. В радикса имаше Венера в Овен в квадрат с Уран (упр. на АС Водолей), урановата опозиция просто отключва потенциала, заложен по рождение.
Вярно е, че мнозина мъже и жени карат втори "пубертет" по уранова опозиция, това е тъй наречената криза на средната възраст. Ако енергията на Уран не се овладее и не се използва творчески, градивно, в конструктивна насока, доколкото това е възможно, урановата опозиция може да донесе раздяла, развод и в крайна сметка промяна в социалния статус, защото роденият/родената изведнъж "проглежда", че партньорът му/й е станал "скучен".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Януари 30, 2010, 06:09:07 pm »
  Аз съм в период на такава опозиция, а при съпруга ми ще приключи лятото някъде.
Смятам, че Уран ми е силен и си кютам, за да не отнеса някоя мълния.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Януари 30, 2010, 06:12:06 pm »
Ако енергията на Уран не се овладее и не се използва творчески, градивно, в конструктивна насока, доколкото това е възможно, урановата опозиция може да донесе раздяла, развод и в крайна сметка промяна в социалния статус, защото роденият/родената изведнъж "проглежда", че партньорът му/й е станал "скучен".

малко трудно ще донесе раздяла ,развод и край на връзка ,ако транзита и опозицията не засягат домовете свързани с това!

*

abroad

« Отговор #19 -: Януари 30, 2010, 06:17:42 pm »
твърдите аспекти на уран в натала са равни на уранова опозиция за цял живот!

Това е добре ;D
Значи като доде ще си ми е все едно като у дома си ;D