Повтаря се нещо интересно-упр на 10ти във 2ри и на 2ри в 10ти-тази жена може да печели от социалното си положение-или от брак или от рода си
Близо си, доколкото успявам да бъда обективна. 
Като гледам,че управителя на 7ми също е във 2ри дом-е по-вероятно да печели от партньори или брак.Във 2 до е и управителя на 8 дом-тя определено може да извлича парите на другите или да бъде зависима от тях.Жалко че не се е насочила в бизнес или търговия,щеше да успее.А и Вертекса е на К8-това пак показва,че партньорите и може да и носят пари или обратното- тя да им дава.
Уран на МЦ и 2 дом във Водолей,упр на 6ти там-това са свободни професии,често не са дългосрочни или се изменят ангажиментите внезапно,парите и идват бързо (Уран тригон Венера),но и са нестабилни като цяло.
Със Сатурн в 7ми дом и Рак може да привлича партньор,който да играе ролята на баща и в живота и-да е по-възрастен или по-стабилен.Сатурн е и 2ри управител на 2 дом-може да и стабилизира парите и да и дава.Обаче Меркурий упр 7ми и е ретро,че и
неаспектиран-и като се вземе предвид че е във Водолей-връзките и са странни ,необикновени,вероятно с по-млади на години мъже.Но Меркурий крие голяма изненада-защото е с много специфичен статус,а е силен.А и Сатурн в 7 може да даде голяма разлика в годините-без задължително мъжа да е по-възрастният.