Здравей Гост

Изгряващи планети в хороскопа

• 273 Отговора
  • 41799 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Изгряващи планети в хороскопа
« Отговор #200 -: Януари 31, 2010, 12:30:10 am »
Ситуацията е следната. Вождовете дигат гюрюлтия до бога. Останалото редови индианец по форума бързо се прегрупира и се чуди в чия защита да напъчи героично гърди, ама болшинството все пак се снишава и чака да размине патакламата. По некое време като се наизкарат достатъчно съдрани гащи на мегданя, вождовете с личните истории публично отпочват да си правят теманета кой кого колко много всъщност тачи и уважава: "Ти баща, ти майка, вожде и след тебе - само бог!" Останалото редови индианец се почесва по дирника и се чуди и ослушва да прибавя ли още една тема към списъка с табутата или да се прави, че изобщо тия дни го немало по форума и ни е чул, ни е видел, какво е чудо станало...

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

Дияна, мълчиш, мълчиш, мълчиш... па като се изкажеш и обикновено ме чуват у комшиите да ривъъъъъ от смях хахахахахахааааааааа ... обожавам такова чувство за хумор  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Януари 31, 2010, 12:32:46 am »
Права е.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #202 -: Януари 31, 2010, 12:39:48 am »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #203 -: Януари 31, 2010, 01:28:40 am »
Лили , след 3 часа разговор по телефона ,да си кажем лекка нощ! :kissd: и виртуално.......
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 02:33:07 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #204 -: Януари 31, 2010, 02:51:30 am »
Вождовете дигат гюрюлтия до бога. Останалото редови индианец по форума бързо се прегрупира и се чуди в чия защита да напъчи героично гърди, ама болшинството все пак се снишава и чака да размине патакламата.

да живеят и вождовете и индианците....
за всички има място под слънцето.
понякога ,това са позитивни гюрюлтий.. , дори и необходими. ;)
много ме разсмя.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #205 -: Януари 31, 2010, 07:57:49 am »
Аз съм най-великата! Аз съм господарят на светаааааааааа!!!

Знаех си, че има някаква патология тук. Отдавна я надуших, но тактично си мълчах. Нали съм със захлюпен Марс в Риби.  :blink:

КОЙТО ПУСКА НА ВСЕКИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ СТИГА ДА Е МЪЖ И КИЛОМЕТРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ--5000/6000 ВАЖНОТО Е ДА Е МЪЖ!

Това за мен ли се отнася?

Не,аз знам за кого се отнася, но е грозна работа и няма да го коментирам изобщо. Важното е,че удовлетворените си личат.  ;) 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #206 -: Януари 31, 2010, 08:22:21 am »
Та след цялата ИЗЛИШНА "гюрултия" тук, между хора,които са седяли на една маса и са споделяли хубави моменти, да се направя и аз на глупава и да попитам за моя Сатурн. Като е на има-няма един градус от Ас-та, откъм 12-ти, за изгряващ или за залязващ да го броя? Лошо ли е хубаво ли е? Уж за друго беше темата...

« Отговор #207 -: Януари 31, 2010, 08:54:28 am »
Лили , след 3 часа разговор по телефона ,да си кажем лекка нощ! :kissd: и виртуално.......

Така ли и какво си казахте?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #208 -: Януари 31, 2010, 09:20:13 am »
  Не,аз знам за кого се отнася, но е грозна работа и няма да го коментирам изобщо. Важното е,че удовлетворените си личат.  ;) 

И какво, ако/като знаеш - трябва всички, дето знаят да се изредят да пишат, че знаят и да заявят, че всъщност това въобще не е коментар?! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #209 -: Януари 31, 2010, 09:24:12 am »
 Не,аз знам за кого се отнася, но е грозна работа и няма да го коментирам изобщо. Важното е,че удовлетворените си личат.  ;)  

И какво, ако/като знаеш - трябва всички, дето знаят да се изредят да пишат, че знаят и да заявят, че всъщност това въобще не е коментар?!  

След като това, се разиграва публично,защо да не позволено да се правят коментари?! Разбира се, че всички могат да се изредят, което силно се надявам да не се случи...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #210 -: Януари 31, 2010, 09:25:33 am »
И аз.  :unsure:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #211 -: Януари 31, 2010, 09:28:13 am »
Аз съм най-великата! Аз съм господарят на светаааааааааа!!!

Знаех си, че има някаква патология тук. Отдавна я надуших, но тактично си мълчах. Нали съм със захлюпен Марс в Риби.  :blink:
КОЙТО ПУСКА НА ВСЕКИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ СТИГА ДА Е МЪЖ И КИЛОМЕТРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ--5000/6000 ВАЖНОТО Е ДА Е МЪЖ!

Това за мен ли се отнася?

Не,аз знам за кого се отнася, но е грозна работа и няма да го коментирам изобщо. Важното е,че удовлетворените си личат.  ;)  

Не си само ти знаещата, което е жалко.Някои имат интерес да се знаят лични неща, за да могат да ги използват в моменти като този. Използват ги като оръжие, което е подло. Оттук нататък лични неща ще споделям много внимателно и пред всички във форума, доколкото преценя, а не на саме и на ушенце, защото нещата така се изопачават, че си нямате на представа.

*

missKapriz

« Отговор #212 -: Януари 31, 2010, 09:35:01 am »
Цитат
защото нещата така се изопачават, че си нямате на представа.

Вече имаме,за съжаление.
Не може ли админа или модератора или който там трябва,да започне да трие подобни разговори?!Четем с часове тук белким нещо се образоваме,а то докато стигна до съществен пост вече съм се изморила,отегчила и пак започвам да си пепрочитам записките.Накрая тук ще останат само потребители ,които се надяват някой да хвърли малко светлина върху хороскопа им,а не и такива,които наистина ИСКАТ ДА ЗНАЯТ!
Айде,да не прекалявам с главните букви ;D

*

Nebesna

« Отговор #213 -: Януари 31, 2010, 09:41:26 am »
Цитат
защото нещата така се изопачават, че си нямате на представа.

Вече имаме,за съжаление.
Не може ли админа или модератора или който там трябва,да започне да трие подобни разговори?!Четем с часове тук белким нещо се образоваме,а то докато стигна до съществен пост вече съм се изморила,отегчила и пак започвам да си пепрочитам записките.Накрая тук ще останат само потребители ,които се надяват някой да хвърли малко светлина върху хороскопа им,а не и такива,които наистина ИСКАТ ДА ЗНАЯТ!
Айде,да не прекалявам с главните букви ;D

не очаквай от админа да вземе мерки, той гледа сеир и се забавлява.триенето си иска доста работа, а кой знае колко му плащат на човечеца.

*

missKapriz

« Отговор #214 -: Януари 31, 2010, 09:43:03 am »
Ако е така искрено се учудвам,че му е забавно!
Толкова грозно не се спори даже в парламента,даже и Яне и Волен бяха по-забавни

*

Asol

• 4140
« Отговор #215 -: Януари 31, 2010, 09:53:42 am »
Не си само ти знаещата, което е жалко.Някои имат интерес да се знаят лични неща, за да могат да ги използват в моменти като този. Използват ги като оръжие, което е подло. Оттук нататък лични неща ще споделям много внимателно и пред всички във форума, доколкото преценя, а не на саме и на ушенце, защото нещата така се изопачават, че си нямате на представа.

"Боже, пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя!"  ;)
Кофти е, ама е така, ако човек намери наистина истински приятели, значи е голям щастливец.  :blink:

« Отговор #216 -: Януари 31, 2010, 10:03:10 am »
     Та Миа на твоя въпрос - аз бих приела, че Сатурна ти е изгряващ, макар че вече е изгрял. Защото ако тръгне да се спори точно - кой момент е раждането - нещата тръгват в друга посока.  Ако в момента на раждането погледнеш на небосвода през призмата на Асцедента - Сатурна ще е малко над погледа ти, докато изгрелите планети ще са над главата ти.
      И тази тема ме провокира за друга, която доста време ми се върти в главата, но не съм седнала да чета и да търся верно-неверно.
      Хелиоцентричната система!

*

Nebesna

« Отговор #217 -: Януари 31, 2010, 10:06:47 am »

"Боже, пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя!"  ;)
Кофти е, ама е така, ако човек намери наистина истински приятели, значи е голям щастливец.  :blink:

Каквоооо? Приятелство ли? Както се казва "Да не споменаваме напразно думата "приятел"?
Аз имам Скорпион на върха на 11-ти дом и много трудно допускам до себе си, но допусна някого - то е за цял живот. Не мога да нарека приятел някого, когото съм виждала 5-6 пъти в живота си. Трябва да се прави разлика между познанство и приятелство.

*

Helo

« Отговор #218 -: Януари 31, 2010, 10:08:18 am »

Като споменаваш политиците, още снощи си мислех, че този разговор ми напомня на Румяна Желева и Антония Първанова и публичното дискредитиране на едната от другата.

В крайна сметка Алена позна, че на Румяна Желева не и е писано да заема управленски пост - поне засега! И че, ако упорства да го вземе ще бъде наказана от съдбата. Поне вие казвате, че била казала така. Аз не съм и чела прогнозите за правителството.

*

Nebesna

« Отговор #219 -: Януари 31, 2010, 10:11:07 am »

В крайна сметка Алена позна, че на Румяна Желева не и е писано да заема управленски пост - поне засега! И че, ако упорства да го вземе ще бъде наказана от съдбата. Поне вие казвате, че била казала така. Аз не съм и чела прогнозите за правителството.

Глупости Хело, не изопачавай:
Каза, че не е подходяща за поста, който заема и толкова.