Здравей Гост

Изгряващи планети в хороскопа

• 273 Отговора
  • 41712 Прегледи
*

Nebesna

Re:Изгряващи планети в хороскопа
« Отговор #220 -: Януари 31, 2010, 10:16:47 am »
Хелоу що не махнеш тая карикатура с леещите се цицки, че много простее, ако обичаш.
Не ти подхожда.

« Отговор #221 -: Януари 31, 2010, 10:17:19 am »
приятел някого, когото съм виждала 5-6 пъти в живота си. Трябва да се прави разлика между познанство и приятелство.

Но "той" може.   ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #222 -: Януари 31, 2010, 10:21:13 am »
приятел някого, когото съм виждала 5-6 пъти в живота си. Трябва да се прави разлика между познанство и приятелство.

Но "той" може.   ;)

Аз затова си имам едно наум, когато някой парадира шумно с връзки и контакти.

*

Asol

• 4140
« Отговор #223 -: Януари 31, 2010, 10:24:24 am »

Но "той" може.   ;)

На мен ли го казваш, затова и така съм го написала - ако намериш такива си е цяло богатство. Е, аз на куспидата на 11 ми е знака Рак, но мога да нарека такива само хора, които имат ценности, които и аз споделям. А приятелството няма нужда от афиширане - то си се вижда по постъпките на всеки човек. Колкото повече някой се захаросва и афишира това, толкова по ме съмнисва искреността на отсрещната страна. Фалшът и неискреността ги надушвам отдалеч.

*

Helo

« Отговор #224 -: Януари 31, 2010, 10:28:29 am »
Хелоу що не махнеш тая карикатура с леещите се цицки, че много простее, ако обичаш.
Не ти подхожда.

Не обиждай картинката! Това е петроглиф на Богинята-Майка, открит в пещера в Индия. Много древен! Тя излива благодатта си над сътворените същества и носи плодородие над Земята.

Тя храни себе си и живите същества със себе си, така, както това проявление на Богинята-Майка, също от Индия. Тя храни себе си и своите помощнички с кръвта си:

*

Nebesna

« Отговор #225 -: Януари 31, 2010, 10:30:12 am »

Но "той" може.   ;)

На мен ли го казваш, затова и така съм го написала - ако намериш такива си е цяло богатство. Е, аз на куспидата на 11 ми е знака Рак, но мога да нарека такива само хора, които имат ценности, които и аз споделям. А приятелството няма нужда от афиширане - то си се вижда по постъпките на всеки човек. Колкото повече някой се захаросва и афишира това, толкова по ме съмнисва искреността на отсрещната страна. Фалшът и неискреността ги надушвам отдалеч.

Селянията е пълна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Януари 31, 2010, 10:31:20 am »
Така е. И щом вярвате в това искам да ви кажа, че аз имам такива приятели. Ако не само го очакваш, но и отговаряш със същото със сигурност ще намериш такова богатство. Затова и аз винаги съм държала на дистанция много любезните и уж пишещи се за приятели. Няма нужда те да заемат тези толкова важни места само и само да съм заобградена от хора. Никога не ме е лъгала интуицията. И с Плутон в 11 дом, че и сев.възел само истинските се задържат край мен, защото на тази плоскост съм поставила нещата. Винаги е взаимно и зависи от двете страни.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #227 -: Януари 31, 2010, 10:34:46 am »
Селянията е пълна.

Права си,Небесна! Направо съм отвратена... :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #228 -: Януари 31, 2010, 10:37:13 am »
Миа, от няколко дни се чудя къде се губиш, а ти взе, че се появи тъкмо около няква буря, а не да влетиш и да кажеш, че се губиш, щото те е отвлякла любовта примерно.  ;) :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #229 -: Януари 31, 2010, 10:39:21 am »
Така е. И щом вярвате в това искам да ви кажа, че аз имам такива приятели. Ако не само го очакваш, но и отговаряш със същото със сигурност ще намериш такова богатство. Затова и аз винаги съм държала на дистанция много любезните и уж пишещи се за приятели. Няма нужда те да заемат тези толкова важни места само и само да съм заобградена от хора. Никога не ме е лъгала интуицията. И с Плутон в 11 дом, че и сев.възел само истинските се задържат край мен, защото на тази плоскост съм поставила нещата. Винаги е взаимно и зависи от двете страни.  

Убедена съм, мила. Твоята Венера не се задоволява с повърхностни връзки, нали имаше аспект с Плутон, значи придобива Скорпионски черти. А Венера има отношение и към социализацията. Чувствам, че ме разбираш.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #230 -: Януари 31, 2010, 10:43:24 am »
Миа, от няколко дни се чудя къде се губиш, а ти взе, че се появи тъкмо около няква буря, а не да влетиш и да кажеш, че се губиш, щото те е отвлякла любовта примерно.  ;) :blink:

Такъв ми бил късмета,за съжаление..Тъкмо ми остана малко време,да вляза във форума и се натъквам на такива публикации.Направо ми е криво сега,защото зная кой как се чувства след подобни думи... :(
Иначе не си много далече от истината... :P ;D

*

Helo

« Отговор #231 -: Януари 31, 2010, 10:46:15 am »
Съберете се на съвет събратя и посестрими индианци и индианки да вземем важно решение.

Ше слагаме ли сега и това скарване към темите табу и да се правим, че никой нищо не бил казал.

- "Какво... не си спомням да е имало скандал. Ама за какви обиди ми говориш,  :P те само се шегуваха, не схващаш ли! Ухх, че си проста значииии, това беше на майтап! Никой никого не е окепазил и не е обиждал и не е изнасял лични данни. Нещо мноооого сериозно си се заблудила драга!"  ;)

- "Не, казвам ти, че те се скараха!"

- "А Меркурий в Близнаци и Венера в курваци..."

- "Що се правиш, че не са се скарали? Скараха се!"

- "Какво мислите за квадартурата на Венера с Плутон?"

- ...

*

Helo

« Отговор #232 -: Януари 31, 2010, 10:52:07 am »

Но "той" може.   ;)

как па все един парадира, че познавал еди кой си, а никой не парадира, че го познава него, това ми говори много ;)

това фамилиарничене мен ме отвращава и гледам да се дистанцирам твърдо от такива хора, да не попадна в устата им един ден, да ме спрягат и мен.. :-X

Понеже питаш, да ти разкажа за какво стана въпрос този път. Лили каза, че Меркурий и не помня още кои планети, които имала Марая много и приличали на планетите на едни други хора от форума dir.bg И Лили обяснява какви били хората, които имали тези планети и как всички, които тя наблюдавала били еднакви.

После Марая започна да повтаря като латерна, че Лили много я обидила, защото три пъти я сравнила с други хора, които тя дори не познавала. А Марая не може да бъде сарвнявана с никого. Другите завиждат на Марая, защото тя много познвала, особено за предсказанията за 2010. Даже каза на Небесна, че и завижда за това, че била познала. Другите се мазнят на Лили. Марая била правила три пъти в годината хороскопи за по 1500 лева. Тя никога не бъркала. Кой е по-добър астролог и познава повече? Марая била много обидена от това, че Лили три пъти я сравнила с други хора. Искаше Лили да и се извини, но тя не го направи във форума и го е направила по телефона.

Ей така приключи тази история. Преразказ с подробности.

*

missKapriz

« Отговор #233 -: Януари 31, 2010, 10:56:11 am »
Цитат
Искаше Лили да и се извини, но тя не го направи във форума и го е направила по телефона.
Това вярно ли е???

*

Helo

« Отговор #234 -: Януари 31, 2010, 10:59:29 am »
Цитат
Искаше Лили да и се извини, но тя не го направи във форума и го е направила по телефона.
Това вярно ли е???

Предполагам. Още снощи си го помислих. Ето още какво си мисля - сега уж са се сдобрили и Марая си мисли, че това е така, но Лили ще помни обидата и вече няма да и се доверява толкова. Вече ще са приятелки наужким и само външно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #235 -: Януари 31, 2010, 12:04:58 pm »

Който има планети в същия градус във фиксирани знаци и му изпушват бушоните...

Е на мен що не са ми, обяснете ми астрологически.  ;D Не разбирам - когато другите хора не са у ред аз съм, когато те са, аз се същисвам. Защо съм все наоборот.  :P
И на мен това ми е любопитно.
Това пълнолуние беше на 4* от наталната ми Луна в 1 дом. ;D ;D ;D Такава летаргия ме е обзела ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #236 -: Януари 31, 2010, 12:09:19 pm »
Някои хора НАСТОЯВАТ да им се завижда, Хело! Така се издигат в обществото.
Само да добавя, че аз не търся признание, чрез астрологията, понеже не съм си посветила живота на тази наука.
Имам други цели и засега съм удовлетворена, но не искам никой да ми завижда. Завистта е грозно чувство и самата аз го прогонвам от нежната си душевност. Аз съм влюбена в живота и се старая да изпитвам само красиви чувства. Не тая нито злоба, нито завист. Научила съм се да ги прогонвам и отдалеч надушвам неудовлетворените хора, които "настояват" да им се завижда. Някои просто крещят: "завиждайте ми!" И за какво? Всички сме смъртни.
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 12:25:48 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #237 -: Януари 31, 2010, 01:02:47 pm »
 Не,аз знам за кого се отнася, но е грозна работа и няма да го коментирам изобщо. Важното е,че удовлетворените си личат.  ;)  

И какво, ако/като знаеш - трябва всички, дето знаят да се изредят да пишат, че знаят и да заявят, че всъщност това въобще не е коментар?!  

След като това, се разиграва публично,защо да не позволено да се правят коментари?! Разбира се, че всички могат да се изредят, което силно се надявам да не се случи...

Добре дошла, мила!  :kissd:  Не се ядосвай. Животът е толкова прекрасен!  :08: :49: Ако обръщаш внимание на всяка жлъчна забележка, няма да остане нищо от душевността и спокойствието ти.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #238 -: Януари 31, 2010, 01:26:47 pm »
Добре заварила,мила!Радвам се,че и ти си тук,знаеш,че те обичам! :kissd:

На всички тук искам да кажа,че само човек, който прави добро-добро намира. Човек, който играе против природата, нейните закони и хората, не може да очаква нищо хубаво от живота. В това хиляди пъти съм се уверявала и съм го забелязвала около мен.
Нека да не го забравяме и да се опитаме да се държим човешки един с друг! Другото е много по-лесно, но не води до нищо добро- връща ни се обратно като бумеранг и с още по-голяма сила...

*

Asol

• 4140
« Отговор #239 -: Януари 31, 2010, 01:35:04 pm »
Не съм много убедена, че е така. От добро - добро не съм видяла, даже напротив. Парадокс или просто изключение от правилото.  :lol: