Здравей Гост

Партньорски хороскоп....

• 42 Отговора
  • 7836 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Партньорски хороскоп....
« Отговор #20 -: Януари 31, 2010, 08:46:34 pm »
наистина, когато човек разреши своите проблеми по натал, нагласата му е вече друга, към проблемите на партньора, както и към общите.

Защо ли все попадам на партньори, които не са си разрешили наталните проблеми?  :91:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Януари 31, 2010, 08:51:18 pm »
наистина, когато човек разреши своите проблеми по натал, нагласата му е вече друга, към проблемите на партньора, както и към общите.

Защо ли все попадам на партньори, които не са си разрешили наталните проблеми?  :91:

защото не си решила все още свойте натални ;).
трудно се решават проблемите на сатурн,уран и плутон на дсц или в 7-ми.
а още по-трудно от тях на раху и кету попаднали там.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #22 -: Януари 31, 2010, 08:52:52 pm »
;D ;D- трябвало е да повишите своята самооценка и ценностите си.
самооценката във връзката ви е била най-важното нещо , а конфликтите са били на финансова основа ,както и на различията в ценностната система.безусловна любов и разбиране е необходимо в такива сетуаций....

За различията в ценностната ни система съм съгласна. Именно там беше проблема. Финансов проблем сме нямали.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Януари 31, 2010, 08:57:17 pm »
Едва ли има някой да си е решил наталните или поне не изцяло. А според мен двама души поначало се срещат, за да решат заедно някои си проблеми.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Януари 31, 2010, 08:58:38 pm »

Знаех си, че това ще е отговорът.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #25 -: Януари 31, 2010, 08:59:14 pm »

Има една така тенденция в природата, огато човек е склонен да излекува своята душа, то тогава той става лечител за своите партньори, всичко останало е върпос на нерви...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Януари 31, 2010, 09:03:43 pm »
Но това не тябва да ни отказва от решаването на наталните ни.
А такива за нерешени в този форум бол, както и навсякъде другаде.
Марайче, винаги има и още нещо за осъзнаване и за преработване.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Януари 31, 2010, 09:39:34 pm »

Знаех си, че това ще е отговорът.  :-[

не си ли съгласна?! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #28 -: Януари 31, 2010, 09:51:34 pm »

трудно се решават проблемите на сатурн,уран и плутон на дсц или в 7-ми.
а още по-трудно от тях на раху и кету попаднали там.

Сатурн, Кету, Раху - все имащи отношение към 1-7, ама откак Плутон мина през АС, Раху и продължава да се гаври с 1ви дом все на Плутонианци попадам :33:
Явно е дошло време разделно, та да се науча и аз да манипулирам тарикатски, тъй че никой друг да не разбере ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Януари 31, 2010, 09:55:30 pm »
..... ама откак Плутон мина през АС, Раху и продължава да се гаври с 1ви дом все на Плутонианци попадам :33:
Явно е дошло време разделно, та да се науча и аз да манипулирам тарикатски, тъй че никой друг да не разбере ;D

;D ;D РАВНОСИЛНО Е НА НОВО РАЖДАНЕ ;D ;D

*

Divna

« Отговор #30 -: Януари 31, 2010, 09:55:48 pm »
Maraya, kak da talkuvam kogato  :vlu: i :sat: se namirat v 4 dom v kompozita i v sy6toto vreme i v kombina?
Tova ot edna strana govori za ob6t dom i posoka, a ot druga za ograni4enie,koeto Saturn 6te naloji? 6te se radvam na mnenieto ti po vaprosa. Merci!

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 31, 2010, 10:01:27 pm »
Maraya, kak da talkuvam kogato  :vlu: i :sat: se namirat v 4 dom v kompozita i v sy6toto vreme i v kombina?
Tova ot edna strana govori za ob6t dom i posoka, a ot druga za ograni4enie,koeto Saturn 6te naloji? 6te se radvam na mnenieto ti po vaprosa. Merci!

създаване на общ дом. стабилност и сигурност са ключовите думи на аспекта.обща база- домашна ,духовна. :blink:
в кой знак се случва това?

*

Divna

« Отговор #32 -: Януари 31, 2010, 10:09:00 pm »
Za sajalenie v Oven, a i v dvete karti Saturn e retrograden. Neznam dali tova e lo6 znak. A ina4e s toia 4ovek vse natam drapame - da syzdadem ob6t dom, ama i hiron e v 4 dom. I az i toii s detza... Slojna istoria. Kakvo da ti kaja,hem sme zaedno, hem sme razdeleni. Postoianno ne6to ima da preodoliavame. Uj liatoto se razdelihme okon4atelno i sega pak se vijdame.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Януари 31, 2010, 10:12:59 pm »
дивна, ще бъдете по-самоуверени ,по - импулсивни във връзката си.
а сатурн дава стабилност и дълготрайност на връзката.
без наличие на силен сатурн връзка няма......

не е без значение и ЮЛВ , В ТОЗИ случай той е във везни и в 10-ти.
това е опит и докадзателство за интимни и близки отношениа в предишни инкарнаций....

*

Divna

« Отговор #34 -: Януари 31, 2010, 10:21:01 pm »
Saturn pravi trigon sas Slantze (dalga vrazka). No saturn e slab po znak (Oven) i dom (4) pone taka sam 4uvala. Popravi me ako se laja. Ina4e v combina ima samo edna kvadratura mejdu Slantze i Neptun. Ostanalite aspekti sa savpadi, trigoni i sekstili.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 31, 2010, 10:29:00 pm »
Saturn pravi trigon sas Slantze (dalga vrazka). No saturn e slab po znak (Oven) i dom (4) pone taka sam 4uvala. Popravi me ako se laja. Ina4e v combina ima samo edna kvadratura mejdu Slantze i Neptun. Ostanalite aspekti sa savpadi, trigoni i sekstili.

не всичко ,което блести е злато. ;) :blink:
и не всичко написано в книгите е вярно.живеем в сгъснети времена.
за това пръв заговори ПАКО РАБАН.
квадратурата на нептун и сатурн означава ,че няма да има лъжи и измами във връзката. ;)
всяка лъжа ще бъде разкрита.
винаги съм казвала и твърдяла и ще продължавам така ,колкото и да не се харесва на много от потребителите ;D ;D ,че не всеки сикстил и тригон носи медец ,както и обратното -квадратурата и опозицията-отрова. ;) :blink:

*

Divna

« Отговор #36 -: Януари 31, 2010, 10:34:52 pm »
Neptun i Slantze sa v kvadrat. A ina4e v kompozita si imame dosta karentza, ama si mislia, 4e s godinite si gi prerabotihme. Prez kakvo li ne preminahme, napravo prez ada. 6te vidim, kakvoto e pisano, ama nemojem da se zabravim - kakvo e tova 4udo neznam?

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Януари 31, 2010, 10:37:22 pm »
Prez kakvo li ne preminahme, napravo prez ada. 6te vidim, kakvoto e pisano, ama nemojem da se zabravim - kakvo e tova 4udo neznam?

възлите и сатурн определят времето на връзката , както и отношението й.

*

Divna

« Отговор #38 -: Януари 31, 2010, 10:40:48 pm »
Merci Maraya!  :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Януари 31, 2010, 10:41:41 pm »
Merci Maraya!  :kissd:

моля ,моля ;D ,пак заповядай ;D! ;)