Здравей Гост

Ранено Слънце-изява и проработка

• 377 Отговора
  • 52341 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Ранено Слънце-изява и проработка
« Отговор #160 -: Февруари 02, 2010, 12:59:25 am »
ооооооооооооо я стига!!!  :mellow:

кое не ти харесва?  истината? :sagittariuss:

чия истина?
твоята истина не е моя истина, твоите знания не са мои знания. твоята карма не е моя карма, защото в минал живот ти си учила/проповядвала за себе си, а сега трябва само да учиш и за себе си и заради другите, а не да проповядваш. остави това на хората, чиято карма е там. започна прекалено много да се облягаш на това първодомно Слънце, което изобщо не е хубаво - поддържането на егото по Духовните Пътеки е недопустимо... замисли се...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Февруари 02, 2010, 01:12:51 am »
ооооооооооооо я стига!!!  :mellow:

кое не ти харесва?  истината? :sagittariuss:

чия истина?
твоята истина не е моя истина, твоите знания не са мои знания. твоята карма не е моя карма, защото в минал живот ти си учила/проповядвала за себе си, а сега трябва само да учиш и за себе си и заради другите, а не да проповядваш. остави това на хората, чиято карма е там. започна прекалено много да се облягаш на това първодомно Слънце, което изобщо не е хубаво - поддържането на егото по Духовните Пътеки е недопустимо... замисли се...

ти въобке не ме разбра!
рано е! :blink:
това е моята истина ,каято разбира се не е твоя ,но е част от цялата.
няма шефове във вселената , както и в духовния свят.....
има други закони ,но пътя е много дълъг до тях.
не проповядвям ,но ,ако прочетеш малко повечко астрология ще разбереш нясой нещица.....
има време ,има време за всичко.
не ми се спори с никой и не е нужно. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #162 -: Февруари 02, 2010, 02:36:58 am »
Относно картата която Лили е приложила. Според мен личността е "жадна" за власт. Слънце опозиция Плутон, където Плутон е силен по знак (Дева) и се намира в десети дом, а Лъв е управител на МЦ. Скорпион пък е управител на Асцендента. Тези две планети явно оказват голяма роля в живота на тази жена. А и Слънце в Риби ... За мен това не е риба, направо си е акула.

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Февруари 02, 2010, 03:11:32 am »
започна прекалено много да се облягаш на това първодомно Слънце, което изобщо не е хубаво

право на всяка планета е да каже какво мисли , а дали е хубаво или лошо слънцето няма значение.дори и осъдените/ранените слънца ;D ;D ;D ;D светят / и  имат право на глас! ;) ;D ;D ;D ;D
и мола ,много молА стига с императивите и уроците....
вземам уроци ,но само когато ги поръчам и плащам за тях. безплатните не са ми по вкуса.
така се изразява слънцето в 1-ви дом.
  ;D не може да бъде нито шут ,нито клоун , нито посредствен ученик или учител по езотерика...
това е неговия смисъл и неговия път ,неговия свят.
а той винаги е съпътстван с камъни и дървиеее/както е казал поета/ ,които нито могат да направят сянка ,нито да го наранят то е в първи дом /не е в дом на кармата ,не е в колективен дом ,не е и във воден/...,защото раните  за него са част от неговата същност , а то има доволно енергия ,за да излекува  собствените си раните си ;D ;D ;D ;D , защото от собствените най-много боли! ;)

уважавам твоето мнение , но във вселената шефове ЙОК!
АА по нъпроса за бог тангра не ми се говори ,макар ,че искам да отида до оная земя ,която лежи на МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА-МОНГОЛИЯ! :blink:

Пожелай ми го това пътуване от сърце! после ще разкажа.... :blink:
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 03:31:13 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Февруари 02, 2010, 12:16:20 pm »

Но има йерархии и духовни закони, които би трябвало да се спазват.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Февруари 02, 2010, 12:19:33 pm »

те са задължителни ,но не е нужно да има шефове в тоя смисъл?! ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Февруари 02, 2010, 12:21:42 pm »
Относно картата която Лили е приложила. Според мен личността е "жадна" за власт. Слънце опозиция Плутон, където Плутон е силен по знак (Дева) и се намира в десети дом, а Лъв е управител на МЦ. Скорпион пък е управител на Асцендента. Тези две планети явно оказват голяма роля в живота на тази жена. А и Слънце в Риби ... За мен това не е риба, направо си е акула.

Много е подмолна, хитра хиена, лакома. Има собствена агенция, но обича да го играе сив кардинал, да плете интрижки, да настройва служителите един срещу друг, като умело го прикрива с "благородни" и "хуманни" намерения по Луна в Стрелец и планетките във Водолей. Говори за духовност, но мисли само как да се нагуши с пари. Не държи на думата си, послъгва и много добре умее да замазва, да минава между капките.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Февруари 02, 2010, 12:24:39 pm »

те са задължителни ,но не е нужно да има шефове в тоя смисъл?! ;)

В християнството се говори за архангели, в езотериката - за демиурзи. Може да не се явяват "шефове" в буквалния смисъл на думата, но са един вид наставници на духовните йерархии, доколкото разбирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #168 -: Февруари 02, 2010, 12:33:00 pm »

Много е подмолна, хитра хиена, лакома. Има собствена агенция, но обича да го играе сив кардинал, да плете интрижки, да настройва служителите един срещу друг, като умело го прикрива с "благородни" и "хуманни" намерения по Луна в Стрелец и планетките във Водолей. Говори за духовност, но мисли само как да се нагуши с пари. Не държи на думата си, послъгва и много добре умее да замазва, да минава между капките.

Почти точният квадрат Нептун/Меркурий си го казва ясно-може да лъже и да си вярва чак.Меркурий е екзалт-склонна е дори да прекали (още повече наред с Марс/Юпитер в мрежата).
Но освен че може да мами с информация и интрижки,виждаме и че има Венера тригон Нептун-с диспозитора си и екзалтирана,лесно може да мами и за пари и това което иска и цени.
Толкова за екзалтациите  :mellow: Те дават по много-винаги,там е едно постоянно бълване,но знака + или - зависи от съзнанието.
Абе аз за това ли винаги имам едно наум с Венера в Риби-макар че се оказа че не може да се разчита на ничий аспект на вътрешна планета с Нептун (личен опит)  :-\

*

Инти

• 2068
« Отговор #169 -: Февруари 02, 2010, 12:40:55 pm »
Абе аз за това ли винаги имам едно наум с Венера в Риби-макар че се оказа че не може да се разчита на ничий аспект на вътрешна планета с Нептун (личен опит)  :-\

Това е доста силно изказване, все едно да твърдим , че всички с аспекти на Плутон към вътрешни планети са манипулатори от класа и не може да се разчита на тези хора ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Февруари 02, 2010, 12:41:44 pm »
Почти точният квадрат Нептун/Меркурий си го казва ясно-може да лъже и да си вярва чак.

И е адски пресметлива, некоректна във финансово отношение - това го дава съвпадът на Меркурий със Сатурн във Водолей в квадрат с Нептун. Древните астролози, понеже не са използвали в системата си транссатурновите, предупреждаваха да се внимава с хора, имащи напрегната връзка между Меркурий, Марс и Сатурн в хороскопа. Особено като се наемат на работа или се прави търговия с тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #171 -: Февруари 02, 2010, 12:51:39 pm »

Това е доста силно изказване, все едно да твърдим , че всички с аспекти на Плутон към вътрешни планети са манипулатори от класа и не може да се разчита на тези хора ;)

Аз говоря за това което съм виждал,Нептун не е лесна планета за изява,а като се има предвид че е планетата на илюзиите и измамите,на мъглата -още повече!Нептун никога не може да бъде стабилен на материално ниво,защото това не е Сатурн.Плутон е нещо съвсем друго-поне при него няма самозаблуди и илюзии,тъй като той вижда в същината на нещата.
А и всичко зависи от съзнанието разбира се,но поне аз не съм видял Риби или хора със силен акцент на Нептун,които да се справят добре с тази енергия-само един светец може да я канализира без да се обърка,да са излъже или някой друг (защото бъка и от фалшиви гурута) и реално да е проводник на Божествена Любов,а не на собствената си заблуда.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #172 -: Февруари 02, 2010, 12:54:10 pm »

И е адски пресметлива, некоректна във финансово отношение - това го дава съвпадът на Меркурий със Сатурн във Водолей в квадрат с Нептун. Древните астролози, понеже не са използвали в системата си транссатурновите, предупреждаваха да се внимава с хора, имащи напрегната връзка между Меркурий, Марс и Сатурн в хороскопа. Особено като се наемат на работа или се прави търговия с тях.

Така е-един Сатурн в негативната си страна може да бъде краен материалист,използвач-просто заради страха си от загуба,ограничения или от загуба на контрол.Но намеси ли се и Нептун-който си съществува много преди древните да са съществували-там е голямата склонност да се мами и/или самозалъгва,да играе ролята на жертва,а всъщност да е хищника  :mellow:

*

Nebesna

« Отговор #173 -: Февруари 02, 2010, 01:39:52 pm »

Така е-един Сатурн в негативната си страна може да бъде краен материалист,използвач-просто заради страха си от загуба,ограничения или от загуба на контрол.Но намеси ли се и Нептун-който си съществува много преди древните да са съществували-там е голямата склонност да се мами и/или самозалъгва,да играе ролята на жертва,а всъщност да е хищника  :mellow:

Аз предлагам да заклеймим всички планети в Риби....Много по-хитри манипулатори и лъжци има сред тези със силен и недобре интегриран Меркурий. Най-висшата степен на изява на знака Риби (не говоря за зодията) е жертвоготовността, състраданието и благородството, при това без да очаква нищо в замяна? Явно ти досега си привличал такива с ниски вибрации.
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 01:45:25 pm от Небесна »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #174 -: Февруари 02, 2010, 01:45:42 pm »
Аз предлагам да заклеймим всички планети в Риби.

Аз пък да затрием Рибите от картата!  ;D :P Ще си спестим много главоболия,а хората с планети в Риби да ходят да им ги подменят  ;D ;D ;D

Тук не знам Уран ли се обажда или Сатурн,независимо от шегичката  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Февруари 02, 2010, 01:46:57 pm »
Аз предлагам да заклеймим всички планети в Риби.

Аз пък да затрием Рибите от картата!  ;D :P Ще си спестим много главоболия,а хората с планети в Риби да ходят да им ги подменят  ;D ;D ;D

Тук не знам Уран ли се обажда или Сатурн,независимо от шегичката  :rolleyes:

Обажда се Небесна! Някога да съм те манипулирала?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #176 -: Февруари 02, 2010, 01:47:31 pm »

Аз пък да затрием Рибите от картата! 

а аз ви предлагам да ме цуняте отзад  :tongue2: :19: :29:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #177 -: Февруари 02, 2010, 01:51:13 pm »
Най-висшата степен на изява на знака Риби (не говоря за зодията) е жертвоготовността, състраданието и благородството, при това без да очаква нищо в замяна? Явно ти досега си привличал такива с ниски вибрации.

Щом това е най-висшата,как очакваш личности които не са на най-висше ниво в еволюцията си да ги проявят-или да го направят без момент на изкривяване,че накрая даже да си повярват че са и жертви?!  :mellow:

Благородството никога не мога да го свържа с воден знак,само с огнен.Рибите имат нужда да служат или да се месят(защото Нептун ги кара да свалят всякакви граници),да обират мръсотийката по дъното и само една много духовна личност може да го направи без да се изцапа.Както се казва лотоса цъфти в най-голямата тиня,а Риби/Нептун се привличат като магнит към нея или самия я създават,защото това е естествената им среда.Ами съжалявам,че не съм срещнал такива лотосчета-те са си рядкост за самият свят,пък камо ли за моят живот.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #178 -: Февруари 02, 2010, 01:56:48 pm »
Обажда се Небесна!

Знам! И поста ми не е лично към теб-а за най-често срещаното като изява,от което ми се гади-и признавам си аз съм склонен да ми се гади от това,защото ДСЦ ми е Риби. Макар че аз към хората и партноьрите подхождам със състрадание и т.н. т.е. Рибешката изява не ми е чужда,ма не съм Рибка и там е съществената разлика! Няма да казвам,че Венера в Риби,както и Марс там са едни от най-дашните знаеш за какво,най-старият бранш сигурно все още процъфтява именно заради тях,без значение каква форма придобива това вече в индивидуалният живот,разбира се не твърдя че няма съзнания които могат да го преодолеят-а че е много трудно (това е най-трудният знак) и че малцина са тези дето разполагат с тази сила.

Някога да съм те манипулирала?

Не съм ти дал такава възможност  :P ;D Небесна,шегувам се да не се обидиш сега  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Февруари 02, 2010, 02:16:14 pm »
Обажда се Небесна!

Знам! И поста ми не е лично към теб-а за най-често срещаното като изява,от което ми се гади-и признавам си аз съм склонен да ми се гади от това,защото ДСЦ ми е Риби. Макар че аз към хората и партноьрите подхождам със състрадание и т.н. т.е. Рибешката изява не ми е чужда,ма не съм Рибка и там е съществената разлика! Няма да казвам,че Венера в Риби,както и Марс там са едни от най-дашните знаеш за какво,най-старият бранш сигурно все още процъфтява именно заради тях,без значение каква форма придобива това вече в индивидуалният живот,разбира се не твърдя че няма съзнания които могат да го преодолеят-а че е много трудно (това е най-трудният знак) и че малцина са тези дето разполагат с тази сила.

Някога да съм те манипулирала?

Не съм ти дал такава възможност  :P ;D Небесна,шегувам се да не се обидиш сега  :blink:

НИКОГА НЕ СИ ПРАВИ ГЕНЕРАЛНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ! Това, което се опитвам да кажа е, че всеки човек, е уникален в цялостния си образ, а също така че 2 еднакви Венери в Риби няма.

Сега ще ти дам един пример. На моя приятел (дето му ходихме на гости лятото, онзи с хубавата къща) му се гадеше от Риби, патил си е от 2 колежки - зодия Риби. Прекара години сам, не ожемхме да го оженим (даже някои започнаха да се съмняват в сексуалността му). Добре, че Уран му кацна на Десц. и направи сходящ съвпад с неговата Луна в 7-ми, та взе спонтанното решение да се ожени за жена с която съвсем наскоро се бе запознал. Познай от първия път къде и се намират Слънцето, Меркурий и Венера... И той е с Асцендент Дева.