Здравей Гост

Ранено Слънце-изява и проработка

• 377 Отговора
  • 52408 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Ранено Слънце-изява и проработка
« Отговор #220 -: Февруари 02, 2010, 05:04:36 pm »
Че трябва и малко "вода" и "въздух" разбира се, за да вървят горе долу добре нещата.  :blink: . не става само с риене на копита и показване и доказване на Ега опс рога  :blink:  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #221 -: Февруари 02, 2010, 05:14:37 pm »
не ги приемам за лични.А ти правиш точно обратното,което пак говори за зле отработен Нептун-границите между теб и останалите куцат, с една дума се размиват и възприемаш лично ,нещо което е обективно и не е насочено пряко към теб.

ха! това не е зле отработен Нептун скъпи  ;)  това Е отработен Нептун - Безусловната Любов към хората! ако беше нападнал друга зодия и нея бих защитила! ти си в разрез с цялото и решаваш да обичаш само част от него! накъде си се запътил те питам тогава? ти не си интегрирал 7я си дом вътре у себе си. не си постигнал хармония с него. защо тогава го плюеш - не е виновен 7я ти дом за това. а кой тогава? - не ми отговаряй! само си питам - елементарна риторика! не желая да дъвча това повече!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #222 -: Февруари 02, 2010, 05:27:07 pm »
Как да разбереш Рибите, Синухе, като нямаш ни една планета във воден знак. Изключвам Уран в Скорпион -урановите интераспекти не създават емпатия и трайни връзки при синастрия...подобното се привлича от подобно, за да не се чувства само във Вселената. Не може само да се противопоставяме и да се драпаме за косите. Трябва ни и нежно рамо и любов и съчувствие, каквото само СХОДНИТЕ могат да ни дадат.

*

Nebesna

« Отговор #223 -: Февруари 02, 2010, 05:34:38 pm »
възприемаш лично ,нещо което е обективно и не е насочено пряко към теб.
Типична проява на лошо аспектираните и непроработени Слънца.
Да си дойдем на темата.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #224 -: Февруари 02, 2010, 05:41:23 pm »
не ги приемам за лични.А ти правиш точно обратното,което пак говори за зле отработен Нептун-границите между теб и останалите куцат, с една дума се размиват и възприемаш лично ,нещо което е обективно и не е насочено пряко към теб.

ха! това не е зле отработен Нептун скъпи  ;)  това Е отработен Нептун - Безусловната Любов към хората! ако беше нападнал друга зодия и нея бих защитила! ти си в разрез с цялото и решаваш да обичаш само част от него! накъде си се запътил те питам тогава? ти не си интегрирал 7я си дом вътре у себе си. не си постигнал хармония с него. защо тогава го плюеш - не е виновен 7я ти дом за това. а кой тогава? - не ми отговаряй! само си питам - елементарна риторика! не желая да дъвча това повече!

:41: :41:  Ко стаааа пак тука?    :o  :o  :o

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #225 -: Февруари 02, 2010, 05:43:32 pm »

Както вече казах-тази нива аз съм склонен да виждам за най-осрана и да осирам,защото това ми е ДСЦ,а астрологията в случая си работи.Негативните Рибешки/Нептунови прояви ме дразнят най-много!Това е факт,кодиран в картата ми.И е факт от обективни наблюдения-че Рибешките акценти,често се осират-и то много.

Синухе,добре ли си?  :o

*

Nebesna

« Отговор #226 -: Февруари 02, 2010, 05:47:30 pm »
А и както ти с аметиста-нямам намерение да си пропъждам обожателите ,още повече от неземен произход, щото Марса във Водолей не се впечатлява от обикновеното  ;D :-[

Нема такъв шанс, бейби, нали съм с най-дашния Марс! И аметистът не помага.  :-X

;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Февруари 02, 2010, 05:50:03 pm »
То чуждите ниви все ни се виждат най-осрани вместо да запретнем ръкави и да изорем нашта.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #228 -: Февруари 02, 2010, 05:56:26 pm »
То чуждите ниви все ни се виждат най-осрани вместо да запретнем ръкави и да изорем нашта.  :blink:

Лошото е,когато нЕма кой да ни я изоре. Ти си добре с този Марс.  ;D Дай малко насам.  ;D Оф,не е хубаво така. Човек цял ден бачка,па влезе тук да прочете нещо стойностно,некоя умна астрологична мисъл. Да взема да науча нещо ново....пък то....нямам думи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Февруари 02, 2010, 06:03:16 pm »
Да де, с тоя Марс как няма да съм благословена!? Все разорана хода.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #230 -: Февруари 02, 2010, 06:03:31 pm »

ядосана съм, защото забелязвам ясно очертана тенденция да се плюят водните и това не е за първи път! ми мълча, мълча, мълча ... ама вече взе да ми писва...

Знаеш ли,мило,забелязала съм че плюенето / имам предвид и извън форумите / е проява на слабост в желанието си да си над другия, да изглеждаш нещо повече от другия. Когато човек е безсилен, тогава използва напаТки и поплюФки.  :rolleyes: А това не е проява на еволюирала душа и на интелект ако щеш. Тъжно,много тъжно.  :lol:

*

Nebesna

« Отговор #231 -: Февруари 02, 2010, 06:04:13 pm »
ще трябва да си вземат по една млада кобилка да им оре нивката....Някои конче, други - кобилка.
Като има любов и топлота на кого му дреме Рак ли е, Риба ли е? Синухе, пожелавам ти да си намериши най-подходящата съпруга, за да не я плюеш по форумите, че е много грозно, човек да плюе "половинката" си по форумите.
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 06:15:24 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #232 -: Февруари 02, 2010, 06:05:41 pm »
Да де, с тоя Марс как няма да съм благословена!? Все разорана хода.  :93:

:88: :85: :85: :clap: :clap:  Няма лошо. Така си по-рохкава.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #233 -: Февруари 02, 2010, 06:22:56 pm »

Синухе,добре ли си?  :o

Че какво ми е  :P

Като има любов и топлота на кого му дреме Рак ли е, Риба ли е? Синухе, пожелавам ти да си намериши най-подходящата съпруга, за да не я плюеш по форумите, че е много грозно, човек да плюе "половинката" си по форумите.

Права си-ако има любов,може и Паяк да е  :blink:
Любовта от Източника я възприемам за най-истинска.А колко се свързват с Източника в себе си за да я излъчат и споделят?Какви съпруги,какви бракове-аз не съм онова твойто приятелче, да си търси жена щото му било времето или така трябвало,нямам нужда и от кобилки за разплод.Иначе благодаря за добрите намерения да бъда щастлив-работата е там,че щастието е вътрешно състояние,дето не чакам някой да ми го предизвиква.

Ето това е една хубава книжка,ако можех щях да я подарявам на всеки когото познавам и за когото знам,че тя ще е от полза  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #234 -: Февруари 02, 2010, 06:26:39 pm »
Вижте сега, мъж ми е с Марс в Риби. В никакъв случай не е захлупен, ама от както сме заедно си е много благоверен.

и е голям любовник предполагам. ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #235 -: Февруари 02, 2010, 06:43:43 pm »
възприемаш лично ,нещо което е обективно и не е насочено пряко към теб.
Типична проява на лошо аспектираните и непроработени Слънца.
Да си дойдем на темата.

Значи аз съм си проработила слънцето  :29:

Да не говорим, че не мога да се сетя да съм попадала в общите статистики на наблюдателните хора с  генерализации.
Може би затова и нямам нужда да пиша в тази тема, както и в онази за Луната.  :19:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #236 -: Февруари 02, 2010, 06:47:54 pm »
Вижте сега, мъж ми е с Марс в Риби. В никакъв случай не е захлупен, ама от както сме заедно си е много благоверен.

и е голям любовник предполагам. ;) ;D

Някому - голям, някому - малък, на мен си ми е тамън  :wink2:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #237 -: Февруари 02, 2010, 07:00:44 pm »

Какви съпруги,какви бракове-
Ето това е една хубава книжка,ако можех щях да я подарявам на всеки когото познавам и за когото знам,че тя ще е от полза  :blink:

Млад си още! ще си намериш половинката. освен ако не си избрал безбрачието.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Февруари 02, 2010, 07:05:15 pm »
Не е нужно да се бракува, за да намери половинката си, освен ако не е избрал да пази целибат. 
Дано транзитът на Плутон през Венера му донесе среща с най-съкровената му мечта. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #239 -: Февруари 02, 2010, 07:07:15 pm »
Не е нужно да се бракува, за да намери половинката си, освен ако не е избрал да пази целибат.  
Дано транзитът на Плутон през Венера му донесе среща с най-съкровената му мечта. :blink:

безбрачието не означава липса на брак (аз влагам по-широк смисъл, но не исках да прозвучи грубо).