Здравей Гост

ранената луна-изява и проработка

• 139 Отговора
  • 27757 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ранената луна-изява и проработка
« Отговор #40 -: Януари 31, 2010, 05:25:05 pm »
Да ви кажа честно, човека, който никога няма да разбера е майка ми. Това е най-алогичния човек на света за мен. Винаги сме на различно мнение. Аз нямам проблем с това, но тя истински го преживява, сякаш съм задължена да подреждам живота си точно по начина по който тя иска. Като дете ми беше много трудно с нея, защото очаквах нейното одобрение и разбиране. Но с годините осъзнах, че то не ми е нужно за да продължа напред. 

По-добре е да приемеш, че го имаш, а не да се заблуждаваш, че не ти е нужно :-[

Д се приеме нещо че съществува, при положение че то не е налице - ето това е заблуда
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #41 -: Януари 31, 2010, 05:28:10 pm »

Д се приеме нещо че съществува, при положение че то не е налице - ето това е заблуда

Ами, ако ти се заблуждаваш

*

elfidka

• 3129
« Отговор #42 -: Януари 31, 2010, 05:38:03 pm »

Отношенията м/у хората не са чак толкова сложни. Всяко дете има нужда от одобрението на родителите. Но когато навършвайки 20 год ,търси родителското одобрение -  говорим за сидрома ка късното зреене, а когато е над 30  и продължава да го търси, говорим за инфантилност.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #43 -: Януари 31, 2010, 05:43:08 pm »

Отношенията м/у хората не са чак толкова сложни. Всяко дете има нужда от одобрението на родителите. Но когато навършвайки 20 год ,търси родителското одобрение -  говорим за сидрома ка късното зреене, а когато е над 30  и продължава да го търси, говорим за инфантилност.

Не става дума да го търсиш, а да приемеш, че винаги си го имал..
Не казвам, че е лесно, и при мен е трудно :rolleyes:
Нали разбираш, че не си ги говоря тия работи само на теория  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Януари 31, 2010, 05:44:21 pm »

луната е отговорна и за инстинкта ,така ,че въпрос на инстинкт за самосъхранение.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Януари 31, 2010, 05:51:25 pm »

луната е отговорна и за инстинкта ,така ,че въпрос на инстинкт за самосъхранение.....

Точно така
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #46 -: Януари 31, 2010, 06:00:05 pm »
При мен Луната е затворена в интерсептираната Дева получава най-много аспекти
 :kva:  :jup: :kva: :nep:  :sec:  :mer:  :sec:  :ura:  
Квадрата с юпитер ме прави доста наивна и на моменти апатична към всичко и всички Юпитер е в 7-ми дом и управлява АС е с мъжете отношенията ми винаги са много объркани но това може би се дължи на квадрата с Нептун - като се влюбя съм като кон с капаци а като сляза на земята връзката е приключила!!!Луната ми управлява 8-ми дом и при мен секса е неизбежно свързан с чувства и емоции иначе просто не е секс!Всичките наследства и пари които съм получавала са по майчина линия - Луната е диспозатор на Марс упр.на 4-ти дом.В индийската карта Луната е в един знак със Сатурн.За проработката на Луната и осъзнатите емоции - всичко при мен започна с раздвижването на интерсептираната ос Дева - Риби след този период просто не съм същата започна се с едни необичайни и неизпитвани досега емоции свързани с голяма трансформация и все още незавършено опознаване на самата мен и вътрешния ми свят - Луна в 9-ти дом
Докато дишаш...надявай се!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Януари 31, 2010, 08:14:35 pm »
Нухе, как виждаш Луна съвпад с Хирон , че мойта щерка е с такъв аспект ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Януари 31, 2010, 08:17:10 pm »
Нухе, как виждаш Луна съвпад с Хирон , че мойта щерка е с такъв аспект ?

за мен това е доста труден съвпад.
много чувствителна и ранима душа.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #49 -: Януари 31, 2010, 08:22:41 pm »
Ох милата, аз се притеснявам да не би аз да не ѝ причиня с нещо болка. Съвпадът е в 3 дом водолейски
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #50 -: Януари 31, 2010, 08:38:45 pm »
Кой дом управлява таз Луна и какви аспекти има с планетите?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #51 -: Януари 31, 2010, 08:53:35 pm »
Кой дом управлява таз Луна и какви аспекти има с планетите?
Луната е управител на 8 дом, а аспектите са Луан съпдад с Хирон водолей , Луна тригон скорпионски  Мерк и Везнишко слънце в 11 дом. Секстил с Юпи и Плутон в 1 дом по стрелец,
на 11 градуса от Луната се намира и Нептуна, който е в 2 дом
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Януари 31, 2010, 09:29:45 pm »
луната е ранена от хирон не обсъждаме другите и аспекти. ;)
само той хирон/незаслужената болка/ и тя луната/емоцията психиката инстинкта/ са предмет на обсъждане.
логично е да има и други аспекти но аз мисля ,че раната се нанся на едно място и в този случай от една планета. :blink:

п.п. миии няма да ти е лесно елфи ,с това уранянско дете...
своенравно и нестандартно.... :blink:
да е живо и здраво!
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 09:34:10 pm от Марая »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Януари 31, 2010, 09:50:39 pm »
Ох...като се заговорихте с Елфи за нейното детенце,реших да погледна картата на моето момченце и какво да видя :unsure: :unsure: :unsure:
Силно ранена луна :unsure:
Луна опозиция сатурн, луна съвпад нептун и хирон :(
Има АС рак последните градуси...(и венера съвпад АС,но това е друга тема)
Честно да кажа не бях поглеждала тези разположения.

Много е трудно това дете.
Вече е на 2г почти 8 месеца, но постоянно за нещо плаче,много е чувствителен.Дори нещо да му запея и почва да плаче.
Ако чуе по-груб тон ,пак.Ако говоря по телефона пак плаче.Ако не му угодя пак плаче.Но това не е просто плач ,а силен рев.
И навън е така като излезем...вече започвам да се тревожа какво да правя с него :unsure:

*

abroad

« Отговор #54 -: Януари 31, 2010, 09:55:31 pm »
И навън е така като излезем...вече започвам да се тревожа какво да правя с него :unsure:

Много, много и пак любов, но безрезервна и не изискваща нищо, от светлата страна на душата, без условности и ограничения, без нападки :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Януари 31, 2010, 09:56:45 pm »

Луната във Водолей ли е?
Много е впечатлително това дете, може и на това да се дължат нервните му изблици, поне отчасти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #56 -: Януари 31, 2010, 09:58:48 pm »

Много, много и пак любов, но безрезервна и не изискваща нищо, от светлата страна на душата, без условности и ограничения, без нападки :blink:
Така е abroad....само с любов го засипваме,но как да е друго,като ни е единствен.
Но в живота си може да не види само любов...въпреки,че му го пожелавам от сърце.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Януари 31, 2010, 10:00:37 pm »

Луната във Водолей ли е?
Много е впечатлително това дете, може и на това да се дължат нервните му изблици, поне отчасти.
Да,луната е във водолей.
Точно назова-нервни изблици.
А моето дете ураново ли е или лунно,как да разбера?
Въпреки ,че е слънце близнаци?

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Януари 31, 2010, 10:02:41 pm »
Да,луната е във водолей.
Точно назова-нервни изблици.
А моето дете ураново ли е или лунно,как да разбера?
Въпреки ,че е слънце близнаци?

има ли аспект на слънце и луна?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Януари 31, 2010, 10:03:29 pm »
И двете му светила са във въздушен знак, това го прави по-неспокоен.
Лунен е дотолкова, доколкото има Рак на АС. Затова знакът и аспектите на Луната в хороскопа добиват особена важност.
В кой знак са му Меркурий и Марс?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.