Здравей Гост

карта 2013

• 83 Отговора
  • 23013 Прегледи
Re:карта 2013
« Отговор #60 -: Февруари 09, 2010, 12:01:41 pm »
Съжалявам, Хермес, за обидите и нападките, в случая хич не помислих и реагирах много прибързано.  :( Вината е изцяло моя, взимам си думите назад! Все пак това е истината и не ме е срам да си я призная.
Не се притеснявай повече ,забравено е .Нека гледаме напред с усмивка и радостно сърце,хората да са доволни от живота си,останалото е работа на природата
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

supersonic

« Отговор #61 -: Февруари 09, 2010, 12:13:22 pm »
Съжалявам, Хермес, за обидите и нападките, в случая хич не помислих и реагирах много прибързано.  :( Вината е изцяло моя, взимам си думите назад! Все пак това е истината и не ме е срам да си я призная.
Не се притеснявай повече ,забравено е .Нека гледаме напред с усмивка и радостно сърце,хората да са доволни от живота си,останалото е работа на природата

Бреей .. имало и мъже на място у тоя форум  ..   :P

*

DDDDD

• 11
« Отговор #62 -: Февруари 14, 2010, 12:51:26 am »
Скоро пак сънувах голямата вълна...
Бях на брега до някакви скали и на тях имаше едно бебе.Взех го с мен и вместо да бягам от вълната както друг път, взех че се покатерих върху нея и оцеляхме.

Мисля че съня означава че страховете ни са по страшни от самите бедствия.

*

supersonic

« Отговор #63 -: Февруари 14, 2010, 07:47:17 am »

A при някой, който няма такива страхове, какво означават апокалиптичните му сънища?!  :rolleyes:

« Отговор #64 -: Февруари 14, 2010, 03:51:53 pm »

A при някой, който няма такива страхове, какво означават апокалиптичните му сънища?!  :rolleyes:
Отразяват един възможен квадрант от пространствено-временния континиум,т.е. едно от хилядите  възможни бъдещета,всички истински и съществуващи.

*

supersonic

« Отговор #65 -: Февруари 14, 2010, 07:04:30 pm »
Даа, зе да ми просветва. Благодаря!

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Февруари 14, 2010, 10:37:06 pm »
По време на терциера Черно море е стигало до Шумен. Тогава нивото на световния океян е било със 100м. по-високо от днешното. Човекът се е появил през квартернера, когато е бил и големият ледников период (глациал). В момента сме пред прага на нов ледников период, така че НЕ съществува близка вероятност за нов потоп.

« Отговор #67 -: Февруари 15, 2010, 05:27:59 pm »
По време на терциера Черно море е стигало до Шумен. Тогава нивото на световния океян е било със 100м. по-високо от днешното. Човекът се е появил през квартернера, когато е бил и големият ледников период (глациал). В момента сме пред прага на нов ледников период, така че НЕ съществува близка вероятност за нов потоп.
Мисля,че половината от твърденията са верни ,а другата половина-не.Казаното  е в потвърждение на Дарвиновата теория за произхода на човека.Кватернера ,като последен период от последната ера Неозой,на последния еон Фанерозой,е бил момента на изход от последния голям ледников период.С продължителност 2 000 000 години се смята, че това е времето ,в което се е появил човека в днешния вид homo sapiens.Да се твърди това със сигурност, е равносилно да се твърди че теорията на Дарвин е вярна.Ако се гледа обективно, не може да се потвърди или отхвърли тази теория ,поради липса на достатъчно правдиви инструменти в съвременната геофизика за такива относително големи периои от време.Следователно, да се дава пристрастие на една или друга научна недоказана теза, е сигурен признак за субективизъм.Моля  ,нека не правим прибързани умозаключения и още повече твърдения,касаещи дълги исторически интервали от време.Така подходено по въпроса, съществува  огромна възможност в едно пренасочване на обективната реалност в субективна такава.

*

Helo

« Отговор #68 -: Февруари 15, 2010, 05:51:08 pm »
Снощи и аз сънувах като вашите глупости. Сънувах, че някак по естествен начин ставали разни промени със Земята и тя се приближава към Луната. И скоро щял да настъпи момент и то на точно определена дата, когато Луната и Земята ще бъдат максимално близко. Тогава щяло да стане страшно, да измират хора.

Вещичка знаеше за това и за тази дата и отдавна беше пропищяла, че иска да ходи да живее на друга планета. Обаче космическите кораби и пътешествията до други планети с живот все още не бяха измислени и ние можехме само да си стоим и да чакаме. И си приказвахме малко като във форум, но сега ми е трудно да го опиша пък и не си спомням.  ;D Но очаквахме фаталната дата малко изплашени.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #69 -: Февруари 15, 2010, 06:08:13 pm »
аууууууу бе Хело хахахааааааааааааа направо ме застреля с тоа сън  ;D ;D ;D  аре аз пак намесена  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #70 -: Февруари 16, 2010, 10:08:39 am »
Хахахаха изпечете вещицата на кладатааааа ... и туко виж Луната се отдалечила  ;D

И аз съм сънувал нещо подобно и то преди 4-5 години,как Луната се приближава към Земята и се разчупва на парчета,които почват да падат към нас...

А всякакви природни катаклизми в стила 2012 си сънувам нон стоп,но вече не им и обръщам особено внимание,не че не са вероятно бъдеще,но май повечето идва от колективното подсъзнание с намиращите се там колективни страхове;или просто астралният свят бъка с такава информация излъчвана от съзнанието на много хора.

Дори днес сънувах нещо странно-до нас тази част със солниците беше нещо като изпепелена и заравнена  :unsure:,имаше в началото само едно огромно дърво с домати на него-много червени  ;D ,а под него имаше 2 преобърнати камиона-абе какви ли не лудории вече не съм виждал  ;D

*

Veselin

« Отговор #71 -: Февруари 19, 2010, 09:43:26 pm »
Само аз ли не сънувам никакви катаклизми бе, хора?  :o А като гледам почти всички останали във форуми се изредихте със сънища на природни бедствия.

« Отговор #72 -: Март 13, 2010, 09:57:22 pm »
Веселине аз също не сънувам катаклизми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Март 13, 2010, 10:55:01 pm »
И аз не сънувам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Orion

• 28
« Отговор #74 -: Април 01, 2010, 10:37:37 am »
Сънищата ни са вследствие на моментната ни емоционалност и на психическото ни състояние. И аз не сънувам апокалиптични сънища.

*

Divna

« Отговор #75 -: Април 01, 2010, 05:01:05 pm »
Сънищата ни са вследствие на моментната ни емоционалност и на психическото ни състояние. И аз не сънувам апокалиптични сънища.

Подкрепям становището ти!

*

Divna

« Отговор #76 -: Април 14, 2010, 02:41:15 am »
Снощи и аз сънувах като вашите глупости. Сънувах, че някак по естествен начин ставали разни промени със Земята и тя се приближава към Луната. И скоро щял да настъпи момент и то на точно определена дата, когато Луната и Земята ще бъдат максимално близко. Тогава щяло да стане страшно, да измират хора.

Вещичка знаеше за това и за тази дата и отдавна беше пропищяла, че иска да ходи да живее на друга планета. Обаче космическите кораби и пътешествията до други планети с живот все още не бяха измислени и ние можехме само да си стоим и да чакаме. И си приказвахме малко като във форум, но сега ми е трудно да го опиша пък и не си спомням.  ;D Но очаквахме фаталната дата малко изплашени.

Преди няколко дни гледах един филм "Impact", който е много близък до твоя сън. В него, един огромен астероид се блъсна в Луната и с това причини изместване на орбитата. От големия процеп, който се получи, Луната промени масата си и с всеки изминат ден започна да се приближава до Земята. Получи се един магнетизъм /лунно притегляне/.
На кратко, очакваше се Луната да направи сблъсък със Земята.

« Отговор #77 -: Април 18, 2010, 10:06:12 am »
От всички сънища споделени в темата мога да направя филм трилогия за апокалипсиса на планетата  :unsure: Аз лично не съм имала апокалиптични сънища, при мен сънищата са доста шантави, понякога предсказателни за жалост...

Преди година някъде сънувах много често големи морски вълни, бях на плажа и те заливаха, заливаха, заливаха... на мен нищо ми нямаше и изведнъж водата се отдръпва и аз се оказвам в София в моя квартал на футболното игрище пред блока, а водата е станала на локвичка  ;D

А пък снощи се борех с някакви големи пилета, беше много забавно  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #78 -: Май 19, 2010, 11:28:36 am »
Няма да има апокалипсис. Не знам защо бъларите винаги сме песимисти? Трябва да гледаме хубавите неща. Аз пък предвиждам, че до година-две България ще си стъпи на краката. България от 2013 ще прилича повече на България от 2003 от колкото на сегашната България.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #79 -: Май 19, 2010, 12:52:42 pm »
Няма да има апокалипсис. Не знам защо бъларите винаги сме песимисти? Трябва да гледаме хубавите неща. Аз пък предвиждам, че до година-две България ще си стъпи на краката. България от 2013 ще прилича повече на България от 2003 от колкото на сегашната България.

ейй,най-накрая някой да мисли като мен! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците