Искам да споделя с вас много важен за мен сън.Като се има пред вид,че много рядко помня сънища,сънувах следното.Разхождах се някъде в района на Рилския манастир, който познавам добре от екскурзии.В една клисура пред мен ненадейно се появи някъкъв стар човек.Беше облечен с дрехи ,които не са съвременни.Нямам представа откъде изникна.Стреснах се.Без да каже нищо ,с тоягата ,която носеше в ръка,ми посочи един голям камък.Приближих се до него и на камъка видях издълбана карта.Този непознат ми каза ,че това е картата на България в края на 2013г.Но не с думи ,а някак си с мислите си или по друг начин ,незная как.После вдигна тоягата си над главата и нещо направи като знак с нея.Каза ми с мисъл:потърси другите,които знаят това. Събудих и веднага надрасках спомена за картата на лист.Интересно ,че не мога да определя в какъв час на деня се случи всичко това.Не беше нито ден ,нито нощ,по скоро сумрак.Картата е при мен ,но не знам какво значи.Ако някой ,знае нещо по въпроса ,нека ми пише на лични съобщения.