Здравей Гост

карта 2013

• 83 Отговора
  • 23086 Прегледи
Re:карта 2013
« Отговор #40 -: Февруари 05, 2010, 06:46:47 pm »
Е, поне за себе си имам предчувствие, че ще оцелея. Обикновено тези, които ще загинат, имат сънища с катаклизми, а аз такива нямам. Пък и ако ще загивам, най-малкото в наталната ми карта щеше да е отбелязано това, а съм питал много вещи астролози досега и всички те са ми казвали за мен, че със сигурност ще съм жив и след 2012-а и че ще продължа да бъда на планетата Земя.  ;D
Искам да ти кажа ,че при глобални катаклизми,като земетръси ,наводнения ,изригване на вулкани,не важат хороскопите на хората в засегнатата местност.всичко се нулира.Възможно е в хороскопа ти наистина да има данни да живееш мног по дълго от 2012,и това да се потвърди от астролози ,умеещи да тулкуват картите ,както са чели в книгите.Но ,които са наистина добри тълкуватели ,в най добрия случай ще кажат \"не знам\".Обикновенните астролози ,търсещи изява и възхита в очите на дилетант или по слаб астролог ,ще кажат точното тълкувание както е според книгите .може и да знаят за зануляването при бедствия ,но може и да не искта да споменават,по съвсем ясни причини.според мен е трудно да се каже кой ще остане  жив.наистина е изключително трудно това.може би само някои просветлени Учители могат да кажат конкретно-ти живеш ,а ти не.Ако искаш да знаеш това ,по хубаво направи едно пътуване и се срещни с свят човек и него питай.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #41 -: Февруари 05, 2010, 06:49:10 pm »
Не съм и очаквал друго.  ;D Това е тоооолкова типично за рибките.  :72:

Днеска,съвсем случайно ми изпадна една известна мисъл-поговорка,като сме захванали така и така Рибките  :P

В най-чистите води, риба няма!   :rolleyes:
 Това е абсолютно верно!не само риби,но и никакви живи организми няма,няма живот въобще!това е изключително точно казано!

:72:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #42 -: Февруари 05, 2010, 06:56:23 pm »
Тоя мой познат ,обаче така и не разбра как става номера с трайното банване.

Безсмислено да се опитваш да промениш съдбата, която съм ти отредил.  :rolleyes:

« Отговор #43 -: Февруари 05, 2010, 07:05:39 pm »
Тоя мой познат ,обаче така и не разбра как става номера с трайното банване.

Безсмислено да се опитваш да промениш съдбата, която съм ти отредил.  :rolleyes:

А каква е съдбата ,която си отредил и на кого си я отредил.Хаиде да видим какво ще отговориш смислено и логично.....

*

Veselin

« Отговор #44 -: Февруари 05, 2010, 08:40:06 pm »
Ха-ха! Зануляване на събития!  ;D
Ти си голям ОПТИМИСТ, Хермес, да знаеш!  ;D ;D ;D
Значи според теб астрологията не важи. В такъв случай защо пък да не кажем, че и човешкият живот няма абсолютно никакъв смисъл и че ние сме тук на Земята просто за да си клатим краката.  :29:
Естествено, че ще се срещна със свят човек, отдавна търся връзка с такъв човек.
А ти да не би случайно да си от Великите Просветени?  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #45 -: Февруари 05, 2010, 08:47:19 pm »
че ние сме тук на Земята просто за да си клатим краката.  :29:

що бе  :o  ти за кво си тука  :57:   щот аз си клатя краката само  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #46 -: Февруари 05, 2010, 09:05:17 pm »
Ха-ха! Зануляване на събития!  ;D
Ти си голям ОПТИМИСТ, Хермес, да знаеш!  ;D ;D ;D
Значи според теб астрологията не важи. В такъв случай защо пък да не кажем, че и човешкият живот няма абсолютно никакъв смисъл и че ние сме тук на Земята просто за да си клатим краката.  :29:
Естествено, че ще се срещна със свят човек, отдавна търся връзка с такъв човек.
А ти да не би случайно да си от Великите Просветени?  :rolleyes:
Не бе  мой човек, кви посветени приказваш ,сложил съм тоя ник и картинка ,че много обичам жълтото и буквата Х.Само затва е ,ше знаеш....
Астрологията има смисъл разбира се ,но като всяка наука за един относителен свят ,тя също е относителна наука.Т.е. има изключения.обърнах ти внимание на едно от тях.Не е много прието да се казва това ,но всички астролози -практици,от Раймонд Люл,и Никола Фламел,,та през Мишел дьо Нострадам и до днешните майстори на изток и запад,знаят отлично това.Просто от етична гледна точка не е прието да се споменава ,точно заради такива образи като теб,които биха се сепнали от една такава истина.ако искаш да знаеш дали ще умреш през 2012 ,за най сигурно ти казах кой да питаш.Просто приготви едно 2000 евра и отпътувай на изток,да не ти давам мнения кого да търсиш,като гледам пращиш от яснота за тва.Пък ако са ти кът парите или липсват  съвсем качи се нависоко нейде и гледай сеири

*

Veselin

« Отговор #47 -: Февруари 05, 2010, 09:21:03 pm »
Не бе  мой човек, кви посветени приказваш ,сложил съм тоя ник и картинка ,че много обичам жълтото и буквата Х.Само затва е ,ше знаеш....
Ееее, ти не разбра ли, че просто се избъзиках с това?  ;D
Колкото до 2012-а, хич не ми пука дали ще умра тогава, живота си отдавна съм го прежалил. Както казват повечето Учители, човек не трябва да идеализира нищо в този живот, включително и самия живот.

*

crazy_666_999

« Отговор #48 -: Февруари 05, 2010, 11:17:57 pm »
Ей мойто градче ще е до морето..хихи..ще вдигна цената на апартамента ;D ;D ;D

*

DDDDD

• 11
« Отговор #49 -: Февруари 07, 2010, 07:36:13 pm »
Интересна карта, и аз често съм сънувал огромни вълни от черно море от които бягам. Живея на 500 м от морето. Преди години сънувах как вълни помитат един огромен хотел,които тогава не съществуваше и го построиха по късно(в момента съществува).

Въпроса ми е друг,някой да е сънувал как изглежда потъналия Атлантида?))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Февруари 07, 2010, 08:30:48 pm »
Веднъж имах такъв сън, може да е било и Атлантида, но беше изцяло под вода, в дълбините на океана...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #51 -: Февруари 07, 2010, 09:07:34 pm »
аз също съм сънувала потънал град :blink:но незнам дали е Атлантида..сънувах че пувам под водата и разглеждам града и повечето сгради са запазени така беше в съня ми както са били на повърхноста сякаш са били заляти от вода,и  в съня ми както разглеждах се уплаших защото видях друго същество срещу мен???и се събудих и се мъча да си спомня какво точно в ;)идях в съня си??

« Отговор #52 -: Февруари 07, 2010, 10:38:37 pm »
Хермес, много ми е интересно чисто технически, как успя да обработиш картата на България, така че да се получи тази картинка?
Погледнах профила ти, не разбрах мъж ли си или жена..

*

mlm

« Отговор #53 -: Февруари 07, 2010, 10:54:23 pm »
Хермес, много ми е интересно чисто технически, как успя да обработиш картата на България, така че да се получи тази картинка?

Photoshop или някакъв друг графичен редактор. На този сайт може онлайн да си обработваш картинки: http://www.pixlr.com/app/

Без да искам да създавам излишна паника сред населението, ма само да ви информирам, че мъжа ми дет изобщо не вярва в подобни сценарии за 2012, снощи сънува края на света ..  :-\  Каза, че било вечер и имало страхотен вятър, който изтръгвал дърветата направо от корените ..   Тъй че носете си новите дрехи ..  ;D

*

Veselin

« Отговор #54 -: Февруари 08, 2010, 08:32:45 am »
Според мен Хермес чисто и просто си е измислил съня и картата. Да не мислите, че пророците ще дойдат точно в този форум  :P ;D

*

mlm

« Отговор #55 -: Февруари 08, 2010, 09:05:22 am »
Според мен Хермес чисто и просто си е измислил съня и картата. Да не мислите, че пророците ще дойдат точно в този форум  :P ;D

ма защо му е да го прави?!    :rolleyes:

*

Veselin

« Отговор #56 -: Февруари 08, 2010, 09:13:35 am »
Ами за да е по-оригинален и да привлече вниманието на другите върху себе си.

*

mlm

« Отговор #57 -: Февруари 08, 2010, 09:38:44 am »
Ами за да е по-оригинален и да привлече вниманието на другите върху себе си.

И защо му е да привлича вниманието на другите върху себе си?!  ;D  Според мен той седи над тези неща ..  :-\

« Отговор #58 -: Февруари 08, 2010, 10:38:12 pm »
Бай Веселине,нека да допуснем ,че твърдението ти е верно.Щом като е верно,тогава ,аз съм един идиот и лъжец ,а освен това съм и смания за величие ,и искам всички да ми обръщат внимание.Дотук добре.но ти байно,не беше ли оня дето като последствие  от твърденията на идиота хермес трисмегист и спора си с него за зануляването на хороскопите,не отвори ли ти тема нова точно от това?Е сега ми кажи,кой е по голям идиот и глупак,оня който създава една измама или оня който го следва.?Кажи сега кой е глупака ,в действителност.
  Ти от много програмиране си избръмчал и ти се привиждат такива неща ,каквито искат да успокоят изтерзания ти ум.Много поздрави от Манча./от Вражалец/

*

Veselin

« Отговор #59 -: Февруари 09, 2010, 11:34:44 am »
Съжалявам, Хермес, за обидите и нападките, в случая хич не помислих и реагирах много прибързано.  :( Вината е изцяло моя, взимам си думите назад! Все пак това е истината и не ме е срам да си я призная.