Здравей Гост

Сън от предишен живот?!

• 25 Отговора
  • 10479 Прегледи
*

Veselin

Сън от предишен живот?!
« -: Февруари 01, 2010, 11:47:11 am »
До преди 5-6 години много често сънувах как съм на един кораб сред морето (пък може и океан да е било) и как стоя в една каюта (всъщност в съня си не можех да видя лицето си, но знаех че съм аз), до мен има един висок шкаф, изведнъж в морето се надига буря и шкафът пада върху мен. И се събуждах след това. Подробности не помня от съня си, но ми е интересно възможно ли е това да се е случило в предишен живот?

*

iris_n

• *
  • 208
Re:Сън от предишен живот?!
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2010, 06:00:33 pm »
А аз като малка сънувах в продължение на години, че падам от терасата на моя блок. И това всяка нощ...Може да е било от безкрайните предупреждения на майка ми никога да не се надвесвам над терасата и това толкова силно да е залегнало в съзнанието ми, че съм започнала да сънувам кошмари! И до ден днешен имам огромен страх от големи височини и избягвам да се кача дори и на стол!

*

mlm

« Отговор #2 -: Февруари 03, 2010, 10:22:24 am »
.. но ми е интересно възможно ли е това да се е случило в предишен живот?

.. аз мисля, че трябва да се довериш на вътрешното си усещане .. едва ли някой от нас може да знае по-добре от теб самия ..  ;)

*

Veselin

« Отговор #3 -: Февруари 05, 2010, 03:03:22 pm »
Ами вътрешното ми усещане ми казва, че е. Пък и преживяването в съня ми беше толкова реално, доколкото си спомням.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2010, 03:50:07 pm »
И до ден днешен имам огромен страх от големи височини и избягвам да се кача дори и на стол!

Ужаааааст!  :o :o :o

« Отговор #5 -: Март 06, 2010, 08:58:05 pm »
Веселине разбира се че е възможно да е сън от твой минал живот,ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова.

*

Veselin

« Отговор #6 -: Март 13, 2010, 06:52:08 pm »
Ами, Марушке, аз вече разбрах, че наистина това е било сън от мой предишен живот, даже си спомних и по-подробно случката, само че не ми се разказва, защото тогава е настъпила моята смърт в онзи предишен живот.  :-X

« Отговор #7 -: Март 13, 2010, 09:39:06 pm »
Ами, Марушке, аз вече разбрах, че наистина това е било сън от мой предишен живот, даже си спомних и по-подробно случката, само че не ми се разказва, защото тогава е настъпила моята смърт в онзи предишен живот.  :-X
Ако искаш да питам моят духовен учител Иеова,но само ако вярваш в прераждания-
та. Никого не насилвам. Винаги това допълвам.

*

Veselin

« Отговор #8 -: Март 14, 2010, 07:53:37 am »
Ами добре, попитай го.
Разбира се, че вярвам в преражданията.  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #9 -: Март 14, 2010, 03:10:49 pm »
Имала съм поне 2 пъти среща с минал живот на сън. Единият беше свързан със семейството ми и знам защо е трябвало да сме заедно. И понеже наблюдавах тези неща, това,което се е случило тогава, се повтори на почти същата възраст, на която бях, само че с благоприятен финал.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #10 -: Март 24, 2010, 05:33:13 pm »
Ами добре, попитай го.
Разбира се, че вярвам в преражданията.  :blink:
Добре ще попитам тогава моят духовен учител Иеова. Но как искате във форума ли на все
ослушание или ако не искате тук,пишете ми на имейла. Ще чакам отговора.

« Отговор #11 -: Април 26, 2010, 09:54:01 pm »
Веселине, попитах те дали да пиша на всеослушание за миналите ти животи тук във форума?
Ти сигурно в някой друг форум пишеш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Април 27, 2010, 12:56:35 am »
Марушка, Веселин си е изтрил профила като гледам.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #13 -: Април 28, 2010, 10:44:55 pm »
Марушка, Веселин си е изтрил профила като гледам.  :blink:

Той сигурно се подвизава в друг форум. ;D

« Отговор #14 -: Февруари 08, 2011, 05:58:52 am »
Имала съм поне 2 пъти среща с минал живот на сън. Единият беше свързан със семейството ми и знам защо е трябвало да сме заедно. И понеже наблюдавах тези неща, това,което се е случило тогава, се повтори на почти същата възраст, на която бях, само че с благоприятен финал.

А от къде сте сигурни,че сънувате нещо от минал живот,смисъл това го осъзнавате докато сънувате или...?

« Отговор #15 -: Февруари 18, 2011, 08:17:04 am »
Имам само два съня, за които може да се подозира, че са от предишни животи, а може и да не са.  И двата са от други епохи.

Сънувам, че съм на каменен площад с нещо като ротонда с гръцки колони в средата, наоколо няма жив човек. Мястото е определено като  древен Рим или Гърция. Този сън се е повтарял поне три пъти. Просто насън си ходех на това безлюдно и изоставено място отвреме навреме.

Другият е старовремешен кораб с платна. Имаше голяма буря и аз изпаднах откъм носа на кораба. Един приятел, човек важен в миналото ми, в този сън ми беше брат и не се опита да ме спаси. Просто ме гледаше как изпадам във водата.

Марушка, ако имаш обяснение, нямам против да го пишеш тук във форума.

*

tanina80

« Отговор #16 -: Февруари 18, 2011, 04:30:34 pm »
Марушка, ако имаш обяснение, нямам против да го пишеш тук във форума.
Марушка както си прецениш. За нас е по-лесно, ако пишеш във форума, но в крайна сметка ти си преценяш.

Така като се разговорихте за сънища от минали животи ... като бях малка сънувах, че летя между две стаи, че съм в някакъв коридор, сънувах, че съм дух и летя, но не навън, а в този коридор, а то си беше нормален коридор ... къща като къща, стая като стая (не някакъв коридор към отвъдното или пък нещо друго измислено). Даже май като се замисля, беше коридор на някакво училище. Чувствах се страхотно.

Вторият ми сън от този период - сънувах го в къщата на баба, на село .... Сънувах, че ставам да отида до тоалетната (тя е такава външна, отзаде двора) и на връщане се видях ... незнам вече, в момента не помня точно какво беше, но помня, че бях много стара и косата ми беше бяла ...

*

tanina80

« Отговор #17 -: Февруари 18, 2011, 04:31:19 pm »
И до ден днешен имам огромен страх от големи височини и избягвам да се кача дори и на стол!
Ужаааааст!  :o :o :o
Какво стана душко? Кое е толкова ужасТно?

« Отговор #18 -: Юли 23, 2011, 08:01:54 am »
А аз като малка сънувах в продължение на години, че падам от терасата на моя блок. И това всяка нощ...Може да е било от безкрайните предупреждения на майка ми никога да не се надвесвам над терасата и това толкова силно да е залегнало в съзнанието ми, че съм започнала да сънувам кошмари! И до ден днешен имам огромен страх от големи височини и избягвам да се кача дори и на стол!
и аз също сънувах, че падам от терасата, но на къщата в която съм израснала... И това беше в продължение на няколко години, всяка вечер. Наскоро започнах да го сънувам отново... Направо не иска да заспивам, будя се с писъци  :(

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #19 -: Юли 23, 2011, 06:37:41 pm »
Има ли нещо, което да те е уплашило тогава и да се е закопало дълбоко в ума ти? Някакви събития от тогава? Проблеми в семейството през него период? Фобия от високо имаш ли?