Здравей Гост

Ректификация?

• 100 Отговора
  • 15471 Прегледи
Re: Ректификация?
« Отговор #100 -: Юли 31, 2013, 07:20:31 pm »
Благодаря, че се отзовавате и сте съпричастни с проблема ми! Наистина за мен това е важно, понеже забелязвам, че голяма част от нещата, които виждам в хороскопа си и са от типа "трябва да се случи", някак си се разминавам с тях.

...стискай зъби и това е....  :'(
"най-тъмно е именно преди да изгрее слънцето"

виждал съм картата ти в Зодиак
връзката ти с бабата е описана от Нептун в 4-ти ...
а ако не се лъжа в момента лунните възли минават през наталния ти Плутон

сам си отговори за другите две другарчета, които са в 3-ти... Уран и Сатурн
...в 3-ти дом те получават много силен заряд по скалата на Гоклен...
...а в 4-ти са с възможно най-големия минус (т.е. дълго се потиска нещо преди да се прояви)...
и веднага го съпоставям с времето от рождения ти ден чаак до сега :'(

...Уран в 3... в мъжка карта  - проблеми в средното образование (може да си сменял даскало)
...Сатурн в 4-ти....военна дисциплина!
...асцендента също ти е огромен ключ... миролюбив ли си; комформист ли си - Везни...
.. или си хигиеничен; подреден; чистофайник; дребнав; критикар - Дева ??

п.п. просто има планети които не можеш да ги сбъркаш в дом...
....също така ако Уран е 4-ти ще ти дава чести "факсове" за преоформяне(а защо не и смяна) на жилището...

Скалата на Гоклен е нещо, с което не съм запознат до този момент. За Уран в 3-ти дом - не съм имал проблеми със средното си образование, дори вземах стипендия. Не съм сменял средното си училище никога. Откъм асцендент, бих се заклел, че е везни. Някак си не откривам у себе си черти, сходни с девите. Жилището си не съм сменял (местоживеенето само и то по време на почти двугодишния ми престой извън България).

Торнкуист, Раху е прав-асцендентът е много специално нещо, толкова колкото слънце и луна...
чети за асцендентите и виж кое отговаря на теб...всеки 2 съседни са толкова противоположни, ще набележиш нещо, после дай да разискваме, например... :blink: в общината в Русе, тоест в родилния е имало наводнение и така са унищожени архивите от онези години, не те лъжат, и аз удрям на камък за тези години...
ликът от никът ти чий е -на твое произведение, автопортрет...?
нещата ти са пропити с уран-плутон-картините...? :blink: интересно е, съвременно...
Асцендентът везни се свързва с изкуство, също и венера в риби в критичен градус в 7 дом...четох те...за връзките...венера е в с квадрат с уран и сатурн...венера в риби много идеализира, опоетизира и се раздава....иначе светилата ти са яко аспектирани от плутон...дълбочина, но и проблеми да се изразиш, докато не си минеш собствените трансформации, и -много не споделяш...
мисля,че дева по-малко ще отговаря на рисуването, с управител меркурий в овен...не се връзва...
никът ти има мекотата на везните, харесал си тоя облик, за да го сложиш за твое мото... :blink:

Лицето от аватара е моето, да. Изображението е мое дело. Съгласен съм с теб, по отношение да везнишките черти, не откривам нищо у себе си, което би могло да ме свърже с девите.

Торнкуист, транзитния Плутон в съвпад с една от осите в хороскопа винаги носи някви големи промени, а когато е с ИС - независимо дали е транзитен или прогресивен, или натален Плутон в съвпад с прогресивно ИС - край на нещо, обикновено смърт в родата. Ако вземем това за показател, излиза, че трябва да си роден около 18.09, 18.10 часа...Планети в 9-ти дом, особено лични, винаги говорят за пътешествия /въображаеми или не/. Но съм забелязала, че Марс в 9-ти дом, а и някъде бях чела, че дава връзка с тежко-товарни превозни средства. Ако си работил в чужбина и е свързано с кораби, самолети и ТИР-ове, считай че имаш 9-то домен Марс. А и към посочените дати /моите съболезнования за починалите ти дядо и баба, мир на душите им/ имаш ингрес на транзитни Луна и Слънце в 8-ми дом, който пък е домът на ражданията, на смъртта и наследствата, най-общо взето. Но за по-голяма прецизност, трябва да се засекат и примарните дирекции, а аз нямам подобна програма, както и соларната ти карта и прогресивната...В случая излиза, че си асцедент Везни, и понеже Марса ти е най-издигнатата планета, вероятно имаш някакво Марсово излъчване, въпреки Венериния асцедент....
П.С. - не го взимай за чиста монета, всичко това дето съм писала, просто си направи статистика.

В чужбина работих най-вече в сферата на компютрите. С тирове и други превозни средства никога не съм се занимавал, понеже нямам дори шофьорска книжка :P . Относно соларната и прогресивната ми карти мисля, че около рождения ми ден ги постнах тук във форума. Ако трябва, ще ги направя отново и ще ги постна.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.