Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50383 Прегледи
Re: ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #280 -: Декември 16, 2012, 10:07:48 pm »
И аз ще се радвам,ако някой сподели.При мен предстои съвпад с нат.Слънце,но чак на 15*.В момента е в съвпад с МЦ и Юпитер У6,очаквах някакви промени в работата,но засега нищо.Като тръгне директен ще повтори и секстила с нат.Луна У1 в 7-ми. да видим  :blink:

Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #281 -: Юни 07, 2013, 05:19:46 pm »
Много, много се радвам от влизането на Уран и Юпитер в Овен, защото това ще е в моя 9ти дом  - очквам пътувания в чужбина по въздух :))
Изобюо 9ти дом е супер!
Малко се притесних от тригона на транзитен Юпитер към АСЦ, влизайки в 9ти - но се надявам да не напълнея, защото при всички аспекти на Юпитер към АСЦ досега съм отслабвала, дори и при напрегнатите.  :-\

9-ти дом е другия късметлийски дом след 5-ти.
освен пътуванията има и други проявления ,едно от които е пътуването и разширението в света на астрологията и езотериката.
реалните пътувания ще бъдат към далечни дестинаций и екзотични места в съчетание с други в които има религия ,философия .

Тр.Уран е вече на К9 в радикса ми.Само,че с ретро периода пак,и за последно,ще се върне в 8дом.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #282 -: Юни 07, 2013, 05:20:55 pm »
MoonLight, а как ти се отрази транзита на Уран през 8 дом?

« Отговор #283 -: Юни 07, 2013, 06:18:46 pm »
MoonLight, а как ти се отрази транзита на Уран през 8 дом?

Отрази се най-вече финансово на партньора. ;D -имаше неочаквани приходи.През този период често работеше допълнително.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #284 -: Юни 07, 2013, 06:22:45 pm »
Добре, че са били приходи.  :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #285 -: Юни 07, 2013, 08:48:24 pm »
При мен Уран е в опозиция на наталната Венера и в квадрат с наталната Луна и мога да кажа, че има нещо в насока любов. Вероятно квадратурите и опозициите, отколкото съвпадите и хармоничните аспекти, са по-силно действащи, предполагам.
Не очаквай нещо предварително от Уран в дадено време. По-скоро ще те изненада съвсем неочаквано някой ден.  :blink:
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 09:27:27 pm от Veselin »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #286 -: Юни 08, 2013, 09:25:04 am »
Уран е на 1 градус от Луната ми в 8ми и с тригон към нат Уран у6 в 4ти дом. Луна у11, повече от всякога искам да напусна работа и да си работя когато и каквото си искам!! ДАЙ БОЖЕЕЕ!!!!  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #287 -: Юни 08, 2013, 09:39:31 am »
Уран е на 1 градус от Луната ми в 8ми и с тригон към нат Уран у6 в 4ти дом. Луна у11, повече от всякога искам да напусна работа и да си работя когато и каквото си искам!! ДАЙ БОЖЕЕЕ!!!!  ;D

А какво искаш? ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #288 -: Юни 08, 2013, 09:45:40 am »
Искам да работя от нас, когато аз преценя, да нямам шефове и колеги, да печеля достатъчно за да живея нормално и да ми е кеф,  ;D
Ето, вчера примерно, приятеля ми ме накара да качвам в сайтове едни обяви, много ми беше яко да се занимавам. Правих го докато съм на работа и предпочитах това, от колкото да слушам как управителя ми ми вика като истерик по телефона. Може би търговия по интернет, не знам и аз точно. Абе човек като е свободен и винаги ще е благоразположен да прави много неща, а не да го действат против волята му.
« Последна редакция: Юни 08, 2013, 09:50:29 am от ini »

« Отговор #289 -: Юни 08, 2013, 05:06:13 pm »
 :blink:Благодаря много sunnily  за вниманието.
В интерес на истината харесвам Урановата енергия...свобода,независимост,но и бунтарското...Има някакво вътрешно напрежение в мен,и като,че ли само чакам да се появи някаква възможност за нещо вълнуващо ,за да избухна...УФФФФФФФФФФФФ омръзна ми скуката и еднообразието ...и на работа,и сред "приятелския" кръг...ИСКАМ НОВИ И ВЪЛНУВАЩИ НЕЩА,искам да ЖИВНА.ДАНО Уран ми помогне...хахаха. ;D
« Последна редакция: Юни 08, 2013, 05:13:39 pm от venera1978 »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #290 -: Юни 09, 2013, 03:09:43 pm »
Бихте ли ми казали,как може да се прояви следния аспект.В картата на мъж,не се знае час на раждане.

Транзитен уран съвпад нат.юпитер.
От своя страна нат юпитер е в тригон натално със слънце,меркурий и нептун.Значи тр уран ще направи тригон и с тях.
Лошото е,че не знаем час на раждане ,за да разберем,планетите кои домове управляват :-[

« Отговор #291 -: Юли 17, 2013, 09:53:12 am »
Бихте ли ми казали,как може да се прояви следния аспект.В картата на мъж,не се знае час на раждане.

Транзитен уран съвпад нат.юпитер.
От своя страна нат юпитер е в тригон натално със слънце,меркурий и нептун.Значи тр уран ще направи тригон и с тях.
Лошото е,че не знаем час на раждане ,за да разберем,планетите кои домове управляват :-[

Цитат
Уран - Юпитер

Квадрат, опозиция – прекален оптимизъм, непрактичност, нетърпеливост и липса на здрав смисъл, добра организация и дисциплина.
Възможни са авантюристични действия, стремеж към пътешествия и приключения. Често се среща увличането в невъзможни идеи за забогатяване или рисковани действия и влагане на пари. При такъв транзит може да се фалира паради нереалистични представи и необмислени действия.

При тригон, секстил и съвпад са възможни неочаквани придобивки от финансово естество по различен начин – бизнес, късмет, наследство.
Дава се по–голяма възможност за пътуване в чужбина. При хората, които се занимават с наука и изследвания се прави съществен напредък. Реформите и промените при такъв транзит са желателни и водят до прогрес. Неочаквано щастие, късмет също могат да помогнат да се осъществи план, мечта, идея. Дават се възможности за духовно израстване и възход.

http://pims.ucoz.net/dir/36-1-0-74

« Отговор #292 -: Декември 10, 2013, 09:04:21 am »
Цитат
-17 юли до 17 декември 2013
вижда се края на ретро периода на тр.Уран. :rolleyes:

« Отговор #293 -: Декември 10, 2013, 01:26:43 pm »
 ;DХайде бе "хаймана"...къде си отишъл пак на 8 гр. Овен,ретро... :rolleyes:и аз се чудя защо нищо не се случва на любовния фронт...някоя така внезапна "любов от пръв поглед"...която си ми е слабост.......Венерка ми е 15 гр. Овен и чака ли чака милата тоя хубостник да се появи... :-\ ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #294 -: Декември 10, 2013, 01:36:53 pm »
Ти Уран ли чакаш за бързо онождане ;DАз бих внимавала да не  направи скоро тройка с Плутон :P

« Отговор #295 -: Декември 11, 2013, 07:14:54 am »
.Венерка ми е 15 гр. Овен и чака ли чака милата тоя хубостник да се появи... :-\ ;D

А при мен Юпитер,който е на 16гр.овен,очаква тр.Уран. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #296 -: Декември 11, 2013, 11:55:05 am »
;DХайде бе "хаймана"...къде си отишъл пак на 8 гр. Овен,ретро... :rolleyes:и аз се чудя защо нищо не се случва на любовния фронт...някоя така внезапна "любов от пръв поглед"...която си ми е слабост.......Венерка ми е 15 гр. Овен и чака ли чака милата тоя хубостник да се появи... :-\ ;D

Догодина ще е на 15ти градус, после да пишеш появИл ли се е някой, че и аз имам венера в овен, трета декада.

При мен уран ще направи тригон с асцедента :rolleyes:

« Отговор #297 -: Декември 11, 2013, 12:19:49 pm »
Аз имам Луна на 13-ти градус в Овен и след това Меркурий на 18-ти градус. И двете планети управляват 9-тия ми дом.

Притесняват ме и то много и двата съвпада, при които ще се задейства и наталната опозиция към Плутон. Ако можех да изтрия някоя планета от картата си, това със сигурност щеше да е Уран. Много деструктивен и непредсказуем, ужасно несигурен. Аз работя добре със Сатурнови енергии където има структура, планиране, сериозност и отговорност. Уран не носи нищо позитивно, нито пък трайно и стойностно.

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #298 -: Декември 11, 2013, 12:22:51 pm »
Еее не е така, аз при съвпад на уран с натално слънце родих дъщеря си :blink:

Правилно ли разбирам, че при теб уран ще задейства опозицията на тези планети с плутон, като по същото време ще имаш и квадратура плутон - плутон? Т.е тр. плутон ще направи тао квадратура с наталната ти опозиция

« Отговор #299 -: Декември 11, 2013, 12:31:37 pm »
Еее не е така, аз при съвпад на уран с натално слънце родих дъщеря си :blink:

Правилно ли разбирам, че при теб уран ще задейства опозицията на тези планети с плутон, като по същото време ще имаш и квадратура плутон - плутон? Т.е тр. плутон ще направи тао квадратура с наталната ти опозиция

Да, точно така! При съвпада, Уран задейства наталната опозиция Луна/Меркурий към Плутон и същевременно тр. Плутон ще квадратира собствената си позиция :(
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!