Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50384 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #260 -: Март 22, 2012, 11:42:07 am »
Дивна това също, все пак ти е на ключово място квадратурата.
Ако нещо ти писне на шапката и чувството за емоционален баланс дигаш партакешите и се омиташ в друга къща.  :P

Имам много премествания. Последното беше преди 3 месеца.  :blink: На едно място съм се задържала най-много 2 години. Но тук при мен това е нещо нормално.

преместванията са нормално нещо при теб - Водолей на ИЦ, че и съвпад с Марс. Сигурно все бързичко ги правиш нещата.
Цитат
Не знам хора, дали е от Уран или от нещо друго, но всичко при мен в живота става много бързо, нямам време да се осъзная. Животът ми толкова бързо тече, все едно вчера съм се родила, а като се обърна назад то толкова много събития. Цветен живот, няма време за скука, ама аз така си харесвам.

знаеш ли от къде идва това  ;)
дай предположение, после ще дам моето мнение  ;)

Нямам идея. Случва ми се често да си гледам картата и нищо да не виждам.  :blink: Може би от СЛВ, знам ли?

а относно това - Луната в първи дом дава чести промени, непостоянство, събитийност. при теб тя прави напрегнат аспект с оста МЦ/ИЦ , а и с Марс, който е ъглов, пак на тази ос.

*

Divna

• 2478
« Отговор #261 -: Март 22, 2012, 11:52:19 am »
преместванията са нормално нещо при теб - Водолей на ИЦ, че и съвпад с Марс. Сигурно все бързичко ги правиш нещата.

Бързо, да.  :blink: Полага ми се само един платен ден в годината за преместване. Предварително трябва да си подготвя мебелите, посудата ... всичко и платения ден си го взимаш за камионите, които наемаш, за да извършат превоза. Всичко е добре организирано. Става бързо. За мен поне до сега не е имало проблеми. Марс (у6 в 4ти дом) ми помага много. Организирам и действам бързо. 

*

Divna

• 2478
« Отговор #262 -: Март 22, 2012, 12:06:22 pm »

Аз писах, че обикновено не си отнемат живота сами, обаче понякога го правят. Няма значение как ще бъде смъртта, важното е, че хората, пирнадлежащи към един определен арехтип, просто при Уранова опозиция умират. И това са Уранианци. Може да имат професия, в която участва Уран, а и целият им живот е подложен на въздействието на тази планета. Но не е задължително да са зодия или асцендент Водолей.

Та, този архетип има несъзнателно влечение към смъртта. Поне така четох. Наистина е характерно за водолей, че иска да се освободи от материалното си тяло. Аз нямам токав усещане, но си спомням, че като дете внезапно ме осени това усещане, че съм затворена в тялото си, че съм съзнание, затворено в тялото. После съм имала още такива преживявания. но извън тях, намам такова усещане. Не знам, с моя мажортно неаспектиран Уран, управител на 4-ти дом, дали ще преживея цялата Уранова опозиция.

Твоите приятели, които са умели при катастрофа по това време, живеели ли са като Уранианци?

Най-честите смъртни случаи в този период са или автомобилни катастрофи или овърдоз. И двата случая ги водят като вид самоубийство. Катастрофите (висока скорост), овърдозите (приемане на по-голямо количество опиати, което води до спиране на дишането, а от там и спиране на сърцето).

Не, не са живели като ураниянци.

*

Uran

• 6041
« Отговор #263 -: Март 22, 2012, 01:31:53 pm »

И днес съм се разписала като за последно. Нали сега ретро Марс ми квадратира нат. Сатурн в 8ми дом и ме гложди да не е да се гътна без време, че имам още много неща дето искам да наптравя преди да склопя очи.

При мен не са в квадратура, но и аз вчера се замислих колко дълго ще живея. Причината е, че човек като личност и начин на живот, несъзнателно се идентифицира с определен архетип. Например, както ви писах наскоро, архетипа на puer aeternus - вечният младеж или пък противоположният му - мадрият стар човек.

Та, този архетип, към който съм аз, често живее до около уранова опозиция. Та се замислих.

И аз като бях на около 20 г си мислих, че най-много да ги докарам до 28. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #264 -: Март 22, 2012, 09:17:26 pm »

Най-честите смъртни случаи в този период са или автомобилни катастрофи или овърдоз. И двата случая ги водят като вид самоубийство. Катастрофите (висока скорост), овърдозите (приемане на по-голямо количество опиати, което води до спиране на дишането, а от там и спиране на сърцето).

Не, не са живели като ураниянци.

Те дали имат талант, свързан с изкуство и дали са се занимавали с изкуство? Може да е само като хоби.

Само един беше артист.

« Отговор #265 -: Май 21, 2012, 12:11:17 pm »
Мислех си,че докато тр.Уран е в овен,единственият аспект,който ще образува,е съвпад Северен възел.Но сега забелязвам,че има и куинконс с Луната(У12).Уран транзитира в 8дом(У7).Характерно за тр.Уран/Луна е промяна в емоциите и отношенията с жени.Как ли ще се прояви този куинконс-какво ли приспособяване ще е необходимо? :unsure:
Ще съм ви благодарна,в случай,че решите да кажите и вашето мнение. :blink:
п.п. възможно ли е внезапна смърт(тр.Уран,8дом) да е причината за приспособяване(куинконс) на брат/сестра(3дом).

Да,ама не. ;D (имало още аспекти) Относно този транзит пак не мога да го свържа с нещо съществено. ;) От друга страна,тр.Уран като стане ретро пак ще бъде актуален,така че по-добре да не предизвиквам съдбата.
В момента на дневен ред е тр.Уран квадратура Нептун.Не знам него ли да обвиня,някой друг транзит ли,но безсънието и нервното поведение са ми станали първи приятелки. :unsure: Постоянно някой или нещо ми е крив/о. ;D Не мога реално да преценя ситуациите,в които съм;че дори и хората,с които контактувам.Как мразя транзити,в които е намесен Нептун... :33:

« Отговор #266 -: Май 24, 2012, 08:17:20 am »
Стела при мен този транзит (Уран тригон Юпитер) ми донесе немалка сума финикийски знаци и нова любов ...  ;) Така че, желая ти по-голям късмет дори от моя!
При мен тр.Уран ще направи тригон с нат.Юпи 3 пъти.Очаквах някаква страна от страна на семейството ама сега като баща ми май ще си замине няма как да стане.Сега е първия аспект.Ако ще получавам нещо по време на кой от 3 те аспекта би трябвало да е ?Предполагам нещата се финализират по време на последния аспект или при Уран никога няма  правила и последователност.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Grace

• 2257
« Отговор #267 -: Юни 22, 2012, 08:43:04 pm »
ще задейства, няма начин щом върви към Луна. при мен като мина през ДСЦ-та - нищо особено, освен, че коренно си смених прическата за години занапред  ;D чак към края на дома, когато задейства натален тригон Юп/Нептун се прояви...; общо взето, казват с Уран - очаквай неочакваното  :blink:  а и при мен не забелязах секстила с МЦ нещо да ми е дал.

« Отговор #268 -: Юни 23, 2012, 12:26:22 am »
  От доста време не следя транзити и квото там, но по принцип при мен Уран винаги носи събитийност, по простата причина, че управлява МС, СЛВ и Луна, а Луната ми е една от най-аспектираните планети...MayFlower - забелязала съм, че събития се случват след точния съвпад, аз си го тълкувам така - при сходящи аспекти, енергията носена от Уран се акумулира и в момента на точния аспект, ако е задействана и от други показатели се случват събитията, но след като тръгне да се разпада точния, тогава вече енергията му се проявява в пълна сила, започва отдаването й...и поне за мен даже не мога да асимилирам кое от какво е  :blink:

« Отговор #269 -: Юли 01, 2012, 01:35:09 pm »
Цитат
13 юли до 13 декември 2012

Уран ще е ретрограден. :blink:
В радикса ми отново ще аспектира Луната,Плутон и Нептун.

*

Uran

• 6041
« Отговор #270 -: Юли 01, 2012, 02:22:42 pm »
Пак ще опозира себе си и наталния Юпитер. :-X

« Отговор #271 -: Юли 01, 2012, 02:42:07 pm »
Чудесен период се заформя:
1. Уран квадрат Луна и Марс (У7)
2. Уран опозе Венера (У 1,8,12)
не стига това, ами има и още няколко пункта:
3. Плутон съвапд Луна и квадрат Венера
4. Сатурн съвпад АЦ
Сега, ако не се спомина, значи ще живея още 100 години  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #272 -: Юли 01, 2012, 04:26:41 pm »
4. Сатурн съвпад АЦ

А луна у10 ли е? И у на кой е сатурн?

« Отговор #273 -: Юли 01, 2012, 04:31:33 pm »
4. Сатурн съвпад АЦ

А луна у10 ли е? И у на кой е сатурн?

У на 10 е Слънце, Луна и Сатутн са съуправители съответно на 9 и 3, защото Рак и Козирог са интерсептирани знаци в тези домове.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #274 -: Юли 01, 2012, 04:32:29 pm »
А имаш ли сестра?

« Отговор #275 -: Юли 01, 2012, 04:33:07 pm »
Имам по-малък брат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #276 -: Юли 01, 2012, 04:36:17 pm »
Няма да е лесен периода, сатурн на асц не винаги е лош, уран също понякога носи неочаквани, но хубави неща, за плутон обаче не съм сигурна, че може да е само позитивен, обикновено има някакво сътресение първо

А...плануваш ли деца?

« Отговор #277 -: Юли 01, 2012, 04:40:32 pm »
Няма да е лесен периода, сатурн на асц не винаги е лош, уран също понякога носи неочаквани, но хубави неща, за плутон обаче не съм сигурна, че може да е само позитивен, обикновено има някакво сътресение първо

А...плануваш ли деца?

О, да, никак не е леко, но при мен Сатурн няма негативни аспекти в натала, освен съвада с АЦ, в момента прави и секстил с Уран (у4) и Слънце (у10), не го усещам тежко, за Уран не мога да кажа, там енергиите са ми малко непонятни, макар по натал да има тригон със Слънце. За Плутон съм съгласна, толкова дълбоки емоции (негативно обагрени), толкова вътрешни страхове... Не планувам деца, защото нямам с кого да ги планувам, обаче туко виж станало нещо неочаквано ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #278 -: Юли 01, 2012, 05:06:01 pm »
Абе ти си ходи на профилакт гинекологични прегледи, пък...ще го видиш накъде ще избие

« Отговор #279 -: Декември 16, 2012, 07:40:18 pm »
към огнените Слънца - Лъв и Стрелец,споделете някой вече преживява ли тригона на тр.Уран- към нат.Слънце,и кой домове упр. и има ли събития :rolleyes:
както и  съвпада Уран- Слънце в Овен
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...