Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50455 Прегледи
Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #180 -: Април 03, 2011, 04:21:20 am »
И аз съм така с кафето  ;D

« Отговор #181 -: Май 06, 2011, 06:43:21 am »
тр. Уран (У11) в 1 дом :soe: 3°00 нат. Слънце (У6) - посещавам онлайн хомеопатичен курс,
                                     :soe: 2°56 нат. Юпитер (У10) - какво може да очаквам, че ще получа диплом ли :rolleyes: ;D
В радикса: Уран  :kva: Слънце, :kva: Юпитер  :unsure:, :sec: Венера, :soe: Сатурн,  :soe: МС
Благодаря  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Май 06, 2011, 05:57:59 pm »
тр. Уран (У11) в 1 дом :soe: 3°00 нат. Слънце (У6) - посещавам онлайн хомеопатичен курс,
                                     :soe: 2°56 нат. Юпитер (У10) - какво може да очаквам, че ще получа диплом ли :rolleyes: ;D
В радикса: Уран  :kva: Слънце, :kva: Юпитер  :unsure:, :sec: Венера, :soe: Сатурн,  :soe: МС
Благодаря  :blink:

Не бих свързала транзита с получаване на диплом... :rolleyes:
По скоро тук ще бъде акцентира личността като нова визия , нов поглед , нестандартно поведение за учуда на околните...Внезапни пътувания...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Re: ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #183 -: Февруари 24, 2012, 04:58:29 pm »
Една приятелка скоро прекъсна връзка с един Овен или по-точно казано - "дърт пръч" с когото изобщо не я виждах да си подхожда, но тя го търпеше от съжаление. От вчера са и поникнали крила и се чувства лека и свободна. Тя е Водолей като мен и е регистрирана в  Елмаз. Хахаха!
Казва, че сайтовете за запознанства били пълни с Овни. Само като видела Овен и веднага затваряла профила. Овен не ще да види! И нейният баща е Овен, но нали знаете, че 1/дъщерите идеализират бащите си; 2/нещата се усложняват, когато придобият интимен характер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #184 -: Февруари 24, 2012, 06:33:55 pm »
УранЯ ... отначало не се разбирахме хич с него.  :rolleyes: Като цяло не бях добре настроена към идеята за внезапни промени, изненади, обичам всичко да е систематизирано, предварително планирано и колкото се може по-добре обмислено.  ;D Уран не ми дава, обаче. Още с влизането си в Овен усетих квадратурата със Слънцето. Не знам ... напоследък изпробвам много повече нови неща, отколкото преди и приех и идеята за изненадите, внезапната промяна, в повечето случаи Уран ме е изненадал хубаво, та за това, така да се каже, ми спечели доверието.  :-[ :blink: За следващите седем години, в които ще прекара в Овен ... ще докопа всяка ахаха планета от хороскопа ми ... ще се мине от квадрата на Слънцето през тригони с Юпитер, Венера, Марс, след това квадрати Уран, Нептун, Луна, Меркурий. С Уран в седми очаквам срещи с някви чатнати в главата хора и като цяло, за момента точно така става.  ;D За другите аспекти НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ОЧАКВАМ. И като цяло мисля, че това е идеята ...  ;D Сигурно съм поела и малко Овенска жизненост, затова казвам, насладете се на мига, защото с аспекти на Уран ... утре ще е друг миг и предния миг никога няма да се повтори, уникален е, но не трябва да пропускате и сегашния, защото и той така, както и всички останали мигове, виновник за които ще бъде тази планета.  ;D

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #185 -: Февруари 25, 2012, 04:24:10 pm »
При мен се получи обратния ефект.От години "днес не е като вчера" и аз съм готова рязко да сменям посоката ако се наложи.Сега тр.Уран е 90* к4/10.Не съм усетила нещо различно от обичайното,или може да не съм го осъзнавала.....
Преди година директорката на училището изведнъж смени отношението си към мен /2 г. и половина откакто е дошла и все бяхме на нож,както разбрах наскоро,доброжелателни колеги и казали преди време,че много трябва да се пази от мен,защото съм щяла да и навредя!/ .Пак по това време/миналата пролет/на сина ми му предложиха студентска бригада в Америка и трябваше да замине на 1 юни,но 20 часа преди полета го извикаха в посолството и му отказаха виза/бяха му объркали документите. Така  бригадата му се оказа ремонт в жилището/непредвиден,но поне да оползотворим времето и парите за нещо трайно/.
Началото на март пак очаквам включване,..ама да видим... :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #186 -: Март 14, 2012, 07:06:29 pm »
Мислех си,че докато тр.Уран е в овен,единственият аспект,който ще образува,е съвпад Северен възел.Но сега забелязвам,че има и куинконс с Луната(У12).Уран транзитира в 8дом(У7).Характерно за тр.Уран/Луна е промяна в емоциите и отношенията с жени.Как ли ще се прояви този куинконс-какво ли приспособяване ще е необходимо? :unsure:
Ще съм ви благодарна,в случай,че решите да кажите и вашето мнение. :blink:
п.п. възможно ли е внезапна смърт(тр.Уран,8дом) да е причината за приспособяване(куинконс) на брат/сестра(3дом).

« Отговор #187 -: Март 14, 2012, 08:23:59 pm »
на мен Уран ми е на К8 в момента- правя много по-различни контакти от моите /по мой стандарт дето са-с постоянния партньор/....когато Уран беше в III декада на риби/мой 7д/ тогава се разведох....като по учебник ми се наредиха нещата така- сега леко живнах откъм разнообразие в партньорствата, естествено без сериозно обвързване/което никак не ми е по вкуса, но пък така се случва,ей тъй-без да искам... :P/...след 10* тр.Уран ще съвпадне със Слънцето и Луната ми, опонирайки себе си -тогава пък не ми се мисли какво "партниране " ще ми се случва/пак тъй- без да искам/....и понеже всичко това е съпроводено и с квадратура на Нептуните ми- не искам да ви описвам как се чувствам....с моя съвпад на Венера и Сатурн  в натала ми.... :'(......не го обичам този Уран и това е...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #188 -: Март 14, 2012, 08:31:01 pm »
Леле, представям си след 3,5 г. какво ще ми се случи.. Тр Уран ще бъде в 9 дом (в натала У7) и ще направи 5 квадрата, 1 опозиция, 1 секстил и др... квот' било, било..  :-X
:)

« Отговор #189 -: Март 15, 2012, 09:59:04 pm »
Що пък? Аз си залагам, че ще срещнеш някоя чалната, твърдоглава Уранянка.  ;D ;D От това ще ти стане тесничко покрай квадратите.  ;D ;D

« Отговор #190 -: Март 16, 2012, 12:04:44 am »
Що пък? Аз си залагам, че ще срещнеш някоя чалната, твърдоглава Уранянка.  ;D ;D От това ще ти стане тесничко покрай квадратите.  ;D ;D
хахахаха, дано!  :P
:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #191 -: Март 16, 2012, 09:14:40 am »
Леле, представям си след 3,5 г. какво ще ми се случи.. Тр Уран ще бъде в 9 дом (в натала У7) и ще направи 5 квадрата, 1 опозиция, 1 секстил и др... квот' било, било..  :-X

Когато транзитният Уран ми беше в тригон с рожденното Слънце, започнах да се интересувам от астрология. Тогава май ми е било и в квадратура с Луната. Около това време се бях запознала и с един от зодия Водолей, с когото общуваме само по Интернет. От него научих доста интересни неща от митологията и той породи първоначалния ми интерес към астрологията.

« Отговор #192 -: Март 18, 2012, 06:08:07 pm »
Аз очаквам рязко да приперкам  ;D
Наталния Уран ми е на асц в съвпад с Марс, Сатурн и Нептун, а транзитния сега е в знака на Марс и усещам как ме обзема дейност и авантюризъм, само си търся белята. В края на 2014 - до средата на 2015 г. Уран ще ми удари овенските Луна, Юпитер и Венера и то наведнъж, защото трите планети са в съвпад, а Юпитер е на К4. Много рязко и ефектно изпляскване очаквам, така изведнъж ще ме отнесе, че около мен ще се чудят откъде им е дошло  :haha:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Март 18, 2012, 08:11:00 pm »
Мен уран ме е пуснал временно. Чак на 15-тия градус ще направи секстил с Луната ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #194 -: Март 18, 2012, 10:09:20 pm »
За мен Уран в Овен символизира нов макроцикъл от 84 години.
 Мисля че това ще запали по еди или друг начин "лампата" у  всеки един от нас,
осъзнал или не новите реалности.
 Аз изчетох целият пост, но този аспект не беше отразен и се наложи да се включа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #195 -: Март 19, 2012, 08:48:09 am »
За мен Уран в Овен символизира нов макроцикъл от 84 години.
 Мисля че това ще запали по еди или друг начин "лампата" у  всеки един от нас,
осъзнал или не новите реалности.
 Аз изчетох целият пост, но този аспект не беше отразен и се наложи да се включа.

Да, разбира се! Определено този е цикълът на Уран и той задължително се отчита в мунданната астрология. Обаче е твърде дълъг и несъизмерим със средната продължителност на човешкия живот. Затова аспектите/промените, които носи уран на отделната личност ще се случат веднъж и само веднъж в живота и никога няма да се повторят, което е характерно за трансатурновите планети.

« Отговор #196 -: Март 19, 2012, 06:01:19 pm »
Stella,
възможно ли е според теб това събитие за което писахме да предхожда едно зараждо се "галактическо утро"
и да последва бурна трансформация на ценностите, сетивата и  живота въобще?

*

Stella

• 7765
« Отговор #197 -: Март 19, 2012, 06:36:13 pm »
Stella,
възможно ли е според теб това събитие за което писахме да предхожда едно зараждо се "галактическо утро"
и да последва бурна трансформация на ценностите, сетивата и  живота въобще?

Не зная какво имаш предвид под "галактическо утро". Уран е капризен, може да не харесаме промените, които сме предизвикали под неговото въздействие. Обаче той единствен дава такава смелост, че да разчупим оковите на рутината и да погледнем какво има отвъд хоризонта. Докато сме под въздействието на Уран сме опиянени от вълнението, което той дава, така че не сме в състояние да спрем и да осмислим случващото се. След като периодът премине /най-често съвпад с планета/, следва осъзнаването. Ако това са отдавна жадувани промени и Уран само ни е подтикнал да ги осъществим - добре. Но ако промените се случват спонтанно и не сме предвидили дали изходът ще бъде благоприятен за нас, тогава може стресът да ни дойде в повече. Понякога Уран предизвиква промяна, заради самата промяна. Така, че с непредвидимия Уран може да има крачка напред, но и назад. Докато с Плутон промените са необратими, чистката под негово влияние е безмилостна, в това число и на ценности, които не ни обслужват повече и ни пречат да израстваме.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #198 -: Март 21, 2012, 02:19:34 pm »
Изключително доволно уран стъпи в 5-тия ми дом,който пък е свързан с 6-ти,а управителят на двата дома(Марс) е в 7-ми.Така че Уран ми донесе нова работа и нова любов.Повече от това здраве му кажи! :49:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #199 -: Март 21, 2012, 03:27:39 pm »
Изключително доволно уран стъпи в 5-тия ми дом,който пък е свързан с 6-ти,а управителят на двата дома(Марс) е в 7-ми.Така че Уран ми донесе нова работа и нова любов.Повече от това здраве му кажи! :49:

Няма как да не донесе промяна...Уран е планетата на промяната...мястото където ще се извърши се определя от дома през който транзитира...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците