УранЯ ... отначало не се разбирахме хич с него. :rolleyes: Като цяло не бях добре настроена към идеята за внезапни промени, изненади, обичам всичко да е систематизирано, предварително планирано и колкото се може по-добре обмислено.

Уран не ми дава, обаче. Още с влизането си в Овен усетих квадратурата със Слънцето. Не знам ... напоследък изпробвам много повече нови неща, отколкото преди и приех и идеята за изненадите, внезапната промяна, в повечето случаи Уран ме е изненадал хубаво, та за това, така да се каже, ми спечели доверието.

:blink: За следващите седем години, в които ще прекара в Овен ... ще докопа всяка ахаха планета от хороскопа ми ... ще се мине от квадрата на Слънцето през тригони с Юпитер, Венера, Марс, след това квадрати Уран, Нептун, Луна, Меркурий. С Уран в седми очаквам срещи с някви чатнати в главата хора и като цяло, за момента точно така става.

За другите аспекти НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ОЧАКВАМ. И като цяло мисля, че това е идеята ...

Сигурно съм поела и малко Овенска жизненост, затова казвам, насладете се на мига, защото с аспекти на Уран ... утре ще е друг миг и предния миг никога няма да се повтори, уникален е, но не трябва да пропускате и сегашния, защото и той така, както и всички останали мигове, виновник за които ще бъде тази планета.