Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50410 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
уран е една от планетите с "точно" време-  точен аспект=събитие
 има още малко време  ;)
Аз имам слънце на 29гр риби,сега уран е на 0гр овен,при мен нямаше събитие :-\

*

Lillie

• 30532
Да, интересно, беше аспектирано не само от Уран, а от Юпитер и Сатурн също. А пък ти управлява и Асцендента...
Някаква промяна в живота на важен за теб мъж нямаше ли поне - професионална, свързана със социалния статус?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
А може ли карта поне за малко да качиш или да обясниш къде е Слънцето, какво управлява и другите планети, че ми стана интересно.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
В 29 гр. Риби ми е мидпойнтът Венера-Марс. Уран мина през него и отново нищо не се случи, Сатурн също бе много близо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Да, интересно, беше аспектирано не само от Уран, а от Юпитер и Сатурн също. А пък ти управлява и Асцендента...
Някаква промяна в живота на важен за теб мъж нямаше ли поне - професионална, свързана със социалния статус?
Да много интересно :-\
Детето ми още не говори,но от месец го водя на занимания(логопедични).Не виждам някаква нечувана промяна при него,има промяна като грахово зърно.Не говори,но започна да рисува къща,буквата А,Т,рисува кръг,квадрат.Чакаме го да каже нещо смислено. ;D
С мъжа ми горе долу е наред.Ходи,бъхти по цял ден тежка работа.Пари малко.
С баща ми....той е възрастен,с болести,но се държи(дева),той прави всичко възможно,да ми помага за намиране на нова работа(ще пусна по нататък тема -допитване да вас за нещо).
Брат ми е във вихъра на кариерата си и нечувано влюбен(но може да загуби любовта си).
Нов мъж при мен не се е появил ;D въпреки,че сънувам разни романтични сънища(тр уран,тригон нептун).
Та...нали ви казвам,тоз уран ме е забравил и юпитер също.
Но само да добавя,на 12гр овен ми е хирона,а на 15гр меркурий...тогава вече сигурно ще се усети нещо.

*

Lillie

• 30532
Слънцето на Милки е в 9 дом, управлява АС, има опозиция с Плутон.
Интересно, както тя самата казва, и при нея нищо не се случва...
Може пък периодът да е "беден" откъм прогресии. При мен е така - прогресивната Луна в момента е в Дева, но в продължение на месеци не прави никакви мажорни аспекти, за цялата тази стагнация и неслучване мога да я обвиня и нея.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Прогресивна луна имам съвпад с нат.уран :o в момента,след 3гр е на ИС.Уран управлява 7дом.

*

Lillie

• 30532
Я виж ти  :-\. А ти по натал имаш опозиция Меркурий-Уран. Да не вземе да изгърми нещо във вас като се е запътила към ИЦ-то?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
А бе и аз се надявах да спечеля от тотото, докато Уран ми квадратира Юпитера, управител на 2 дом, но нейсе.  ;D

Обаче за Милки съвсем се заинтригувах сега, но като не й виждам положенията...а това Слънце може да преживява нещата другояче на вътрешно ниво, незнам доколко е възможно, свързвам го и с аспекта с Плутон в натала, щом има,  промяна на мисленето, ума, интерес към психологическата страна на нещата. От друга страна 9 дом се свързва и с роднините май...

Ааа видях къде е Луната по прогресия, хмм, тук не може нещо да не изскочи май, що ми се струва отново по роднинска линия, брат?!   

*

Lillie

• 30532
Вече съм й говорител.  ;D
Уран управлява ДС, намира се близо до ИЦ откъм 3 дом, гокленов. А за прогресивната Луна тя спомена, че е близо до ИЦ, преминава или тъкмо е преминала през Урана...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Ми тя нали е мълчалива Рибка, доколкото разбрах.... ;D Мерси за инфото.

*

Milkyway

• 3770
Не,не Сънрейн,много ще се радвам да погледнеш :unsure:Прогресивната луна е на 1гр от нат уран.

*

Divna

Не съм много по темата. Въпросът ми е във връзка с гокленовата зона. Нат. Нептун в близост до МЦ (разлика от 1* и някакви минутки) от към 9 дом какво проявление би трябвало да даде? Риби управляват 2ри нат. дом.

*

sunrain

• 6710
Милки, въпроса е какво ли ще видя... ;D Запазих си я за по-късно, може да я махнеш, ако искаш. Слънцето ти управлява и 2 дом забелязвам.

*

Lillie

• 30532
Нат. Нептун в близост до МЦ (разлика от 1* и някакви минутки) от към 9 дом какво проявление би трябвало да даде? Риби управляват 2ри нат. дом.

При теб проявлението е доста буквално.  :blink:
Изкарваш си прехраната с изкуство и преподаване по изкуство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Нат. Нептун в близост до МЦ (разлика от 1* и някакви минутки) от към 9 дом какво проявление би трябвало да даде? Риби управляват 2ри нат. дом.

При теб проявлението е доста буквално.  :blink:
Изкарваш си прехраната с изкуство и преподаване по изкуство.

Лили, Нептун в радикса ми е в 1 дом.
Питам за Нептун в друга карта (ти знаеш на кой).

*

sunrain

• 6710
И като каза Лили мидпойнти викам и аз да проверя и какво си открих в градуса, където ми е Юпитер в Близнаци имам мидпойнт Слънце/Хирон и сега не само Уран, но и Сатурн и Юпитер го квадратират.

*

Nebesna

Обикновено късно намират призванието си тези с издигнат Нептун на МЦ. Моята счетоводителка има Нептун в 10-ти дом и не работи нищонищо свързано с Нептун.

Обаче наскоро стана дистрибутор на магнитни бижута, в това число на бъркалки за магнитна вода и се захласна по това нещо. Каза, че била открила призванието си. Жалко, че кризата настъпи веднага сле дтова, та не можа да си развие бизнеса в тази област, а имаше големи очаквания.

*

Lillie

• 30532
Питам за Нептун в друга карта (ти знаеш на кой).

Обикновено нещо нептуново може да има в професията или в начина, по който го възприемат околните. Може и да е харизма, умение да въздейства, която способност му е вродена. Но Нептун на МС не винаги се "вижда".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Небесна, има нещо вярно в това. Особено ако Нептун е ретрограден в картата, както е в случая.
Личността обича изключително много изкуството, но това не е професията й.