За пръв и последен път ще преживея опозицията на тр. Уран с нат. Венера. Оста е 5/11. Венера е управител на 7 и 12 дом, а Уран е диспозитор на СЛВ и е управител на 4ти дом (намира се в 12). Транзитен Уран в същото време е в секстил със Сатурн, който е разположен в 8ми дом и е в точен тригон с нат. Венера.
Дайте предложения. Приемам всякакви идеи. :blink:
Напоследък се опитвам да експериментирам с транзитна решетка,но честно Divna, затруднявам се с транзита,за който питаш. 
-причина-12дом,11дом
-сфера на действие-5дом
-резултат-4дом,7дом,12дом
Може да срещнеш подходящия и да създадете семейство. :blink:
Ohhhh, този 12 дом го свързвам със скритите любови. От както съм разведена все в обвързани се влюбвам. Другите, които не са обвързани не са ми така интересни. А сещаш се, че от обвързан мъж, няма какво да очакваш. Не смея да се впускам в забранени, но сладки истории. Та наталната ми Венера, която е с единия крак в 12 дом такива номера ми играе. 
Дивна, аз нямам нищо в 12-ти дом и съм се влюбвала предимно в обвързани мъже, но любовите ми са били дългогодишни и споделени. Сега откакто съм свободна не искам обвързан мъж.
Не съм си допускала да започна история с обвързан мъж.
Но сега след години съжалявам за една от споделените ми (имаше огромно желание и от двете страни), но неизживени любови (не опитахме, за да не се нараним, а и да не нараним друг човек, който не заслужаваше - съпругата му, изключително мило създание).
През всичките тези години обаче мислим много един за друг.
Аз не съм сама, но не обичам и не съжителствам с мъжа, с когото съм от повече от една година. Той не е семеен. Предишния, с огото имах 3 годишна врръзка също не беше семеен.
Мисля си, че е необходимо да се освободя от това желание, за да тръгнат нещата по естествения си ход, така както обществото е приело да бъдат - любов между необвързан и необвързана. Любовта за мен е важна, а когато я няма ... не се чувствам комфортно във връзка.