Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50434 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #40 -: Март 09, 2010, 04:19:22 pm »
цикъла на уран и юпитер , който ще започне през юни 2010г. ще активира и мотивира по изключителен начин откритията и взможността за промяна в начина на мислене и нагласата ни.
както каза синухе , на база анализа за конюкцията през годините на двете планети отправени към бъдещето не е случайно ,че попадат в ЯН знаци.
при мен тази конюкция ще се случи в 4-ти натален дом и в абсолютно точен съвпад с 3-ти прогресивен.
очаквам много кратки и дълги пътувания , много и различни видове контакти и комуникаций.
а така също мисля, че ще си купя още една кола....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #41 -: Март 09, 2010, 04:41:26 pm »
Абе Марая каква кола бе,да не си Сатурн така да се ограничаваш-вземи си вертолет или самолет по Уран,3 дом е само превозно средство,а те са много  ;D
Аз пък се чудя кога наталният ми Уран в 3 дом ще даде чести,като ежедневие полети със самолет като средство за транспорт  :rolleyes:

Да се върнем на мунданния съвпад Юпитер/Уран-прави ми впечатление числото 14,защото то се връзва прекрасно с енергиите на Юпитер/Уран:

14 е числото на движението и предизвикателството;добре влияе върху медии,публикации,спекулативни сделки,късмет при пътувания и опознаване на чужди народи.Печалбите/загубите са временни заради силният повей на промяната.Късмет в хазарта.Да се следва интуицията-това число показва че може да се попадне под грешни чужди съвети или хора които тълкуват превратно нещата,необходимост от независими решения.
Но също така 14 се свързва и с злополуките причинени от природните стихии:пожари,наводнения,земетресения,бури,урагани и т.н.

Така виждаме че 14 е едно от най-динамичните числа-носи винаги промени,внезапен късмет,но и опасности от природни бедствия,от стихийност в една или друга форма.Разбора на числото е 1 (Слънце)+4 (Уран)=5 (Меркурий) 

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 09, 2010, 04:53:28 pm »
нухе, май си прав! :blink:
знаеш ли , в момента има много евтини хеликоптери на пазара. може би около 120 000 лв.
добра идея ми даде ;D ;D ;D.

като синтез 1/слънце/ 4 /уран/ и 5 меркурий при редукция отново говори за промяна.
а ако извадиме от 4 -1 ,получаваме числото на юпитер 3.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Март 09, 2010, 04:56:09 pm »
 ;D

Ей, страшна работа. Много си падам по хвърчикоптери и веднъж за малко да имам възможност да се кача, а се размина.

И аз имам Водолей в 3-ти дом пък, но нали е интесептиран - върха е в Козирог и явно ще си карам стандартното засега.  ;) Но не се знае, нищо не се знае.  ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 09, 2010, 05:07:40 pm »
водолей на в-ха на 3-ти дом е добре. все пак уран си е уран. освен широта и нестандартен подход , както и ексцентричини контакти , упр. на водолея при мен е и добре и не дотам поставен.
но , винаги съм смятана за черната овца в семейството , инакомислеща ,нестандартна ,различна ,в години по-напред от останалите.
така,че не бх се учудила , ако предприема и тази крачка. пък и интересно ,че изпитвам ужасен страх от водата , а от въздуха не ме е страх....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #45 -: Март 30, 2010, 10:55:15 am »
Някои от присъстващите с лична планета съвсем в началото на Овен има ли?  Интересувам се дали усеща нещо от приближаването на Уран, нищо, че е в друг знак, това искам да установя.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 30, 2010, 11:01:13 am »
Някои от присъстващите с лична планета съвсем в началото на Овен има ли?  Интересувам се дали усеща нещо от приближаването на Уран, нищо, че е в друг знак, това искам да установя.  :blink:

сещам се за Лили и Хана :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Март 30, 2010, 11:07:08 am »
На Лили са по-нататък.
 Трябва ми някой в първия, втория градус, той според мен би трябвало нещо да усеща вече, искам да знам дали е така.

« Отговор #48 -: Март 30, 2010, 11:08:26 am »
   Имам Хирон на 6-тия градус....Но още нищо не съм усетил. Всъщност точно в момента Уран е на куспидата на 11 дом съвпад от 0 градуса и няква минута...И кво трябва да очаквам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Март 30, 2010, 12:19:23 pm »
На Лили са по-нататък.
 Трябва ми някой в първия, втория градус, той според мен би трябвало нещо да усеща вече, искам да знам дали е така.
Аз. Имам СЛВ,Хирон и Венера в 0-1*.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #50 -: Март 30, 2010, 12:23:13 pm »
уран е една от планетите с "точно" време-  точен аспект=събитие
 има още малко време  ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Март 30, 2010, 12:42:24 pm »
уран е една от планетите с "точно" време-  точен аспект=събитие
 има още малко време  ;)

Чакам си събитието аз, но Уви!

Точно в момента тр. Уран е в "точен" съвпад (сходящ до 4 секунди) с натален Сатурн в Риби. Обаче няма събитие.
Преди време напуснах кариерата си при транзит на Уран спрямо натална Венера - управителка на МЦ. Това стана внезапно, но не при първия съвпад, а когато Уран размина Венера и после тръгна ретроградно обратно към нея - т.е. при сходящо  ретроградно движение. Започнах новата работа и като се разпадна отново съвпада - напуснах новата работя и се върнах обратно - тогава Уран беше в съвпад с натален Сатурн (орб. 1 гр.).

В момента този аспект се повтаря и затова мога да кажа, че е свързан с поставяне на ново начало на стари неща, реорганизация и обновяване на основите. При мен Сатурн управлява 2-ри дом, а Уран също - може да намеря нови източници на доходи или нов начин за управление на собствените ресурси...Като външно събитие засега не е се е проявило. Май ще трябва да запретнем ръкави, за да напишем още 1-2 проекта, че съвпадът става в 3-ти дом.

Аз имам прогресивно Слънце в съвпад с пр. Сатурн в началните градуси на Овен. Когато Слънце влезе в Овен станах лидер на малка група. Съвпадът на транзитен Уран/Юпитер с прогресивното ми Слънце очаквам да бъде интересен.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #52 -: Март 30, 2010, 12:46:00 pm »
 има още малко време  ;)

Точно в момента тр. Уран е в "точен" съвпад (сходящ до 4 секунди) с натален Сатурн в Риби. Обаче няма събитие.

Транзит на по-бързите планети ще отключи събитие. Как транзита на най-бавните планети да даде събитие?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Март 30, 2010, 12:47:08 pm »
Небесна , четейки последния ти пост си мисля ,че писаното на бъдещите 2/3 проекта може да бъде сериозен тръмплин в иновацийте. които би могъл да ти донесе не само материални неща , а да бъде ценен и за останалите.

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Март 30, 2010, 12:51:38 pm »
 има още малко време  ;)

Транзит на по-бързите планети ще отключи събитие. Как транзита на най-бавните планети да даде събитие?  :-\

А, при Уран празно няма!- винаги има събитие.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #55 -: Март 30, 2010, 01:24:34 pm »
Не казвам,че няма събитие, а че го отлючва транзита на по-бърза планета. Като няма празно при Уран защо още го няма събитието?

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Март 30, 2010, 01:29:59 pm »
 има още малко време  ;)

скарлет ,аз съм забелязала ,че само една транзитна луна е достатъчна ,за да отключи събитие по плутон ,уран ,дори нептун.
понякога не е нужно дори да има транзит на по-бърза планета.
не случайно тежките планети съдържат потенциала на по-бързите.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Март 30, 2010, 01:38:04 pm »
Ами, нъл Луната е най-бърза?  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 30, 2010, 01:43:41 pm »
Ами, нъл Луната е най-бърза?  :unsure:

да ,така е .
но във втората част на поста казвам ,че понякога е нужно да кацне само един уран на к3 примерно в случая на небесна , за да отключи събитие. защото уран съдържа и принципите на меркурий...

« Отговор #59 -: Март 30, 2010, 01:53:48 pm »
   А моя на К11 - пак нулево кацане - кво ще е събитието...??? Или понеже имам висок праг на събитийност - не съм го отчела като събитие ли....питам аз  :blink: