Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41834 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #220 -: Декември 31, 2010, 03:48:08 am »
За Марс в Рак каво можете да кажете ?

по-индиректен.Много силно преживява нещата и действа,когато са замесени чувствата му.
Значи при теб е във взаимна рецепция с Луна  :-\.Със сигурност си доста емоционален,богат вътрешен живот (малко клиширан израз,но..)
познавам 3-4 човека с такива Marsove,само единия е долен интригант, останалите са много приятни и обгрижващи  :blink:

Мия много го хвали този марс в рак....Такива суперлативи не съм чувала....за друг...
Лилавко я кажи нЕкоя и друга приказка.... ;D ;D :rolleyes: :rolleyes: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #221 -: Декември 31, 2010, 03:51:21 am »

Благодаря,Санти,че отвори темата за Марс в рак,че от оня ден чакам някой да ми обърне внимание,ама ...  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #222 -: Декември 31, 2010, 03:53:53 am »
Марая, ако искаш аз да ти кажа нещо за този Марс. Имам добър приятел с такъв, наистина е много грижовен. Носи цялото домочадие на главата си. Грижи се за майка си, баща си, сестра си и двете и деца. Но именно поради тази причина си няма свои.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #223 -: Декември 31, 2010, 03:56:14 am »
Марая, ако искаш аз да ти кажа нещо за този Марс. Имам добър приятел с такъв, наистина е много грижовен. Носи цялото домочадие на главата си. Грижи се за майка си, баща си, сестра си и двете и деца. Но именно поради тази причина си няма свои.

Т.Е. Марс с лунен привкус..., а някакви други подробности...? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #224 -: Декември 31, 2010, 03:58:55 am »
бавно пали  :blink: .

Марс в Дева - много говори, изпълнението куца, но иначе са стрикни - много работливи .

;D ;D ;D
 Нещо не можах да те разбера, сега марса в Дева стриктен ли е или изпълнението му куца, кое от двете ? Щото двете заедно не се връзват.

Стриктен е за задължения, работа - рутинни дейности . В други случаи да го накараш действа - повече плямпа, нерешителен е .

по-индиректен.Много силно преживява нещата и действа,когато са замесени чувствата му.
Значи при теб е във взаимна рецепция с Луна  :-\.Със сигурност си доста емоционален,богат вътрешен живот (малко клиширан израз,но..)
познавам 3-4 човека с такива Marsove,само единия е долен интригант, останалите са много приятни и обгрижващи  :blink:

При мен индиректността е слабо изразена - в 5 дом е, а знакът на Луната е Овен, пък и е в квадрат с Юпитер - прибързаност има в действията, влияе се от чувствата и е на принципа или всичко или нищо - експанзивността е в големи граници  ;D .

*

elfidka

• 3129
« Отговор #225 -: Декември 31, 2010, 03:59:42 am »
Други подробности, едва ли ще бъда обективна, защото марса му е на моя ЮЛВ , а това ми променя обективността към него.
Помня навремето когато се запознахме, беше един такъв скромен.....даже се изчервяваше от време на време.  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #226 -: Януари 01, 2011, 03:57:24 am »

[Бързо навързах нещата - ДСЦ, позиция на У7 и аспекти  ;), все пак съм със съвпад Марс/Меркурий в Рак .

Да споделя и аз малко мнение за марсове сега :

Марс в Скорпион - много добре ми импонира, можеш да разчиташ на него, седи си зад думите, въпреки че малко бавно пали  :blink: .
Марс във Везни - излъчва спокойствие, деликатност, тактичност . Определено ми е от фаворитите(съдя по няколко приятела и две момичета)
Марс в Дева - много говори, изпълнението куца, но иначе са стрикни - много работливи .
Марс в Лъв - наглост, налагане все да е на неговото, все е най ..
Марс в Телец - мудно, лениво, лапане му дай, като се заинати е като магаре на мост

МАРС  В  Скорп да пали бавно? Аз съм с аткъв и понякога ми коства огромни усилия да контролирам моментните избухвания .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Януари 01, 2011, 04:36:49 am »

[Бързо навързах нещата - ДСЦ, позиция на У7 и аспекти  ;), все пак съм със съвпад Марс/Меркурий в Рак .

Марс в Скорпион - много добре ми импонира, можеш да разчиташ на него, седи си зад думите, въпреки че малко бавно пали  :blink: .
Марс във Везни - излъчва спокойствие, деликатност, тактичност . Определено ми е от фаворитите(съдя по няколко приятела и две момичета)
Марс в Телец - мудно, лениво, лапане му дай, като се заинати е като магаре на мост

МАРС  В  Скорп да пали бавно? Аз съм с аткъв и понякога ми коства огромни усилия да контролирам моментните избухвания .

НЕ Е ВАЖНО САМО КЪДЕ Е , ПО-ВАЖНО Е КАК Е АСПЕКТИРАН В КАРТАТА.... :72: :72: :wink2:
ЛОШО АСПЕКТИРАНИЯ МАРС Е НАКАЗАНИЕ.....

Сега виждам , че съм на капс...,надявам се , че не се сърдиш!
Честита Коледа и Щастлива Нова година...Прозерпина.... :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #228 -: Януари 01, 2011, 05:08:23 am »

Значи при теб е във взаимна рецепция с Луна  :-\.Със сигурност си доста емоционален,богат вътрешен живот (малко клиширан израз,но..)
познавам 3-4 човека с такива Marsove,само единия е долен интригант, останалите са много приятни и обгрижващи  :blink:

Моят има Марс в Рак във взаимна рецепция с Луна в Овен. Майчински грижовен и нежен. Много е сомоотвержен. поставя потребностите на партньорката си над своите собствени потребности.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Марс-планета на действието и инициативат&#
« Отговор #229 -: Януари 01, 2011, 03:25:15 pm »

за изпълнението да куца, на Марс Дева, винаги завършва започнатото и е перфекционист и ако не може сам да го свърши и се нуждае от колективност, може с думи да мотивира и армия от мързеливци, но работата ще е свършена в срок, еле пък ако Мерка е кардинален и се намират в ьглови домове, изпълнението може да куца само в очите на слепите от мен да знаеш, и не просто да я свърши работата,а изпипва детайлите до маниакалност,майстор в изпълнението :mellow: :blink:не се кротва докато не види добре свършена работа ;)

и ако е държелив марса дева,подкрепен от сатурн или плутон, енергията му нема свършване, да не е около теб,всички са изтощени,а той продължава ко край

марс в 6 дом е в радостта си, неслучайно,

виж марс в близнаци е друга бира
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 10:59:17 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #230 -: Януари 01, 2011, 10:46:31 pm »

[/quote]

НЕ Е ВАЖНО САМО КЪДЕ Е , ПО-ВАЖНО Е КАК Е АСПЕКТИРАН В КАРТАТА.... :72: :72: :wink2:
ЛОШО АСПЕКТИРАНИЯ МАРС Е НАКАЗАНИЕ.....

Сега виждам , че съм на капс...,надявам се , че не се сърдиш!
Честита Коледа и Щастлива Нова година...Прозерпина.... :wub:
За Много Години!
Здравя и късмет!
Относно моя Марс на върха на 4 дом е и единствения мажорен аспект е с Венера.Има много широк съвпад с Уран но вярно проблем голям ми е
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Santi

« Отговор #231 -: Януари 01, 2011, 10:55:55 pm »
Особено ако е лошо аспектиран от тежкари - Сатурн, Уран, Нептун, Плутон ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Януари 01, 2011, 11:10:42 pm »

To`no towa imam в предвид.... :blink:

Една луна или венера са по-различно нещо.... :blink: Но опозиците и квадратурите с тежките е страхотно наказание... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #233 -: Януари 01, 2011, 11:19:16 pm »

Една луна или венера са по-различно нещо.... :blink: Но опозиците и квадратурите с тежките е страхотно наказание... :blink:

Да, наказание за тези с квадратите, които са свикнали да се наказват. Опозицията не може винаги да се тълкува ката наказание, а като дуел между две планети, и който е по силен, вземаме неговите качества! :85:

Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Януари 01, 2011, 11:28:20 pm »

Съгласна съм...,опозицията е вид противопоставяне и би могла да бъде много градивна....,особено в случаите когато една от планетите има хармонични аспекти...,но когато липсват подпомагащи е страшно.
По отношение на квадратурата мисля , че е много сложна , когато са замесени планети на действието....

Да, наказание за тези с квадратите, които са свикнали да се наказват. Опозицията не може винаги да се тълкува ката наказание, а като дуел между две планети, и който е по силен, вземаме неговите качества! :85:

*

Divna

• 2478
« Отговор #235 -: Януари 02, 2011, 10:47:41 am »

Да, като моя съвпад Юпитер/Нептун в опозиция със Сатурн.  ;D
Юпитер иска, Нептун мечтае, а Сатурн отсреща се стиска та се незнае.  :33:
Доби, тоя Нептун накрая да не би да вземе да го изпързяла /изхитри/ Сатурна?  ;D Знаеш ли как ми се ще, защото тогава нещата може и да потръгнат щастливо по юпитерски.  ;)
Ех, мечти!  :rolleyes:

*

Feia

« Отговор #236 -: Януари 03, 2011, 12:25:46 am »
Смелостта по коя планета или по кои планети е? По Марс ли? Или и Слънцето участва? Или трябва да се гледа и Луната, защото тя може да даде страхове?

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Януари 03, 2011, 12:31:02 am »
Смелостта по коя планета или по кои планети е? По Марс ли? Или и Слънцето участва? Или трябва да се гледа и Луната, защото тя може да даде страхове?

Аспектите на Марс...
Слънцето е изявата...
Луната не дава само страхове...

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #238 -: Януари 05, 2011, 12:38:03 am »
И моя Марс си мисля е интересен . Намира се в последния градус на Близнаци в съвпад с Юпитер,който пък е в Рак. Инак и двете планети са в 8 дом,което също ми се струва интересно и са в квадрат с Луната ми(която пък е в 4 дом). Да считам ли марса ми в Рак се чудя , а този съвпад въобще не знам как ми действа
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Vision

• 3523
« Отговор #239 -: Януари 05, 2011, 01:15:35 pm »
И моя Марс си мисля е интересен . Намира се в последния градус на Близнаци в съвпад с Юпитер,който пък е в Рак. Инак и двете планети са в 8 дом,което също ми се струва интересно и са в квадрат с Луната ми(която пък е в 4 дом). Да считам ли марса ми в Рак се чудя , а този съвпад въобще не знам как ми действа

марс си е в близнаци, но има влияние и от рак..а за квадрата с луната ми хрумва, че осми дом и съвпадът с юпитер засилват действието на марс в сексуален аспект и това създава конфликт с домошарската, чувствителна луна..един вид дилема- да излезем ли навън и да изчукаме всичко живо, или да си седим в къщи на топло и да гушкаме любимата..ако правиш едното, мислиш и ти се прави другото..и зависи луната и марс какви други аспекти имат, за да се види как решаваш конфликта.. :P ти не си ли беше давал данните някъде преди 1-2 години?? :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..