Марс в близнаци в 3 дом

- мога да върша по хиляда неща едновременно и ръцете ми винаги трябва да са заети. обикновено готвя и говоря по телефона, пиша във форума и говоря по скайп и гледам филм и все такива неща. може би и затова пуша - да са ми заети ръцете постоянно

Марс сключва голям въздушен тригон с Плутон във везни в 7 дом и Венера във водолей в 12 дом - хармонична и лесна енергия. нямам никакви забележки

Марс квадрат с Асцедента и Юпи и Мерк съвпад с асцедента във водолей

Марс квадрат Ас - ми какво да кажа, заспала шматка съм и туй то - вървя и се спъвам /като бях малка/ и все белези на главата имам, към 15 белега са някъде като 4 от тях са на лицето

и от вити стълби от 2 етаж съм се търкаляла, и от дървета съм падала, и в люлки съм се блъскала, и с мебели съм имала близки срещи... то не е за разправяне

Марс квадрат ретро Меркурий - Мерка ми упр. ИЦ - еееей голяма уста е това. ядосам ли се говоря много бързо и удрям с думи като с чук. имам дар слово и доста знания от минали животи...
Марс квадрат Юпи - тъй като Юпи е упр. на МС, винаги съм била лицето за контакти на фирмата в която работех. на първа линия за сделки все мен пращаха. документации и въвеждането на ред са ми били приоритети

аааа относно секса забравиФ - мъжът който би ме привлякъл на първо място трябва да е с невероятно висок интелект и дар слово. първо се влюбвам в диалога и ума на човек, и ако това ми хареса то неминуемо следва и останалото :25: обожавам ума на доктор Хаус :88:
Марс ми управлява 2 дом, но в предвид, че на върха на 2 дом седи Ерис откъм 1 и Хирон откъм 2, то е ясно че делата по този дом са пълен хаос

не мога да си правя сметката за пари изобщо - туй са хартии и са за ползване, не им отдавам някаква особена почит. ценностната ми система е непоклатима. ако вземе да се разклати то Хирон ме връща в пътя много по-бързо по неговият си начин от който и да е транзит

туй то за близнашки Марс...