Не,в самолет сигурно го правят тия с Марс във Водолей 
А Стреляшките-я по някой влак,я каручка-колкото по-естествено,толкова по-добре и по възможност пътя да минава някъде сред природата 
Протестирам!

Мой мил Марс е в Стрелец.

Това с талигите и двуколките не ми допада категорично!

Сигурно е нехигиенично!

Особено това с влаковете... Е, за ненатрапчивия и елегантен ексхибиционизъм по време на секс може би има значение секстила с Венера. А тригона с Луната, която ми е в съвпад с ДСЦ в Лъв може би е причина да харесвам по-властни мъже.
Виж, секс след езда сред природата, нацъфтели треви с жълти листенца да обгръщат жадно телата, тук-там алени макове да изгарят хоризонта...така е приемливо и добре. Марс ми бил в съвпад с Нептун. Сега ми направи впечатление.

Не, че бих отказала качествени еротични преживявания след приключенски ден по Стреляшки, но това зависи само от умението на кавалера да ме убеди, приласкае, съблазни.

Аз определено не се впечатлявам еротично/сексуално/любовно от мъже с акценти на Стрелец.

Тук Марс не играе роля, по-скоро виждам баща си, той е зодия Стрелец. Марс ми е в 10 дом.
Мъжете, които харесвам са властни, обаятелни и силни личности, които могат да ме респектират. Харесвам харизматичните мъже, леко потайните. Мистър Веднъж фон Месечно също не е опция за мен.