Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41848 Прегледи
*

Nebesna

Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #100 -: Февруари 04, 2010, 09:59:22 pm »
Марс в съвпад с Нептун се възбужда дори само от приятните си фантазии.

Същото важи и за Марс в Риби, да ви кажа от личен опит.  :-[ Туй е като да пътуваш за среща с някоя гадже и да свършиш още в автобуса, докато си представяш какво предстои... хи хи хи.  А ако пътят е по-дълъг, няколко свършвания са гарантирани. ;D

Те затова мъжете с Марс в Риби не са добри любовници.
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 10:31:43 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Февруари 04, 2010, 10:16:17 pm »
Какво имаш предвид за мъжете?
Да се ориентирам към същия пол ли?  :P И без това изкараха Марса ми разюздан.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Февруари 04, 2010, 10:26:01 pm »
Какво имаш предвид за мъжете?
Да се ориентирам към същия пол ли?  :P И без това изкараха Марса ми разюздан.  ;D

Не, просто си вземи партньор с друг Марс, който е съвместим с рибешкия ти, например в Скорпион.
Рак и Козирог не стават, че ще ти квадратира планетите в Овен...Аз както се разприказвах, все едно то става по поръчка.

« Отговор #103 -: Февруари 04, 2010, 10:32:14 pm »
а на моя Марс в Лъв какво ще му "отива" ? та ако се загледам...да знам, че  "това е "  ;)
 ;D

« Отговор #104 -: Февруари 04, 2010, 10:33:49 pm »
Да ви кажа, не знам защо, но всеки път като погледна заглавието на темата "Марс - планетата..." и мислено продължавам "на маймуните"  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #105 -: Февруари 04, 2010, 10:34:41 pm »
а на моя Марс в Лъв какво ще му "отива" ? та ако се загледам...да знам, че  "това е "  ;)
 ;D

Гледа се цялата карта, но общо взето огнени марсове, а ....и моят във Везни си пасва страхотно с Марс в Лъв - намираме ги много сексуални.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Февруари 04, 2010, 10:37:33 pm »
Не харесвам огнени Марсове, макар че би трябвало да импонират на Венерата ми, отблъскват ме. Впрочем, въздушните също. Земните са ми "сладки", а също Марс в Рак.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #107 -: Февруари 04, 2010, 10:45:35 pm »
 ;DКакъв Марс, какви пет лева - то един мъж да не е само Марс в нещо си  :P ;D

*

Nebesna

« Отговор #108 -: Февруари 04, 2010, 10:54:24 pm »
;DКакъв Марс, какви пет лева - то един мъж да не е само Марс в нещо си  :P ;D

преди всичко...андрогени.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #109 -: Февруари 04, 2010, 10:55:38 pm »
Имала съм връзка с мъж Овен, с АЦ Рак и Марс в Рак.Определено не е за мен, рачешкия Марс ме кара да се чувствам все едно само за секс мисля...все едно аз съм мъжа.. :-X :-XАми за мен е много важно, обичам страстни Марсове, с Марс в Овен хвърчаха искри.Никога не съм била със земен или въздушен Марс,.....та не знам кое ще е най-добре?! :-[ :rolleyes: :P

*

Divna

« Отговор #110 -: Февруари 04, 2010, 10:58:22 pm »
Най съм си допадала сексуално с Марс във везни в 8 дом. Ей, този Марс има енергия за сто. Марс за милиони. Не се забравя такова нещо ... :72:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #111 -: Февруари 04, 2010, 11:05:19 pm »
Най съм си допадала сексуално с Марс във везни в 8 дом. Ей, този Марс има енергия за сто. Марс за милиони. Не се забравя такова нещо ... :72:

Сега ако напишеш, че на обратния принцип действа на мъжете женската Венера във Везни 8 дом...  :93:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #112 -: Февруари 04, 2010, 11:52:50 pm »
а в какво се изразява падението на Марс в Рак, в 4 дом?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #113 -: Февруари 05, 2010, 12:20:27 am »

това хич не го вярвам... ;D ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #114 -: Февруари 05, 2010, 02:05:00 am »

това хич не го вярвам... ;D ;D ;D ;)

Слънце му е в Лъв. А познай кой му е "яхнал" Луната? Не кой да е, а Хуя  :57:

*

Divna

« Отговор #115 -: Февруари 05, 2010, 02:27:40 am »

Сега ако напишеш, че на обратния принцип действа на мъжете женската Венера във Везни 8 дом...  :93:

Ако неговия Марс е във Водолей на ИЦ със сигурност :72:

*

Nebesna

« Отговор #116 -: Февруари 05, 2010, 12:11:54 pm »

Зависи какви аспекти прави Марса. Самият факт, че е в 8-ми дом говори много. Аз също имам Марс във Везни и съм чела по книгите, че трудно се възбуждал и му трябвали допълнителни стимули, което изобщо не е вярно. Колкото до енергията и издържливостта - не издържам на физически натоварвания, ма то не е като да копаеш лозе....това е секс и е приятно. Везните за черна работа не ги търси. (Марс в квадрат с Юпитер и тригон Слънце).
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 12:19:44 pm от Небесна »

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #117 -: Февруари 05, 2010, 12:44:33 pm »
Не знам дали Марс е най-силният показател за сексуалността.
Според мене това най-вече е Слънцето.
Аз съм Скорпионка, Слънце съвпад Плутон, Марс е във Везни  - и какво от това? Мислите ли, че не съм сексуална със слабия Марс? Да, бе, да!
Аз съм инициаторката на секса в една връзка.
Така че....Марс може да си гледа работата като говоримз а сексуалност.
Според моите наблюдения влиянието на Марс се свъзва по-скоро с конкретния начин на правене на секс - като предпочитания за място, сила, продължителност....един вид това са "окраските" на самия акт.
Един Марс във Везни го предпочита нежно, изискано, един Марс в Козирог - не толквоа чувствено, но пък доста издръжливо.
А Луната - тя също е важна са сексуалните отношения, доколкото трябва да бъдат задоволени не само физическите, но и емоционалните нужди.

*

Nebesna

« Отговор #118 -: Февруари 05, 2010, 12:54:10 pm »
Не знам дали Марс е най-силният показател за сексуалността.
Според мене това най-вече е Слънцето.
Аз съм Скорпионка, Слънце съвпад Плутон, Марс е във Везни  - и какво от това? Мислите ли, че не съм сексуална със слабия Марс? Да, бе, да!
Аз съм инициаторката на секса в една връзка.
Така че....Марс може да си гледа работата като говоримз а сексуалност.
Според моите наблюдения влиянието на Марс се свъзва по-скоро с конкретния начин на правене на секс - като предпочитания за място, сила, продължителност....един вид това са "окраските" на самия акт.
Един Марс във Везни го предпочита нежно, изискано, един Марс в Козирог - не толквоа чувствено, но пък доста издръжливо.
А Луната - тя също е важна са сексуалните отношения, доколкото трябва да бъдат задоволени не само физическите, но и емоционалните нужди.

Сигурен показател за сексуалността е знака на върха на 8-ми дом и планетите в 8-ми дом, но Марс показва физическата сила и приложената енергия. Освен това влияе върху нивата на тестостерон при мъжете и жените. Като най-добри любовници се посочват Телец и Везни на върха на 8-ми дом, следвани от Лъв и Скорпион. Девата е техничар.....за другите не си спомням, трябва да направя справка.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #119 -: Февруари 05, 2010, 12:58:34 pm »
За сексуалността наистина се гледат и двете двойки полярности-не само Марс/Венера,но и Слънце/Луна.Тъй като освен телата има и резонанс между душите,същността-дори и това да не е била целта на контакта и това да не става в дълбочина,се осъществява енергийно взаимодействие и на по-финните нива.А и в сексуалният контакт-без значение колко и как-се отпечатва Аза(Слънце) и се изживява някаква емоция и проекция (Луна).

Марса във Везни-заточението му не влияе на сексуалните възможности,а както каза Malta,на това какво предпочита и как се изявява.Разбира се не може да се сравни с Марс в Овен по сила и директен подход,при Марс във Везни има стремеж за равновесни роли,което при Овена го няма.И все пак Везните са кардинален знак-което прави този Марс не толкова заспал,за разлика от Марса в Телец-другия Венерин знак и който трябва да бъде импулсиран отвън, Марса във Везни се включва от самото общуване и може фино да изманипулира нещата така,че другият да си помисли че е предприел стъпката  :72:
Марс във Везни-какво беше,желязна ръка в кадифена ръкавица  :tongue2: